{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Thaimaan kokemuksia

Thaimaa kokemuksia - KILROY

Fitness Boot Campilla Thaimaassa - Jennin kokemus

Ovatko sekä reissaaminen että intensiivinen treenaaminen lähellä sydäntäsi? Harmittaako, että reissussa säännöllinen urheilu jää kuitenkin usein vähäiseksi? Hätä ei ole tämän näköinen! Lähtemällä Fitness-reissuun voit viedä kehosi äärirajoille ja nauttia samalla henkeäsalpaavan kauniista maisemista.

Lue alta lisää Jennin kokemuksista treenintäyteisestä lomaviikosta!

Kuka? Ryhmämatka-asiantuntijamme Jenni 

Mitä? Lähti viikoksi Fitness Boot Campille Thaimaahan

Saapuminen Boot Campille

Lensimme kesäkuussa Thaimaan Phuketiin, jossa Fitness Boot Camp järjestettiin. Vaikka Phuket kohteena saattaa ensimmäisenä tuoda mieleen suuret turistivirrat, yllättyin paikan päällä alueen rauhallisuudesta.

Boot Camp järjestettiin Phuketin Chalongissa, joka on alueena urheiluun keskittymisen kannalta erinomainen. Ja mikä parasta, jos haluaa lähteä esimerkiksi ostoksille ennen, jälkeen tai treenien välissä, ei Phuketin vilkkaille kaduille ole taksilla matkaa kuin noin 20 minuuttia. Yövyimme viikon ajan Coco Retreat (boutique) -majoituksessa, josta pyöräilee Boot Campille noin viidessä minuutissa.

Thaimaa kokemuksia - KILROY

Itse en ole ollut aktiivinen salilla kävijä, vaan olen mieluummin käynyt reippailla kävelylenkeillä ja Zumba-tunneilla. Lihaskunnosta olen huolehtinut lähinnä kotitreeneillä. Ennen matkaa tein kuitenkin kuukauden verran hyvin aktiivisesti lihaskuntoliikkeitä kotona ja kävin vähintään kaksi kertaa viikossa lenkillä. Matkaan valmistautuminen ennakkoon oli hyvä idea, sillä lihakset eivät tulleet niin kipeiksi, ja jaksoin tehdä koko viikon ajan kahdesta kolmeen treeniä per päivä.

Bootcampille mennessä ei siis missään nimessä tarvitse olla huippukunnossa – sinnehän sitä kuntoa ollaan menossa nostattamaan!

Boot Campilla on kansainvälinen tunnelma 

Boot Campin alussa meille jokaiselle osoitettiin oma personal trainer (PT), jonka kanssa tapasimme kerran viikossa, ja halutessamme pystyimme tilaamaan paikan päällä lisätapaamisia maksua vastaan. PT:ltä saimme ohjeita niin treenaamiseen kuin oikein syömiseenkin. Kaikki personal trainerit ovat erittäin ammattitaitoisia, ystävällisiä ja innostuneita auttamaan leiriläisiä kohti tavoitteitaan.

Treenileirillä on muutenkin mielettömän kannustava ilmapiiri. Kukaan ei pakota sinua kaikille tunneille, päinvastoin alkuun kehotetaankin ottamaan rauhallisemmin, etenkin jos treenaaminen ei ole ollut jokapäiväistä kotona ollessakaan. En myöskään tuntenut, että kilpailisin tunneilla jonkun kanssa, sillä kaikki keskittyivät omaan tekemiseen. Hikoileminen Thaimaan lämmössä on erittäin rentouttavaa, ja treenien jälkeen mieleni oli virkeä ja olo erinomainen.

Paikan päällä tutustuin myös ihmisiin ympäri maailmaa. Sain muista leirin osallistujista nopeasti ystäviä, sillä kaikki ovat leirillä samasta syystä, ja yhteishenki on aivan mahtava. Myös ohjaajien kanssa on helppo ystävystyä, sillä he ovat erittäin läsnä ja helposti lähestyttävissä muutenkin kuin tunneilla. Kansainvälisyys näkyy myös ohjaajissa, sillä he ovat kaikki kotoisin eripuolilta maailmaa.

Boot Campiin sisältyy aamiaisen lisäksi lounas tai päivällinen, paitsi lepopäivänä sunnuntaina. Vaihtoehtoina on superterveellisiä vaihtoehtoja, mutta halutessasi voit tilata listalta myös muita annoksia kuten ”fried rice with chicken”, joka on muuten taivaallisen hyvää!

