Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että tällä hetkellä kaikki opintoneuvonta-ajat ovat puhelinaikoja.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Kysymyksiä työharjoitteluista Australiassa

Kysymyksiä työharjoitteluista Australiassa - KILROY

Hyvä tietää työharjoitteluista Australiassa

Keräsimme tälle sivulle joitakin useimmin kysyttyjä kysymyksiä Australiassa työharjoittelun suorittamiseen liittyen. Toiselle puolelle maapalloa lähtö on kuitenkin iso asia, ja idean ja toteutuksen väliin mahtuu paljon, joten ota rohkeasti yhteyttä opintoneuvojiimme, kun kaipaat apua ja tukea jonkin kysymyksen tai huolenaiheen tiimoilta, jota emme ole tähän listanneet.

Kysy & saat vastauksia

Onko Australian työharjoitteluille alaikärajaa?

On. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Millä aloilla työharjoittelun voi suorittaa?

Työharjoittelupaikat etsitään aina tapauskohtaisesti, joten yleispätevää listaa paremmin mahdollisuuksiisi vaikuttavat oma osaamisesi ja taustasi. Mutta esimerkiksi lääketieteen ja insinöörialan työharjoittelupaikkoja on vähemmän tarjolla ja vaikeampi saada kuin monia muita.

Työharjoittelupaikkoja Australissa löytyy mm. seuraavilta aloilta:

 • Marketing
 • Event Management
 • Travel/Tourism
 • Finance
 • Communication
 • Logistics
 • Public Relations
 • Human Resources
 • Graphic/Web Design
 • Information Technology
 • Hospitality
 • Education
 • Fashion
 • Online Marketing
 • Media
 • Social Work
 • Administration
 • Real Estate
 • ...ja monia, monia muita aloja

Kysy omasta alastasi

Mitkä ovat vaatimukset työharjoitteluihin Australissa?

Vahva englannin kielen osaaminen on ensisijainen vaatimus. Toiseksi sinun tulee luonnollisestikin olla viisumikelpoinen, mikä pitää sisällään mm. että pystyt elättämään itsesi palkattoman työharjoittelun ajan.

Työharjoittelupaikan saadaksesi sinun tulee opiskella ammattikoulussa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa, tai olla valmistunut alalle, jolta olet työharjoittelupaikkaa hakemassa. Valmistumisesta ei kuitenkaan saa olla yli 12 kuukautta. Voit hakea työharjoittelupaikkaa ainoastaan alalta, jota olet opiskellut tai jolla olet työskennellyt.

Joissakin tapauksissa harjoittelun voi suorittaa  myös välivuoden aikana. Ala- ja työharjoittelupaikkakohtaisesti saattaa myös olla muita vaatimuksia liittyen esimerkiksi työharjoittelujakson pituuteen. 

Kysy vaatimuksista

Milloin työharjoitteluun tulee hakea?

Mitä aikaisemmin aloitat hakuprosessin, sitä parempi. Hakijoiden tulee lähettää hakemus, ansioluettelo, motivaatiokirje sekä hakumaksu viimeistään kahdeksan viikkoa ennen suunniteltua harjoittelun aloituspäivää.

Työharjoitteluihin ei ole mitään tiettyä yhteistä hakuaikaa. Voit siis hakea paikkaa, milloin sinulle sopii. Kaikki harjoittelujakson alkavat sopimuksen mukaan.

Kysy hakuajoista

Saako työharjoitteluista Australiassa palkkaa?

Ei. Järjestämämme työharjoittelut ovat palkattomia. Sen takia hakijoiden täytyy kyetä elättämään itsensä koko harjoittelujakson ajan.

Mitä työharjoittelu Australiassa maksaa?

Parhaiden mahdollisten työharjoittelupaikkojen löytäminen ulkomailta vaatii paikallista osaamista ja läsnäoloa, ja siksi me teemmekin yhteistyötä australiaisen yrityksen kanssa, joilla on laajat verkostot monella eri aloilla ja jossa tunnetaan ja tiedetään paikalliset työolot ja mielenkiintoiset tilaisuudet.

