Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Opiskelu Havaijilla - KILROY
Opiskelu Havaijilla - KILROY

Opiskelu Havaijilla

Opiskelijaelämä Havaijilla - voisiko parempaa ollakaan! Hawaii Pacific Universityn kampukset sijaitsevat Havaijin kolmanneksi suurimman saaren, Oahun, kaakkoisosassa. Oahun suurin kaupunki Honolulu on puolestaan koko Havaijin pääkaupunki. Oahulla on sen tunnetuimman Waikikin lisäksi yli 100 huikeaa rantaa, joiden joukosta löydät varmasti oman (turistivapaan) suosikkisi. Kaiken kaikkiaan Havaiji ja Oahu vastaavat aika moneen paratiisin määritelmään - ei siis hullumpi opiskelupaikka! 

Kysy opiskelusta Havaijilla

Opiskelijaelämä Havaijilla ei ole tylsää

Oletko saanut tarpeeksesi pimeydestä ja kylmyydestä? We hear you. Kamojen pakkaus ja opiskelupaikan perässä muuttaminen keskelle Tyyntämerta voi kuulostaa jonkun korvaan liioiteltulta korjausliikkeeltä pitkien talvien edessä, mutta meille seikkailuhenkisille, oman polkunsa kulkijoille, opiskelijaelämä Havaijilla on enemmän kuin varteenotettava vaihtoehto!

Oahu on täydellinen sekoitus rentoa rantaelämää ja ison kaupungin monipuolista, hektistä yöelämää. Vapaapäivinä opiskelijan aika kuluu surffaten, snorklaten, sukeltaen ja auringon alla rentoutuen. Vapaapäivän iltana opiskelijat tuulettavat opiskelusta väsyneitä aivojaan ravintoloissa, ostoskeskuksissa ja baareissa.  

Havaijilla opiskelun kiistattomat plussat

Hiekkarantojen, sademetsän, tulivuorien ja ylipäätänsä loputtomien kauniiden maisemien ja ystävällisten ihmisten lisäksi opiskelussa Havaijilla on plussapuolia myös yliopiston tarjonnan osalta. Amerikkalaiseen tapaan yliopistot panostavat urheiluun ja erilaisiin sosiaalisiin aktiviteetteihin.Heittäydy siis kokonaisvaltaisesti mukaan paikalliseen opiskelijaelämään, liity joukkueisiin ja osallistu tapahtumiin.

Opiskelijaelämään kuuluu tietenkin myös biletystä ja yhdessäoloa. Havaijilla Halloween on iso juttu, joka näkyy Halloween Funfest -tapahtumassa. Muita vuoden isoja happeninkejä ovat puolen vuoden välein Club Carnival sekä keväisin historiallisessa Hawai'i-teatterissa järjestettävä Da Freak -talent show.

Joko mainitsin biitsit? Ja surffiaallot? Oahulla riittää rantaviivaa ja pehmeää hiekkaa varpaiden väliin. Moni opiskelija löytää opiskeluiden aikaisen kotinsa saaren eteläosasta, jossa sijaitsee muuten se kuuluisa Waikiki. Saaren pohjoispuolen aallokko on erityisin talvikuukausina kokeneiden surffareiden suosiossa. Parhaan mahdollisen snorklauskokemuksen saat puolestaan Turtle Bayllä.

Molempi parempi

Rantojen ja leppoisan sään lisäksi Havaijin kulttuuritarjonta on kiehtovaa. Havaijin saariryhmä on todellinen kulttuurien ja etnisyyksien värikäs sekoitus. Vain noin 10% asukkaista on alkuperäisiä havaijilaisia; suurin kulttuuriryhmä on aasianamerikkalaiset.
Kun kaipaat hetken hengähdystä surffauksen opettelusta ja beach volleyball -turnauksista, poikkea havaijilaista kulttuuria ja historiaa esittelevissä museoissa, ota hula-tanssitunteja tai vieraile eläintarhassa ihmettelemässä paikallisia eläinharvinaisuuksia. Käy myös katsastamassa, miten ananasta viljellään ja vedä syvään henkeä kahviplantaasilla. Havaiji on muuten USA:n ainoa osavaltio, jossa viljellään kahvia.

Opiskelijahintaista (=ilmaista) tekemistä Havaijilla

  • Vaihda sandalit hetkeksi lenkkareihin ja vaella Diamond Head -tulivuoren huipulle. Tämä ainutlaatuinen luontomonumentti sijaitsee aivan Waikikin kupeessa. Kävelymatka ei ole pitkä, mutta rinne on jyrkkä. Huipulla henkeäsalpaavat panoramamaisemat sekä kaupungin että Tyynenmeren suuntaan ovat ehdottomasti vaivan arvoiset!
  • Oahun lukuisat rannat ovat täydellisiä ajanviettopaikkoja myös ilta-aikaan: ihaile huikeita auringonlaskuja.
  • Vaikka et itse vielä olisi kokenut surffari, ammattilaisten bongailu rannalta käsin on varsin viihdyttävää touhua. Oahun pohjoisrannan valtavat talviaallot ovat kuuluisat ja useammankin surffikisan areena marras-helmikuun aikana.
  • Tutustu paikallishistoriaan. Pearl Harbour Visitor Centre esittelee vanhoja videoita ja sotakalustoa toisen maailmansodan ajalta. Museossa pääset tutustumaan Japanin hyökkäyksen lisäksi myös sota-ajan arkeen. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta jos haluat nähdä jotakin muutakin kuin turistimassoja, kannattaa saapua paikalle aikaisin aamulla. Museo avaa ovensa aamuseitsemältä.
  • Lähde piknikille Kapiolani-puistoon. Tämä on täydellinen, leppoisa paikka vaikkapa opiskelulle siinä vaiheessa kun sisätilat kyllästyttävät ja haluat yhdistää auringon ja tenttilukemisen.
  • Harhaile Honolulun China townissa ja syö hyvin. Toki ruokailusta joudut opiskelijanakin maksamaan, mutta jos kerran joka päivä täytyy syödä, miksi et söisi hyvin!
  • Joka kuun kolmantena lauantaina eloon heräävä Honolulun Night Market Kakaakon kaupunginosassa tarjoilee värikkään ja mielenkiintoisen kombon muotia, live-musiikkia, taidetta ja ruokaa. Tanssi, herkuttele ja shoppaile Honolulun yössä!

 

Havaiji

  • {{ autoCompletedLocation }}
{{ locationTag.text }}
  • {{ autoCompletedFieldsOfStudy }}
{{ fieldsOfStudyTag.text }}
  • {{ autoCompletedLevelsOfStudy }}
{{ levelsOfStudyTag.text }}
Lisää yliopistoja ({{remainingCards}})

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Hawailla opiskelusta?

Emme pakkaa puolestasi, emmekä valitettavasti osaa konsultoida uuden läppärin ostossa, mutta jotakuinkin kaikissa muissa Yhdysvaltojen opintoihisi liittyvissä asioissa, olemme valmiina auttamaan. Ota yhteyttä, kun kaipaat apuja opiskelijakaupungin, yliopiston ja koulutusohjelman valinnassa.

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.