Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kesätyö USA:ssa

Kesätyö ulkomailla, USA - KILROY

Kesätyö ulkomailla - Working holiday USA:ssa

Kesätyö ulkomailla? Miten olisi 10 viikon pätkä ohjaajana periamerikkalaisella kesäleirillä? Kartutat kielitaitoasi ja itseluottamusta, opit uusia taitoja, saat uusia ystäviä ja nautit upeista maisemista luonnon helmassa. Leirin jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa reissata USA:ssa haluamallasi tavalla. What's not to like?

Olet ehkä kuullut Working Holiday -konseptista, ja sen mahdollisuuksista. Eri mailla on hieman eri sääntöjä ja USA:n osalta tämä tarkoittaa itsenäisen työnhaun sijaan valmiiksi hoidettua työpaikkaa kesäleiriltä. Viisumi sallii kuukauden mittaisen reissaamisen leirin päätyttyä, eli ehdit viettää USA:ssa kaiken kaikkiaan reilut 3 kuukautta.

Kysy leiriohjaajan työstä 

Unohda kesätyöpanikointi ja hoida itsellesi kesätyö ulkomailta jo hyvissä ajoin. Lähde viettämään leirielämää USA:han ja kartuttamaan kielitaitoasi ja ohjaajakokemustasi sekä testaamaan vuorikiipeilyä, vesihiihtoa tai miekkailua. Ja toteuta sitten leirin jälkeen vaikka se unelmiesi road trip – täydellinen kombo työkokemusta ja reissaamista! Kesätyöpaikka USA:ssa on sekä huikea kokemus että hyödyllinen merkintä ansioluettelossa!

Kesätyö ulkomailla - Kesäleiri USA:ssa

Kuvittele mielessäsi ratsastusta, kiipeilyä ja purjehdusta kaikki saman päivän aikana; tarinoita iltanuotion ympärillä, uusia tuttavuuksia ja vaelluksia metsän siimeksessä. Yhdysvaltalaisilla kesäleireillä ollaan aktiivisia ja testataan uusia lajeja.

Joka vuosi sadat tuhannet 5–17 -vuotiaat amerikkalaiset lapset ja nuoret kansoittavat tuhannet leiripaikat ympäri USA:ta. Joillakin leireillä on teema, toisilla ei, mutta kaikilla leireillä keskeistä on yhdessäolo ja aktiiviset harrastukset, hauskanpito, uudet kaverit ja yhdessä tekeminen.

Osa nuorista viipyy leirillä viikon, toiset 8, mutta kaikki lähtevät leiripaikalta mukanansa ikimuistoisia kokemuksia. Leireillä osallistujat haastavat itsensä yksilöinä ja oppivat ryhmätyöskentelyä. Sama pätee luonnollisesti myös leiriohjaajiin. Sen lisäksi, että olet keskeisessä roolissa luomassa huikeaa leirikokemusta nuorille, saat itsekin kasapäin oppeja ja kokemuksia.

Kesäleirit alkavat kesäkuun alussa ja päättyvät elokuun lopussa. Mitä aikaisemmin kesäkuun alussa pystyt aloittamaan leireilyn sen paremmat mahdollisuudet sinulla on tulla valituksi. 

Leiritoiminnan jatkuvuuden, leiriläisten turvallisuuden ja viihtyvyyden sekä koko leiriyhteisön toimivuuden vuoksi, on tärkeää, etteivät ohjaajat vaihdu kesken kaiken. Tämä tarkoittaa, että jokaisen leiriohjaajaksi haluavan on sitouduttava leirille 10 viikoksi. 

Kysy leireistä

Aktiviteetit leirillä

Leirielämä on täynnä tekemistä ja touhuamista: pelejä, urheilua ja taidetta. Leiriohjaajilta vaaditaan siis osaamista ohjata tiettyjä aktiviteetteja turvallisesti ja innostuneisuutta rohkaista nuoria testaamaan omia rajojaan.

Taide & tiede: askartelu, käsityöt, keramiikka, punonta, koruvalmistus, maalaus, valokuvaus, solmuvärjäys, lasimaalaus, puutyöt, näyttely, tietotekniikka, kokkaus, musiikki (laulu ja instrumentit)

Ulkoilu & erätaidot: vaellus, suunnistus, selviytymistaidot

Urheilu: ryhmäliikunta, tanssi, jooga, jousiammunta, koripallo, BMX-pyöräily, melonta, yleisurheilu, pyöräily, miekkailu, maahockey, golf, mikroautoilu, ratsastus, kajakkimelonta, lacrosse, taistelulajit, kiipeily, soutu, purjehdus, skeittaus, jalkapallo, uinti

Kysy ohjaajien vaatimuksista

Summer Camp Usa Camp Sloane Lunch And Play

Leirielämä

Leirielämä on intensiivistä ja ohjaajat ovat leirillä kaikesta hauskanpidosta huolimatta töissä. Lähdethän siis matkaan oikealla asenteella.

