Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Valitse kategoria hakutuloksille

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...
{{ count.total }} hakutuloksen
{{ count.total }} hakutulosta

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhtyettä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Ota yhteyttä

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä vastauksia joihinkin yksityiskohtiin tai haluat keskustella vaihtoehdoista opintoneuvojan kanssa? Ota yhteyttä, niin saat apuja sopivan yliopiston ja opintoalan valintaan sekä neuvot itse hakuprosessiin, viisumihakuun ja muihin käytännön järjestelyihin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
 • {{officeOption}}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.

Ota yhteyttä Chat
Ota yhteyttä Chat

Opiskelu Queensland University of Technologyssä

Huikeita biitsejä, dynaamisia kaupunkeja, sademetsää, Iso valliriutta, paratiisisaaria ja komeita road trip -maisemia – tätä kaikkea on Australia ja Queensland. Opiskelu Queensland University of Technologyssä tarkoittaa siis koulutuksen lisäksi oppeja kokemuksien muodossa myös yhtä lailla kampuksen ulkopuolella.

Queensland University of Technology sijaitsee aurinkoisessa Brisbanessa, joka on loistava paikka niin asua kuin opiskellakin. QUT on tunnettu ja arvostettu yliopisto niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Erityisesti yliopisto saa kiitosta sen käytännönläheisistä opetusmetodeista, jotka valmistavat opiskelijoita työelämään.

6 hyvää syytä opiskella Queensland University of Technologyssä

 1. Queensland University of Technology (QUT) tunnetaan lisänimestään 'university of the real world'. Nimen taustalla on yliopiston tiivis yhteistyö eri toimialojen, teollisuuden ja yritysmaailman kanssa. QUT:ssa ei opiskella opiskelun vuoksi, vaan yliopisto valmistaa opiskelijoita todellista maailmaa varten, jossa on osattava soveltaa teorioita ja toteuttaa käytännössä.
 2. Brisbane yliopiston sijaintina on yksinkertaisesti loistava. Kaupungissa on 24 puistoa ja aurinko paistaa keskimäärin 261 päivää vuodesta.
 3. Queensland University of Technologyn luennoitsijat ovat alansa huippuja, mikä takaa korkeatasoisen ja ajantasaisen koulutuksen. Unohda vanhentuneiden tietojen oppikirjat, QUT:ssa opiskelijat valmistuvat uusimpien tietojen kanssa varusteltuna. 
 4. Yliopistolla on oma urapalvelu ja mentorointi -järjestelmä, jonka puitteissa opiskelijat ja alan ammattilaiset kohtaavat. 
 5. Yliopisto on jo pitkään panostanut ulkomaalaisten opiskelijoiden integrointiin. Queensland University of Technologyssä todella ymmärretään, että kun opiskelijat tuntevat olonsa kotoisaksi, opiskelu sujuu paremmin ja opiskelijat ovat aktiivisempia, mikä auttaa luonnollisesti yksittäistä opiskelijaa, mutta myös koko opiskelijakuntaa: aktiivinen osallistuminen opetukseen haastaa niin opettajat kuin toiset opiskelijatkin tekemään parhaansa ja pohtimaan uusia näkökulmia.
 6. Queensland University of Technologyn opiskelijana sinulla on valittavanasi yli 600 kurssia, joten sopivan opintokokonaisuuden kasaaminen on helppoa.  

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Yliopistolla on oma taidegalleria ja useita uima-altaita.
 • Tavanomaisten liikuntavaihtoehtojen lisäksi Queensland University of Technologyllä on myös oma "brain fitness lab".
 • Yliopistossa opiskelee yli 700 ei-australialaista opiskelijaa, jotka tulevat yli 100 eri maasta ympäri maailman.
 • Yliopistolla on kaksi omaa baaria, joissa tapahtuu aina jotakin mielenkiitoista.

Akateeminen kalenteri

Opintovuosi jakautuu QUT:ssa kahteen lukukauteen. Lukuvuoden aloittava lukukausi alkaa helmikuussa ja toinen heinäkuussa. Näiden lisäksi yliopisto järjestetään kesäkursseja tammi- ja helmikuussa sekä talvikursseja kesä- ja heinäkuussa.

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

QUT:ssa on kuusi tiedekuntaa, joiden opintotarjonnasta löydät helposti sen sinua kiinnostavan alan. Kurssivalikoima on laaja, joten sen kun vain pohdit, mikä sinua kiinnostaa.

Queensland University if Technologyn 6 tiedekuntaa ovat: Business, Creative Industries, Education, Health, Law ja Science and Engineering. Erityisesti kauppatieteet ja arkkitehtuuri ovat huipputasoa QUT:ssa, mutta eipä sieltä huonoja – tai edes keskinkertaisia – koulutusohjelmia löydy, joten voit huoletta tehdä valintasi puhtaasti omien mielenkiintosi mukaan.

Ulkomaalaisilla opiskelijoilla on oikeastaan aika lailla samat vaihtoehdot kuin australialaisillakin opiskelijoilla. Voit hakea:

 • vaihto-opiskelijaksi (sekä kandi- että maisteritasolla)
 • suorittamaan koko tutkintoa: kandi, maisteri, tohtori
 • opiskelemaan sertifikaatti- ja diplomiohjelmiin

Jos et löydä etsimääsi tai tarvitse apua, voit aina olla yhteydessä opintoneuvojiimme.

Opintojen kustannukset

Opiskelu Australiassa yliopistoissa on maksullista toisin kuin Suomessa. Mutta muistathan, että opiskelu ulkomailla myös antaa enemmän kuin opiskelu Suomessa – ei siksi, että suomalaiset yliopistot olisivat huonoja vaan koska ulkomailla eläminen ja asuminen on jo itsessään kokemus, joka kartuttaa osaamistasi, ymmärrystäsi, kielitaitoasi sekä parantaa itseluottamustasi ja opettaa mm. sopeutumaan vieraisiin ja muutuuviin olosuhteisiin.

Tiesithän myös, että haitpa sitten meidän kautta ja opintoneuvojiemme avustuksella tai yliopiston omia väyliä pitkin, maksat lukukausimaksut aina samansuuruisina ja suoraan yliopistolle.

Lukukausien hinnat vaihtelevat QUT:ssa koulutusohjelmasta ja opintoalasta riippuen. Tarkat opinto-ohjelmakohtaiset hinnat saat aina opintoneuvojiltamme. Lukukausimaksujen lisäksi budjetoinnissa on hyvä ottaa huomioon myös elämisen kulut ja toisaalta työllisyysmahdollisuudet. Opintoneuvojamme auttavat myös näissä asioissa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy pois. Kerromme myös, kuinka haet opintotukea Kelalta.

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus
alt

Kysyttävää Queensland University of Technologystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Brisbanessa ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!