Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Liiketalous - Brisbane

Kandidaatin opinnot Brisbanessa - Lähde opiskelijaksi Australiaan KILROYn kautta
Alk. hinta* 19 500 EUR
Kandidaatin tutkinto Australiassa - Lähde opiskelijaksi Australian Brisbaneen - KILROY

Rento aussielämä, huikeat maisemat ja jotakuinkin päinvastainen ilmasto Suomeen nähden puhuvat kaikki Australian ja Brisbanen puolesta, kun puntarissa on tulevan opiskelupaikan plussat ja miinukset.

Liiketalouden kanditutkinto Queensland University of Technologyssä (QUT) on monipulinen katsaus kauppatieteiden alaan, ja kun opiskelupaikka on niinkin huikea kuin Brisbane ei tämä ole ollenkaan huono vaihtoehto lukion jälkeisille opinnoille! Tässä tutkinnossa valitset pääaineeksesi laskentatoimen, taloustieteen, rahoituksen, henkilöstöhallinnon, kansainvälisen kaupan, johtamisen, markkinoinnin, mainonnan tai PR-suhteet.

Kysy tästä tutkinnosta

Australialaiseen tapaan myös QUT:ssä opetus on suomalaiseen yliopisto-opetukseen verrattuna asteen verran käytännönläheisempää. Opintojen ohessa kartutat työelämätaitoja, luovaa ja kriittistä ajattelua sekä ammattiviestintää.

QUT tekee yhteistyötä paikallisten yrityksien kanssa, mikä avaa opiskelijoille ovia. Yritysyhteistyö tarkoittaa käytännössä monipuolisia mahdollisuuksia osallistua erinäisiin tapahtumiin, joissa pääset testaamaan hankkimiasi teoriaoppeja: hackathon-kilpailuja, väittely- ja neuvottelukilpailuja, start-up camp -tapahtumia, innovaatiohaasteita, myyntipuheharjoituksia, case-kilpailuja ja työelämäprojekteja. Aktiivinen osallistuminen kartuttaa ammattiosaamistasi sekä itsevarmuuttasi.  

Tämän kanditutkinnon puitteissa sinulla on myös mahdollisuus suorittaa työharjoittelu osana tutkintoa, ja osa pääaineista mahdollistaa myös vaihto-opinnot. Valmistuttuasi olet valmis monenlaisiin liiketoiminnan tehtäviin.

Kysy QUT:stä

Sisäänpääsykriteerit

Sekä lukion että alasta riippuen myös ammattikoulun käyneet voivat hakea ja tulla hyväksytyksi Queensland University of Technologyn opiskelijoiksi. Jos olet käynyt lukion, sisäänpääsyvaatimuksena on

 • ylioppilaskirjoituksista kaikkien aineiden keskiarvo vähintään C
 • ylioppilastodistuksen keskiarvo vähintään 7.0 - 8.0 (tapauskohtaisesti)
 • todistuksena kielitaidosta joko ylioppilaskirjoituksien C tai päättötodistuksessa englannin kurssien keskiarvo vähintään 8.0

Ammattikoululaisilta vaaditaan erillinen testi osoitukseksi riittävästä kielitasosta. Jos olet käynyt lukion, mutta englannin arvosanasi ei riitä annettuihin rajoihin, voit silti saada opiskelijapaikkatarjouksen, jos teet erillisen kielitestin ja saat siitä sisäänpääsyyn edellytetyn arvosanan.

Kysy pääsyvaatimuksista

Opiskelijaelämä Brisbanessa

Australia on kaikin puolin leppoisa paikka ja sen isot metropolit pursuavat mm. erilaisia kaupunkifestareita ja musiikkitapahtumia. Brisbane ei ole poikkeus tässä suhteessa, mikä tarkoittaa, että opiskelijoita hellitään monipuolisilla ruokaelämyksillä ja taiteella, ja valinnanvaraa riittää myös niin kahviloiden kuin baarienkin saralla. Niin, ja tietenkin rannat! Hiekkarannalla tenttiinluku – meren kohina taustaäänenä – ei ole ollenkaan pöllömpi tapa hoitaa akateemiset velvoitteet!