Päivät alkavat aamulla 7–8 aikoihin, jolloin syöt aamiaista leiriläisten kanssa ja valmistaudut päivän ohjelmaan. Lounaaseen asti autat erilaisissa järjestelytehtävissä ja leiriläisille järjestetyissä aktiviteeteissa. Lounaan jälkeen ohjaajilla on lepohetki, ennen iltapäivän 3–4 tunnin aktiviteettiohjelmaa.

Päivä päättyy iltaohjelmaan, joka vaihtelee päivästä toiseen. Tavallisesti leireillä on hiljaisuus iltayhdeksältä. Tämä saattaa etukäteen ajateltuna vaikuttaa aikaiselta, mutta pitkien touhukkaiden päivien jälkeen on tärkeä saada tarpeeksi lepoa, jotta koko porukka jaksaa taas seuraavan päivän.

Tämä kesätyö USA:ssa on antoisa, mutta intensiivinen, joten muista, että Working Holiday -reissusi lomaosuus on vasta leirin jälkeen. Leiriohjaajilla on keskimäärin yksi vapaapäivä viikossa. Tämän lisäksi osa iltapäivistä ja illoista on vapaa-aikaa. Vapaa-ajan määrä vaihtelee eri leireillä.

Kysy leirielämästä

Miten pääsen leiriohjaajaksi?

Jos haluat lähteä kesätöihin aktiiviselle leirille, lukaise leiriohjaajan vaatimukset läpi, ja ota sitten yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka kertovat lisää ja ohjeistavat eteenpäin!

Vaatimukset leiriohjaajaksi:

 • Olet iältäsi 18–27-vuotias.
 • Pystyt kommunikoimaan luontevasti ja vaivatta englanniksi.
 • Olet ulospäin suuntautunut, tottunut työskentelemään osana ryhmää ja sinulla on kokemusta lasten tai nuorten kanssa toimimisesta. Ohjaajilta odotetaan energistä ja omistautunutta otetta, ja kyky heittäytyä uusiin tilanteisiin ja hauskanpitoon ovat niin ikään keskeisiä ominaisuuksia.
 • Sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä joko opintojen, harrastustoiminnan tai työskentelyn kautta. Ohjaajilta edellytetään aiempaa valmennus-, opetus- tai ohjaajakokemusta joltakin yllä listatuista leiriaktiviteeteista. Esimerkiksi partiotaustasta ja uimavalvojakoulutuksesta on hyötyä.
 • Viihdyt ulkoilmassa ja olet aktiivinen. Et pelkää ryhtyä toimeen ja olet aloitekykyinen.
 • Pystyt sitoutumaan työtehtäviisi kesäkuun puolivälistä 10 viikkoa eteenpäin.

Jotta voit työskennellä USA:n kesäleireillä sinulla on oltava asianmukainen lupa. Tämä lupa on J-1-viisumi. Viisumia haetaan USA:n suurlähetystöstä. Hakemusta varten sinulla tulee olla DS-2019-dokumentti. DS-2019 -dokumentti kuuluu pakettiin ja autamme sinua tarvittaessa viisumihakemuksen kanssa.

Kysy hakukriteereistä

Onko minusta kesätöihin USA:han?

Yksinkertainen vastaus on: todennäköisesti kyllä. Jos olet seikkailuhaluinen ja ajatus aktiivintäytteisistä päivistä kuulostaa houkuttelevalta, kannattaa tilaisuus ehdottomasti hyödyntää. Huomaa kuitenkin, että leiriohjaajana sinulla on hauskanpidon lisäksi vastuu toisten viihtyvyydestä ja yleisestä järjestyksestä.

 • Oletko energinen, joustava ja luotettava?
 • Kykenetkö toimimaan erilaisten ihmisten kanssa ja kunnioittamaan toisten erilaisuutta ja vahvuuksia? Tunnistatko omat vahvuutesi ja heikkoutesi ja oletko valmis kehittämään itseäsi?
 • Oletko valmis yhteistyöhön ja ottamaan johtajan roolin?
  Jos täytät vaatimukset ja haluat yhdistää työnteon, hauskanpidon ja reissaamisen, hae 31.3. mennessä. Mitä nopeammin haet, sitä paremmin ehdit valmistautua tuleviin kesäseikkailuihisi!

HUOM! Jokainen hakija haastatellaan, joten kesätyöpaikka USA:ssa ja sijoitus leirillä ei ole varma, ennen kuin olet läpäissyt haastatteluvaiheen.

Kysy hakuaikataulusta & -menettelystä

Mitä ohjelma maksaa ja mitä siihin sisältyy?

Ohjelmahaastatteluissa kartoitamme taitojasi, kokemuksiasi ja toiveitasi, jotta jokaiselle ohjaajalle löytyisi sopiva leiripaikka. Leireille lähtijöille järjestetään myös infotilaisuus ennen lähtöä, jotta jokainen tietää varmasti, mitä on odotettavissa.

