Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Valitse kategoria hakutuloksille

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...
{{ count.total }} hakutuloksen
{{ count.total }} hakutulosta

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyettä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Ota yhteyttä

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä vastauksia joihinkin yksityiskohtiin tai haluat keskustella vaihtoehdoista opintoneuvojan kanssa? Ota yhteyttä, niin saat apuja sopivan yliopiston ja opintoalan valintaan sekä neuvot itse hakuprosessiin, viisumihakuun ja muihin käytännön järjestelyihin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Opintoneuvonnassamme on tällä hetkellä hieman ruuhkaa, mutta kuulet meistä viimeistään parin viikon päästä. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille päin.

Ja siltä varalta, ettet vielä ehtinyt selaamaan kaikkea mahdollista, lue ihmeessä, mitä lisäarvoa ulkomailla opiskelu tuo eri opintoaloihin ja mitä kaikkea liittyy opintojen rahoitukseen ulkomailla. Täältä löydät puolestaan kaikki edustamamme yliopistot tai jos kaipaat vielä apuja itsellesi sopivan maan valinnassa, tästä artikkelista on varmasti hyötyä. Niin ja ulkomaan työharjoitteluista saat lisäinfoa tästä.

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.

Ota yhteyttä Chat
Ota yhteyttä Chat
Valmistautuminen ulkomailla opiskeluun - KILROY
Valmistautuminen ulkomailla opiskeluun - KILROY

Valmistautuminen ulkomailla opiskeluun

Kun saat tiedon opiskelupaikasta maailmalla, on aika aloittaa valmistautuminen. Matka uusien kokemuksien äärelle on alkamassa, joten tuuleta, fiilistele ja aloita valmistautuminen!
Olet selkeästikin valmis tekemään asiat hieman erilailla kuin kaikki kaverisi, pidät uusien ihmisten tapaamisesta ja haluat tutustua uusiin tapoihin – opiskelu ulkomailla on niin sinun juttusi! Edessäsi on hieno ja antoisa kokemus, joten olethan valmis seikkailuun...


Varaudu ainakin seuraaviin seikkoihin ulkomaan opintojesi kynnyksellä:

 1. Matkakipinän syttyminen
  Kun olet kerran maailmalle lähtenyt, et osaa enää pysyä paikallasi. Ihana noidankehä on valmis: haluat lisää ja lisää! Tuskin tulet koskaan pääsemään eroon kaukokaipuustasi, mikä tarkoittaa lisää ulkomaanjaksoja elämääsi niin opintojen kuin matkustamisenkin tiimoilla. Samalla kuitenkin opit arvostamaan yllättäviä asioita Suomessa.
 2. Monta kotia
  Suhde opiskelumaahasi saattaa aluksi olla yhtä vuoristorataa: rakastut tiettyihin asioihin välittömästi, toiset jutut taas aiheuttavat tuskastumista ja pään pyörittelyä. Tulet kaipaamaan asioita Suomesta, mutta samalla myös kiinnyt moniin asioihin opiskelumaassasi. Vielä vuosiakin myöhemmin sinun on vaikea päättää, kumpaa maata kannuistat urheilukisoissa: alkuperäistä vaiko sitä opintojen kautta saamaasi. Jos joku parjaa toista kotimaatasi, nouset heti puolustuskannalle. Pysyt aina suomalaisena, mutta missä on kotisi?

 3. Ikuinen vertailukohde
  On hyvin todennäköistä, että opiskelijaelämä ulkomailla on elämäsi tapahtumarikkainta aikaa. Koulutuksen hankkimisen ohessa, luot elämänmittaisia ystävyyssuhteita ja kerrytät muistopankkiasi tavalla ja volyymilla, jolle on myöhemmin vaikea löytää tasavertaista vastustajaa. Opiskeluaika ulkomailla tulee olemaan se vertailukohta, johon vertaat tavalla tai toisella kaikkea tulevaa elämäsi varrella. Ja mikä mahtava vertailukohta se onkaan!

 4. "Kun opiskelin ulkomailla..."
  Koska aika ulkomailla on ainutlaatuista, se jättää pakostakin sinuun jälkesi. Kasvat maailmalla aivan uudella tavalla, opit asioita ja teet huomioita, jotka jäävät elämään arkeesi ja joiden merkityksen huomaat vasta ehkä vuosien jälkeen. Varaudu siis silmien pyörittelyyn perheesi ja ystäviesi osalta: huomaamatta tulet aloittaneeksi aika monta keskustelua ja tarinaa sanoilla "Sillon kun mä opiskelin ulkomail..."

 5. Ystäviä ympäri maailmaa
  Ystävyyssuhteet, joita luot ulkomailla opiskelujesi aikana, ovat erittäin tärkeä osa opiskelijaelämääsi – ja hyvällä tuurilla myös koko loppuelämääsi. Valitettavasti tämä kuitenkin tarkoittaa, että opintojen jälkeen, on enemmän kuin todennäköistä, että kaverisi ovat levittäytneet ympäri maailmaa. Toisaalta tämä on varsin hyvä tekosyy reissata sinne ja tänne kavereita moikkaamaan!

 6. Suomessa opiskelu ei riitä
  Suomessa on moni asia enemmän kuin hyvin, sitä ei käy kiistäminen. Mutta kun kotiudut esimerkiksi lukukauden vaihdon jälkeen Australiasta, voi opiskelu tuntua tylsältä ulkomaanseikkailujesi jälkeen ja käytännönläheisen opetustyylin jälkeen. Opiskelukaverisi eivät ymmärrä sinua, sää on ikävän harmaata tai ei ainakaan tarpeeksi lämmintä: Suomessa et voi huitaista surffiaaltoihin flirttisi kanssa suoraan luennolta.
  Varaudu siis näkemään asiat uudesta näkökulmasta. Varaudu nostamaan rimaa sen suhteen, mitä opinnoiltasi ja elämältäsi haluat.