Yliopiston loma-aikoina Brisbane ja sen ympäristö tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja huikeille road tripeille, luontoseikkailuille ja aktiiviselle tekemiselle.

Kysy opiskelijaelämästä Brisbanessa

Tutkintosi Brisbanessa

Tutkinnon ensimmäisenä vuonna opintosi koostuvat pitkälti kaikille yhteisistä peruskursseista. Kun sitten olet saanut perustiedot eri osa-alueista olet toisena opintovuotena valmis tekemään pääainevalinnan. 

Pääaineen lisäksi QUT:ssä voit valita sivuaineeksesi joko kaupallisen alan kurssikokonaisuuksia, kieliopintoja tai yrittäjyyttä. Halutessasi teet sivuainevalintasi myös toisesta tiedekunnasta ja yhdistät tutkintokokonaisuuteesi perusteet lakiopinnoista, viestinnästä tai vaikkapa joltakin luovalta alalta.

 • Global Business
 • Marketing
 • Management
 • Data Analytics
 • Accounting
 • Consumer Behavior
 • Business Law and Ethics
 • Real World Ready – Business Capstone

+ pääainekohtaiset ja vapaavalintaiset kurssit


Kuulostaako houkuttelevalta vaihtoehdolta? Varaa itsellesi aika opintoneuvontaan, niin varmistetaan, että toiveesi ja odotuksesi vastaavat Queensland University of Technologyn tarjontaa. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika opintoneuvontaan

Lisäinfoa Kysy & saat vastauksia

Aloitus

Helmi- & heinäkuu

Sijainti

Brisbane, Australia

Stipendimahdollisuus

Kyllä

Opintotuki

Kyllä

Yliopisto kartalla

Queensland University of Technology kartalla - Kandidaatin opinnot Brisbanessa - KILROY

Opintojen kustannukset

Tämä liiketalouden kandidaatin tutkinto kestää pääainevalintasi mukaan 3–4 vuotta (180–240 opintopistettä).

Huomaathan, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille. Opintojen kulut ovat siis täysin samat päädytpä sitten hakemaan meidän kauttamme tai yliopiston omia väyliä pitkin. Meiltä vain saat lisäksi vinkit, neuvot ja avun koko prosessin läpi: opiskelumaan, yliopiston ja tutkinto-ohjelman valinta, hakuaikojen tarkistus, hakuprosessin läpikäynti ja askel askeleelta ohjeistus, apua motivaatiokirjeen kanssa, viisumi, asuminen, vakuutukset...

Matkalaukkujasi emme lupaa pakata, mutta melkeinpä kaikessa muussa voimme olla avuksi. 

Kysy opintojen kustannuksista

Queensland University of Technology

Maailmalle lähtöön liittyy paljon kysymyksiä ja päätettäviä asioita. Mutta ei huolta, et ole ainoa, jolla on mielessään miljoona kysymystä! Lue lisää Queensland University of Technologystä ja Brisbanessa opiskelusta tai laita meille viestiä. Kaikkiin kysymyksiisi on vastaukset eikä maailmalle lähtö loppujen lopuksi ole niin monimutkaista. Sen kuin vain hoidat prosessia eteenpäin asia kerrallaan – me kerromme miten.

Kysy & saat vastauksia

Kysyttävää lukion jälkeisistä vaihtoehdoista?

Kun maailma vetää puoleensa ja tavoitteenasi on hankkia lisäväriä ansioluetteloosi, on ulkomailla opiskelu täydellinen suunnitelma. Halusitpa sitten lähteä suorittamaan kandia tai vaikka testaamaan opintoja vain lukukaudeksi, ota yhteyttä. Käydään vaihtoehtosi yhdessä läpi. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Lukion jälkeen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.