USA:n Working Holiday -paketin hinta on 1395 EUR.

Lue lisää itse hakuprosessista tämän sivun lopusta.

Pakettiin kuuluu:

 • Kesätyöpaikka USA:ssa kesäleirillä
 • Menopaluu-lennot (Helsinki - Boston/New York)
 • Ruoka ja majoitus leirillä
 • Apua ja ohjeistusta viisumiasioissa
 • SEVIS-kulut
 • Yhdysvaltain perussairauskuluvakuutus (suosittelemme lisäksi kattavaa matkavakuutusta)
 • Työhaastattelu ja apu koko hakuprosessin ajan
 • Infotilaisuus ennen lähtöä
 • Orientaatio ja koulutus paikan päällä USA:ssa
 • Leiripaikan kaikki aktiviteettimahdollisuudet 
 • Kyyti suoraan lentokentältä leiripaikalle. Huomaathan kuitenkin, että sinun tulee järjestää paluu lentokentälle itsenäisesti. Reissuasiantuntijamme auttavat sinua tietenkin, jos kaipaat apua ja vinkkejä.
 • Osana kesätyöpakettia, saat taskurahaa vähintään 2,000 USD. Pieni lisätienesti tämän lisäksi on mahdollista - kysy tästä lisää hakuprosessin yhteydessä
 • Huom! Viisumikulut, 160 USD, EIVÄT SISÄLLY pakettihintaan. Maksat viisumin erikseen sitä hakiessasi. Lisäksi viisumia varten sinun tulee hankkia rikosrekisteriote (n. 12€) sekä lääkärintodistus. 

30 päivää reissuaikaa USA:ssa

Työjakson päätteeksi reissaat vielä viisumisi puitteissa 30 päivää. Kruisaile road tripillä, bongaa nähtävyyksiä, samoile kansallispuistoissa, kierrä suurkaupunkeja tai lekottele rannoilla; kuuntele, maista ja koe, mitä USA:lla onkaan tarjota!

Reissaa yksin tai porukassa, ihan miten itse haluat. Pidä myös mielessä, että road tripin voi toteuttaa mukavasti pienellä porukalla matkapakun kyydissä.

Kysy viisumisäännöistä

Hakuprosessi

Hae leiriohjaajaksi 31.3. mennessä. Suosittelemme kuitenkin, että toimit hakemuksesi kanssa mahdollisimman nopeasti, jotta saat tiedon mahdollisesta työpaikasta nopeasti ja pääset aloittamaan käytännön järjestelyt ajoissa.

Missä voin hakea?
Aloita haku ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka kartoittavat taustasi ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiisi. USA:n kesätöiden erikoistiimimme neuvoo sinua alusta loppuun, kuinka hoidat hakemuksesi alkuun ja mitkä ovat kulloinkin ne seuraavat askeleet.

Kuka voi hakea?
Jos olet sopiva ehdokas leirinohjaaja pestiin USA:n kesäleireille, saat tunnukset järjestelmään, jossa luot itsellesi profiilin ja pääset kertomaan itsestäsi. Profiilisi perusteella sinut yhdistetään sinulle parhaiten sopivien leirien edustajien kanssa.

Teams-haastattelu
Kun sopiva leiri on löytynyt ja profiilisi on herättänyt mielenkiintoa järjestäjien puolelta, sinut kutsutaan Teams-tapaamiseen. Tämän tapaamisen aikana saat lisätietoa juuri siitä kyseisestä leiristä, johon olet mahdollisesti lähtemässä. Tämä on ikään kuin työhaastattelu, mutta myös sinun mahdollisuus kysyä kaikki mahdollinen leirielämästä, tulevista työtehtävistä ja vastuista - on tärkeää, että tiedät, mihin olet lähdössä.

Haastattelun jälkeen saat tiedon, saitko leiriohjaajan paikan vaiko et. Samalla tietenkin teet itse viimeisen päätöksen, haluatko lähteä vaiko et.

Käytännön järjestelyt
Hyväksymisen jälkeen eteen tulee käytännön asiat. Me hoidamme leiriin liittyvät paperiasiat kuntoon ja autamme sinua viisumihakemuksesi (J-1) sekä lentojesi ja muiden matkajärjestelyjen kanssa.

Tapaaminen
Ennen kesätyöpestin alkua, järjestämme mahdollisuuksien mukaan tapaamisen, jossa tutustut muihin suomalaisiin USA:n kesäleireille lähteviä. Tapaamisen järjestyminen riippuu Suomesta lähtevien leiriohjaajien määrästä, mutta joka tapauksessa saat asiantuntijoiltamme vielä ennen lähtöä viimehetken ohjeet. Ja sitten ei muuta kuin maailmalle!

Aloita hakuprosessi

Lue Iidan, Anniinan ja Ollin kokemukset leiriohjaajan pestistä.

Iidan kesätyökokemus

Anniinan kesätyökokemus

Ollin kesätyökokemus

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.