{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

USA:n länsirannikon kiertomatka


los-angeles-huntington-beach-usa-lifeguarding-station
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

16 päivää

Osavaltiot

Kalifornia, Arizona, Utah & Nevada

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot, surffileiri & kiertomatka

Kysy & saat vastauksia
Jos haaveilet reissusta USA:n länsiosiin, niin tässä tulee täydellinen paketti. Los Angeles, Grand Canoyn, kansallispuistot ja Las Vegas - täältä tullaan!

Starttaa reissu ikonisesta Los Angelesista tutustuen kaupunkiin omatoimisesti parin päivän ajan. Sitten suuntaat Dana Pointiin ja viikon mittaiselle surffileirille! Vietä päivät opetellen surffauksen saloja ja illat rentoutuen kylmä drinkki kädessäsi.

Surffileirin jälkeen vuorossa on 8 päivän seikkailumatka yhdessä muiden reppureissaajien kanssa. Reissaat ensin Los Angelesista Joshua Treen kansallispuistoon, josta matka jatkuu Grand Canyonille, pikkukaupunki Pageen, Zionin sekä Brycen kansallispuistoihin ja lopulta Las Vegasiin. Luvassa ikimuistoisia hetkiä upeissa maisemissa!

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Hintaan sisältyy
 • Lennot Los Angelesiin
 • 7 päivän surffileiri Dana Pointissa
 • 8 päivän kiertomatka Losista Las Vegasiin
 • Lennot kotiin Las Vegasista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti USA:n länsirannikon kiertomatka

Helsinki - Los Angeles - Dana Point - Los Angeles - Joshua Tree NP - Grand Canyon - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Los Angeles Tutustu kaupunkiin itsenäisesti

Ensimmäinen pysäkki tällä matkalla on Los Angeles. Suosittelemme, että viivyt Losissa parin päivän ajan totutellen uuteen aikavyöhykkeeseen ja tutustuen kaupungin tarjontaan. Voimme halutessasi varata sinulle hostellimajoituksen aivan Venice Beachin vierestä, josta käsin sinun on helppo kierrellä rantakatuja, kahviloita ja vaatekauppoja.

Kun olet valmis jättämään Losin taaksesi, vuorossa on surffileiri Dana Pointissa!

Dana Point Surf's up!

Dana Point sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista, joten saavut surffileirille hetkessä. Heti ensimmäisestä päivästä alkaen luvassa on surffauksen opettelua ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Päivät kuluvat aalloilla tasapainotellen ja illat puolestaan nauttien surffileirin rennosta tunnelmasta. Vietä aikaa muiden surffaajien kanssa ja lepuuta kroppaasi.

Los Angelesista Las Vegasiin 8 päivän seikkailumatka

Surffaus on nyt hallussa, joten on aika siirtyä reissun seuraavaan osioon! Tämän 8 päivän kiertomatkan aikana luvassa on toinen toistaan huikeampia luontoelämyksiä, kun seikkailet Los Angelesista Las Vegasiin. Matkalla vierailet mm. Joshua Treen ja Zionin kansallispuistoissa, näet mahtipontisen Grand Canyonin ja päätät reissun tyylillä Las Vegasiin.

Voit viettää Las Vegasissa haluamasi ajan ennen kuin on aika hypätä paluulennolle.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.