Kun haet työharjoitteluun meidän kautta, et päädy keittämään kahvia ja kopioimaan palaverimuistioita pomoille. Sen sijaan työharjoittelupaikat ovat juuri sopivan vaativia, joissa pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi ammatilillisesti. Työn teon lisäksi osallistut erilaisiin sosiaalisiin tapahtumiin ja tapaat muita harjoittelijoita. Lisäksi saat yhteyshenkilön taustatueksesi koko harjoittelujakson ajalle.

Työharjoittelupaikan järjestämisen palvelu maksaa n. 650 - 700 euroa. Tämän lisäksi sinun tulee hankkia Working Holiday -viisumi, joka maksaa 370€. Huomaa, että hinnat saattavat muuttua hieman meistä riippumattomista syistä.

Opintoneuvontamme on maksutonta, eli maksat hausta, vasta kun päätät hakea.

Kysy harjoittelun kustannuksista

Voinko saada apurahan Australian työharjoitteluuni?

Monet apurahat ovat alakohtaisia, joten tähän ei ole suoraa 'kyllä' tai 'ei' vastausta. Lisäsksi moni apurahoja myöntävä taho vaihtelee hieman apurahojen myöntämisperusteita vuodesta toiseen. Mutta apurahoja työharjoitteluihin on olemassa, joten ole itse aktiivinen ja tee taustatyötä. Opintoneuvojamme opastavat toki myös osaltaan.

Kysy apurahoista

Milloin työharjoittelut alkavat Australiassa?

Työharjoittelujen alkuun tai kestoon ei ole mitään yleistä sääntöä. Työharjoittelupaikat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Kuinka pitkiä työharjoittelujaksot ovat?

Työharjoittelusi Australiassa kestää vähintään 12 viikkoa ja enintään 26 viikkoa. Joissakin poikkeustapauksissa myös lyhyemmät jaksot onnistuvat. 

Kysy harjoittelun kestosta

Miten hoidan asuntojärjestelyt?

Jos haluat, me voimme järjestää sinulle joko homestay-majoituksen tai majoitksen kalustetussa asunnossa työpaikkasi lähellä. Voit tietenkin hoitaa järjestelyt myös itse. Kokemuksiemme ja aiemmilta harjoittelijoilta saamamme palautteen perusteella asunnon löytäminen Australiassa ei ole ongelma.

Kysy asumisesta Australiassa

Minkälaisen viisumin tarvitsen?

Työharjoittelua varten sinun tulee hakea Working Holiday -viisumia. Viisumia varten sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja enintään 30-vuotias. Sinun tulee olla 30-vuotias työharjoittelun alkaessa. 

Kysy viisumista

Tapaanko muita harjoittelijoita Australiassa?

Kyllä. Järjestämme tapaamisia kerran viikossa sekä viikonloppumatkoja kaikille työharjoittelijoillemme. Moni onkin saanut toisista harjoittelijoista elinikäisiä ystäviä.

Saanko opintopisteitä työharjoittelustani?

Pystymme ottamaan koulusi vaatimukset huomioon työharjoittelupaikkaa etsiessä, kun vain kerrot niistä ajoissa. 


Jos työharjoittelu Australiassa houkuttelee, älä jää yksin pähkäilemään asioita, vaan varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan, niin kartoitetaan vaihtoehtojasi yhdessä. Opintoneuvonta ei sido sinua mihinkään.

Varaa aika opintoneuvontaan

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää työharjoittelusta Australiassa?

Jos olet vielä epävarma, miten hakea työharjoittelupaikkaa Australiasta, tai haluat kysyä jotakin yksityiskohtaista, josta emme vielä ole näillä sivuilla kertoneet, ota yhteyttä heti tai varaa itsellesi aika maksuttomaan tapaamiseen opintoneuvojiemme pakeille. Saat tietoa mm. alavaihtoehdoista, viisumeista, kustannuksista, ulkomailla asumisesta ja vakuutuksista.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.