 7. Musiikkimakusi muuttuu
  Opiskeluvuotesi tai -vuosiesi aikana tutustunut uuteen musiikkiin, luonut soittolistoja ja oppinut rakastamaan paikallisia artisteja, joista ei Suomessa ole kuultukaan. Tietyt biisit kuuluvat erottamattomasti tiettyyn maailmalla koettuun hetkeen ja sen hetkiseen fiilikseen, joka nousee aina pinnalla, kun kuulet kyseisen biisin. Kukaan kaveri Suomessa ei ymmärrä, miksi jokin vähäpätöiseltä kuulostava kipale saa sinut melankolian valtaan tai nostattaa leveekin leveämmän hymyn naamallesi.

 8. Lempimakujen metsästys
  Tulet kärsimään vieroitusoireista. Paikallisista herkuista muotoutuu osa arkeasi ulkomaan opintojesi aikana. Alun epäilyn jälkeen opit arvostamaan mitä eriskummallisempia makuja. Mutta kun palaat Suomeen, et enää saakaan uusia suosikkiherkkujasi lähikioskiltasi niin kuin Australiassa, Jenkeissä tai ehkäpä Japanissa. Tai sitten pulitat niistä ison hinnan.
  Rahtipostin kyydissä lentää joka päivä, maailman toiselta laidalta toiselle, monia keksi- ja karkkipaketteja juuri sinun kaltaistesi seikkailijoidesi takia. Tulet kärsimään vieroitusoireista, mutta se nyt vaan on se hinta, jonka joudut maksamaan upeista hetkistä ulkomailla.

 9. Suomalaisten herkkujen kaipuu
  Edellinen kohta toimii myös käänteisesti. Ulkomailla opiskellessasi ja takaisin opiskelumaahasi palatessasi alat kaivat suomalaisia herkkuja ja odotat innolla paketteja, joita perheesi ja ystäväsi silloin tällöin lähettelevät Suomesta. Miksei lähikaupasta saa ruisleipää ja Fazerin sinistä!?

 10. Suomen ilmasto alkaa tuntua entistä epämiellyttävämmältä
  Erityisesti jos viivyt ulkomailla useamman vuoden, varaudu siihen että jossakin vaiheessa pelästyt jopa itse, kun huomaat kaipaavasi Suomen ilmastoa ja erityisesti vuodenaikoja. Kaikella todennäköisyydellä kuitenkin useammin muistelet kaiholla Suomeen palattuasi, kuinka aurinko paistoikaan lämpimästi siellä toisessa kotipaikassasi. Muistelet haikeudella aurinkoisia hellepäiviä, rannalla vietettyjä hetkiä ja leutoja talvia. Onneksi Suomessa valittaminen on sallittua!
   

Valmistaudu siis huolella - vaihtovuodesta tai tutkinnosta ulkomailla tulee elämäsi suurin seikkailu! Selaa muistilista asioista, jotka kannattaa hoitaa kuntoon ennen lähtöä.

Maailma kutsuu

Kun olet vastaanottanut paikan yliopistosta maailmalta, voit rauhassa aloittaa järjestelyt. Äläkä unohda fiilistelyä – elämäsi kokemus on alkmassa!

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Kutkuttaako ajatus ulkomailla opiskelusta tai työharjoittelun suorittamisesta?

Ulkomaille lähtö opiskelujen puitteissa vaatii järjestelyjä ja saattaa tuntua monimutkaiselta: hoidettavana on asia jos toinenkin ja täytettävien kaavakkeiden määrä vaikuttaa loputtomalta. Mutta juuri siksi me olemme täällä. Älä jää yksin ihmettelemään, vaan ota yhteyttä. Me autamme ja ohjeistamme, jotta sinä et unohda mitään ja olet ajan tasalla kaikesta hakuprosessiin ja käytännön asioihin liittyen. 

Kutkuttaako ajatus ulkomailla opiskelusta tai työharjoittelun suorittamisesta?

Ulkomaille lähtö opiskelujen puitteissa vaatii järjestelyjä ja saattaa tuntua monimutkaiselta: hoidettavana on asia jos toinenkin ja täytettävien kaavakkeiden määrä vaikuttaa loputtomalta. Mutta juuri siksi me olemme täällä. Älä jää yksin ihmettelemään, vaan ota yhteyttä. Me autamme ja ohjeistamme, jotta sinä et unohda mitään ja olet ajan tasalla kaikesta hakuprosessiin ja käytännön asioihin liittyen. 

{{ item.title }}

{{ item.description }}

Kutkuttaako ajatus ulkomailla opiskelusta tai työharjoittelun suorittamisesta?

Ulkomaille lähtö opiskelujen puitteissa vaatii järjestelyjä ja saattaa tuntua monimutkaiselta: hoidettavana on asia jos toinenkin ja täytettävien kaavakkeiden määrä vaikuttaa loputtomalta. Mutta juuri siksi me olemme täällä. Älä jää yksin ihmettelemään, vaan ota yhteyttä. Me autamme ja ohjeistamme, jotta sinä et unohda mitään ja olet ajan tasalla kaikesta hakuprosessiin ja käytännön asioihin liittyen.