Thaimaan kokemuksia - KILROY

Boot Campilla on treenejä laidasta laitaan

Testasimme viikon aikana lähes kaikkia tunteja, mikä rehellisesti sanottuna oli hieman liikaa. Mutta Boot Campimme ollessa vain viikon mittainen, emme vain malttaneet olla käymättä tunneilla. Treeneihin ja niistä tulevaan hyvään oloon jää koukkuun ja koko ajan haluaa vain treenata lisää.

Aloitimme lähes joka aamun joogatunnilla, jolla saa ihanasti heräteltyä kropan päivän tuleviin treeneihin. Testasimme myös Body 360-, Cross training -, Boxercise-, Strenght & Conditioning- sekä Zumba- ja Spinning -tunteja. Joka viikon lauantaina on myös Beach Training -sessio, jossa suunnataan rannalle auringon alle treenaamaan. Treenin loputtua voit kätevästi pulahtaa mereen virkistäytymään.

Kaikilla tunneilla liikkeet voi tehdä täysin omaan tahtiin eikä aikaisempaa kokemusta tarvitse lainkaan, joten paikka sopii siis niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Ohjaajat tosin kannustavat sinua loppuun asti, joten tunneilla tulee varmasti annettua kaikkensa.

Kokemuksia Thaimaasta - KILROY

Tunneissa parasta on se, että ne eivät koskaan ole samanlaisia vaan ohjaajat keksivät eri kokonaisuuden jokaiselle tunnille, jolloin et ehdi kyllästyä tunteihin vaikka viipyisit useamman viikon. Yksi viikko on ehdottomasti liian lyhyt aika olla leirillä ja suosittelenkin kaikille vähintään kolmen viikon reissua. Itse haaveilen jo uudesta pidemmästä reissusta, sillä haluan ehdottomasti takaisin tuonne treeni-paratiisiin!

TOP 3 vinkit Fitness Boot Campille:

1. Muista juoda vettä! Veden juomisen tarve lisääntyy, sillä Thaimaassa ilmasto on huomattavasti lämpimämpi kuin meillä Suomessa. Treeneissä hikoilu on myös taattu eli vettä kannattaa juoda runsaasti.
2. Kannattaa aloittaa rauhallisesti – anna kropalle aikaa tottua treenaamiseen ja lämpimämpään ilmastoon.
3. Boot Campilla on mahdollista treenata maanantaista lauantaihin. Sunnuntai on lepopäivä ja sellaisena se kannattaakin pitää. Jos olet reissussa pidemmän aikaa, voi välipäiviä pitää myös viikolla - näin kropalla on enemmän aikaa palautua treeneistä, ja kykenet sen jälkeen taas parempiin suorituksiin.

Vapaa-aika Boot Campilla

Vuokrasimme pari kertaa skootterit ja tutkimme lähialueita ajellen ympäriinsä. Muista kuitenkin pitää kypärä päässä ja varmista, että Goudan matkavakuutus on hankittu. Huomasimme, että skootterilla kaatuminen käy yllättävän helposti, etenkin sateisessa säässä alamäessä. Selvisimme onneksi parilla naarmulla, mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä kaikkea reissussa voi sattua.

Teimme reissumme päätteeksi kahden yön visiitin Koh Phi Phille. Matkasimme lautalla pari tuntia, ja pääsimme näkemään vilaukselta muita saaria ja nauttimaan meri-ilmasta. Phi Phi saarella teimme introsukelluksen kristallinkirkkaisiin vesiin – kerrassaan upea kokemus! Itse ensikertalaisena jännitin sukellusta, mutta sukellusohjaaja opasti meidät sukelluksen ihmeelliseen maailmaan kaikessa rauhassa, ja lopulta pääsin nauttimaan merenalaisen maailman nähtävyyksistä ilman huolen häivää.

Ennätimme kipuamaan myös saaren näköalatasanteelle. Matka huipulle aurinkoisena ja kuumana aamuna oli raskas, mutta huipulle päästyämme näkymät olivat niin huikeat, että se oli ehdottomasti vaivan arvoinen.

Thaimaan kokemuksia - KILROY

Jos Jennin kokemukset Thaimaan Fitness Boot Campista herättivät kiinnostuksesi, tsekkaa lisätietoja täältä

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.