{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Seikkailu Australian itärannikolla


byron-bay-australia-sunset-cover
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

Noin 4 viikkoa

Alkamispaikka

Sydney

Päätepiste

Cairns

Hintaan sisältyy

Lennot, aktiviteettejä

Kysy & saat vastauksia
Australian itärannikko on eri puolilta maailmaa tulevien reppureissaajien mekka, eikä mikään ihme! Tämä matkareitti vie sinut seikkailemaan joillekin suosituimmille itärannikon nähtävyyksille.

Reissu starttaa Sydneystä, jossa tapaat muut reissaajat, joiden kanssa suuntaat 28 päivän seikkailulle itärannikon halki. Vietä Sydneyssä pari päivää ennen kuin matka kohti pohjoista ja Cairnsia alkaa. Matkan varrella pääset mm. kokeilemaan surffausta, tutkimaan hiekkadyynejä ja nauttimaan upeista rantamaisemista. 

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Sydneyyn
 • 28 päivän seikkailumatka Sydneystä Cairnsiin
 • Lennot kotiin Cairnsista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta autamme mielellämme tämän hankinnassa!)
 • Mahdollisesti tarvittavat rokotukset
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan kuuluvia aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Seikkailu Australian itärannikolla

Helsinki - Sydney - Brisbane - Cairns - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Sydney Päivät 1-3

Tervetuloa mukaan tälle eeppiselle aussiseikkailulle! Aloita reissu kaikessa rauhassa totuttelemalla uuteen aikavyöhykkeeseen Sydneyssä. Tutustu kaupunkiin ja sen eri alueisiin omaa tahtiasi, vieraile kuuluisilla hiekkarannoilla ja käppäile oopperatalon ohitse. Sydneytä parempaa rentoutumiseen soveltuvaa suurkaupunkia saa hakea, joten ota iisisti ja nauti olostasi!

Byron Bay Päivät 4-6

Seuraavaksi vuorossa on surffiaaltoja Byron Bayssa. Vietä päivät opetellen surffauksen saloja ja nauttien upeista biitsimaisemista - illat kuluvat puolestaan rentoutuen yhdessä muiden reppureissaajien kanssa kanssa.

Surfers paradise & Brisbane Päivät 7-10

Jatkat matkaasi Surfers Paradiseen, jossa voit rentoutua päivällä ja juhlia illalla. Muutaman päivän jälkeen suuntaat Brisbaneen, joka on Queenslandin alueen pääkaupunki. Näiden päivien aikana saat todella nauttia rantatunnelman ja suurkaupungin sekoituksesta.

Noosa, Fraser Island, Whitsundays Päivät 11-19

Varvastossut valmiiksi, sillä nyt on todellisten rantaparatiisien vuoro! Matka jatkuu Brisbanesta kohti Noosaa, Fraser Islandia, Airlie Beachia ja Whitsundaysia. Tähän viikon mittaiseen pätkään mahtuu melontaretkiä sademetsässä, hiekkadyynejä, saarihyppelyä, turkoosia merivettä, snorklausta ja tietenkin roppakaupalla aurinkoa.

Magnetic Island & Mission Beach Päivät 20-23

Seuraavana vuorossa on 2 päivää trooppisessa paratiisissa - Magnetic Islandilla. Tutustu syrjäisiin rantoihin, vaeltele historiallista Forts Walkia pitkin tai bongaa luonnonvaraisia ​​koaloja. Magnetic Islandin jälkeen jatkat Mission Beachille, joka on kuuluisa monista seikkailuvaihtoehdoistaan. Miten olisi laskuvarjohyppy Ison valliriutan yllä tai koskenlasku Tully-joella?

Cairns Itärannikon aussiseikkailun huipennus

Matkareitti päättyy Cairnsiin. Ennen reissun huipennusta luvassa on vielä päiväretket Isolle valliriutalle ja Atherton Tablelandsille, joten valmistaudu mm. snorklaukseen ja vesiputouksien alla uiskenteluun. Sinulla on myös aikaa tutustua Cairnsiin omaa tahtiasi.

Sitten onkin aika aloittaa kotimatka tai jatkaa seikkailuja jossain muualla. Kerro vain meille toiveistasi, niin autamme reissusi suunnittelussa!

Vaihtoehto ryhmässä reissaamiselle Matkusta bussilla!

Jos ryhmässä matkustaminen ei kuulosta itsellesi sopivalta reissumuodolta ja haluat mieluummin matkustaa hiukan itsenäisempään tyyliin, yksi vaihtoehto on bussilla matkustaminen. Greyhound-bussipassi tarjoaa useita reittimahdollisuuksia, joten kyseessä on varsin joustava matkustustapa.

Matkalle Sydneystä Cairnsiin suosittelemme 30 päivän Whimmit-passia, jonka turvin ehdit nauttimaan itärannikosta täysillä. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja Greyhound-bussipasseista, niin löydämme omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.