Varaa lennot

9 Vain valitut päivämäärät

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • Vain valitut päivämäärät
 • +/- 1 päivä
 • +/- 3 päivää

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • Vain valitut päivämäärät
 • +/- 1 päivä
 • +/- 3 päivää

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Hae ja varaa lennot
Poista lähtö

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Hae ja varaa lennot
Ota yhteyttä

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideoiden ja ajatuksien pallotteluapua tai neuvoja suunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varaa maksuton tapaaminen & aloita joko tulevan matkasi tai ulkomaan opintojesi suunnittelu.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
 • {{officeOption}}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.

Ota yhteyttä Chat

Opiskele London Metropolitan Universityssä

London Metropolitan University tarjoaa dynaamisia ja käytännönläheisiä kursseja Lontoon sydämessä. London Metropolitannin opiskelijakunta on vaikuttavan monikansallinen ihan koko maan mittakaavalla arvioituna, mikä takaa mielenkiintoisen ja avartavan opintokokemuksen kaikille opiskelijoille.

Miksi opiskella London Metropolitan Universityssä?

 • Yliopisto sijaitsee keskellä yhtä maailman mielenkiintoisinta kaupunkia, jossa pääset imemään itseesi energiaa kaupungin sykkeestä.
 • Saat koko opintojesi ajan tukea ja apua kaikkiin opintoihin ja Lontoossa asumiseen liittyvissä asioissa.
 • Opiskelet monikulttuurisessa ympäristössä, jossa opit jatkuvasti myös toisten opiskelijoiden mielipiteistä, ajatuksista ja näkökulmista.
 • Kurssien painopiste on ammattimaisuudessa ja käytännönläheisyydessä. Opetuksen painopiste on työkokemuksen kartuttamisessa ja opintojen jälkeisessä työllistymisessä.

Kansainvälinen maine 

Times Higher Education rankkasi London Metropolitanin Iso-Britannian parhaaksi nuoreksi (perustettu vuonna 2000 tai sen jälkeen) yliopistoksi. Lisäksi useat kurssit saivat 100 % tyytyväisyysarvion kansallisessa opiskelijakyselyssä.

Nippelitietoa yliopistosta

 • Oppilaskunnassa on edustettuna yli 140 kansallisuutta.
 • Yliopistossa opiskelee yli 4,000 kansainvälistä opiskelijaa, joten sulaudut varmasti sekaan: moni muukin tulee yliopistoon "ulkopuolelta" joten uusiin ihmisiin tutustuminen on kaikilla edessä.
 • Yliopistossa työskentelee yli 2,400 henkilökunnan jäsentä, jotka pitävät huolen, että opiskeluarki rullaa.
 • 3 kaiken kattavaa kampusta (Holloway, Aldgate, Moorgate)

Lukukaudet

London Metin akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen, syyskuussa alkavaan syyslukukauteen ja tammikuussa alkavaan kevätlukukauteen. Koska London Metissä on jatkuva haku, suosittelemme, että aloitat hakuprosessin välittömästi, kun olet tehnyt päätöksesi hakea opiskelemaan Lontooseen.

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Mitä London Metropolitanissa voi opiskella?
 • Vaihto-opinnot 
  Kansainvälisillä vaihto-opiskelijoilla on hyvät oltavat London Metropolitanissa: koulutusohjelmissa on otettu huomioon kansainvälisyys niin lukukausien aikatauluissa kuin opinto-ohjelmien sisällöissäkin. Opiskelu on lisäksi varsin joustavaa: voit yhdistellä kursseja omaan opintokokonaisuuteen myös muilta kuin omalta alaltasi (kanditasolla).
  • Kandidaatin tutkinto
  Pääsääntöisesti kandin opinnot kestävät 3 vuotta London Metropolitanissa. Tutkinnot muodostuvat pakollisista ja vapaavalintaisista moduuleista, joten pystyt suuntautumaan valitsemallasi alalla jo kandivaiheessa omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan.
  • Sertifikaattitutkinto
  Sertifikaattitutkinto on erityistutkinto/diplomi, jonka voi suorittaa tietyillä opintoaloilla, esim. yritysjohtaminen, luonnontieteet ja oikeustieteet. Diplomin suorittamiseen kuluu tavallisesti 2 lukukautta.
  • Maisterin tutkinto
  London Met tarjoaa useita maisteriohjelmia, joihin voit pyrkiä suomalainen kandi tai alempi amk-tuktinto taskussasi. Halusitpa sitten syventää oppimaasi samalla tutulla alalla, laajentaa osaamiskenttääsi hieman sivusuunnassa tai vaihtaa kokonaan suuntaa, löydät varmasti omasi maisteriohjelmien valikoimasta.
  • Tohtorin tutkinto
  London Metropolitan Universityn tutkimuskeskus tukee tohtoriopiskelijoita ja seuraa heidän edistymistä opinnoissa. Yliopisto tarjoaa tohtoriopiskelijoille tutkimuskoulutusta ja mahdollisuuden osallistua maisteritason kursseille, jotka tukevat väitöskirjan aihetta.
London Metropolitan Universityssä voit valita opintoalasi kuuden tiedekunnan tarjonnasta:
 • Sir John Cass School of Art, Architecture and Design
 • School of Business & Law
 • School of Computing and Digital Media
 • School of Human Sciences
 • School of Social Professions
 • School of Social Sciences
London Metropolitanin puitteet on suunniteltu vastaamaan työelämän tarpeita: opit jo koulussa käyttämään laitteita, joihin törmäät myöhemmin työurallasi. Opetus on käytännönläheistä ja pääset testaamaan oppimaasi jo koulussa. London Metropolitanissa on oma malli-oikeussali, uutishuone, pörssi sekä huippuluokan tiedekeskus. 

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin autamme sopivan koulutusohjelman valinnassa. Sinä päätät, mitä opiskelet, mutta me voimme auttaa vaihtoehtojen rajaamisessa ja osaamme kertoa, mistä ohjelmasta saat parhaan vastineen omille toiveillesi.

Opintojen kustannukset

Opintojen hinta riippuu valitsemastasi koulutusohjelmasta ja opintoalasta. Ota yhteyttä, niin saat tarkat tiedot juuri itseäsi koskevista lukukausimaksuista. Autamme samalla myös elinkustannusten budjetoinnissa ja kaikissa muissa mahdollisissa kysymyksissäsi. Muistathan, että opintoneuvontamme on ilmaista, joten varaa aika omaan juttutuokioon ja aloita tulevaisuutesi suunnittelu! 

Ilmainen opintoneuvonta tarkoittaa myös sitä, ettet maksa mitään ylimääräistä lukukausimaksuissa: valitsemasi yliopisto perii lukukausimaksut suoraan, eli me emme toimi välikätenä maksuliikenteessä. 

Suomalaiset (kuten kaikki muutkin EU-maista tulevat) opiskelijat voivat työskennellä opiskelujensa aikana Lontoossa. London Metropolitan Universityllä on oma Careers and Employment Service -yksikkö, joka auttaa työnhaussa ja valmistaa opiskelijoita yliopiston jälkeiseen uraan.

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Englannissa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus
alt

Lisäinfoa London Metropolitan Universitystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä ja opiskelijaelämästä Lontoossa. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Englannin opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!