{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vaellusmatka Peruun & Kolumbiaan


vaellusmatka peruun vie sinut upeisiin maisemiin
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

5-7 viikkoa

Aloituspaikka

Cartagena, Kolumbia

Päätepiste

Lima, Peru

Hintaan sisältyy

Lennot ja vaelluksia

Kysy & saat vastauksia
Kerää lähtövalmiiksi rinkka, paras kamerasi ja uskolliset vaelluskenkäsi, niin olet kutakuinkin valmis lähtemään tälle uskomattomalle reissulle, jonka aikana leukasi loksahtaa auki hämmästyksestä taatusti useamman kerran.

Koe Etelä-Amerikan luonnon kauneus ja tutustu samalla paikalliseen kulttuuriin. Tämä huikea matkareitti vie sinut Kolumbian ja Perun upeimmille vaelluksille: luvassa on patikointia Kolumbian viidakoissa Lost City -vaelluksella sekä henkeäsalpaavia maisemia Perun Andeilla. Oletko valmis löytämään sisäisen Indiana Jonesisi?

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Cartagenaan
 • Saapumispaketti Cartagenassa
 • Vaellusseikkailu Kolumbiassa
 • 2 hostelliyötä Bogotassa
 • Lento Bogotasta Cuscoon
 • Saapumispaketti Cuscossa
 • Sateenkaarivuoren vaellus Perussa
 • Inca trail Perussa
 • Lennot kotiin Limasta
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta autamme mielellämme tämän hankinnassa!)
 • Mahdollisesti tarvittavat rokotukset
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan kuuluvia aterioita)
 • Lisäaktiviteetit

Matkareitti Vaellusmatka Peruun ja Kolumbiaan

Helsinki - Cartagena - Lost City Trek - Medellín - Bogota - Cusco - Rainbow Mountain - Inca Trail - Lima - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Tämä matkakokonaisuus on myös helppo yhdistää osaksi pidempää reppureissua tai vaikka maailmanympärimatkaa. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Cartagena Seikkailu alkaa!

Aloita vaellusmatkasi Cartagenan kaupungista Kolumbian rannikolta. Olemme varanneet reissun aluksi saapumispaketin, jotta saisit mahdollisimman sujuvan startin matkallesi - lentokenttäkuljetus ja 2 ensimmäisen yön majoitus on siis hoidettu puolestasi!

Värikäs ja eloisa Cartagena toivottaa sinut tervetulleeksi Etelä-Amerikkaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vietä ensimmäiset pari päivää tutustuen kaupunkiin itsenäisesti tai vain rentoutuen ja osallistumalla esimerkiksi joogatunnille. Kolmantena reissupäivänä tapaat viimein sen matkaporukan, jonka kanssa lähdet seuraavaksi reilun viikon mittaiselle seikkailumatkalle.

Lost City -vaellus

Reissun seuraava osio alkaa yhden yön visiitillä kauniissa Santa Martassa Karibianmeren rannikolla. Täältä suuntaat heti seuraavana päivänä Lost City -vaellukselle: 5 päivää vaellusta viidakon halki, päätepisteenä Ciudad Pedita tai "kadonnut kaupunki". Löydä sisäinen Indiana Jonesisi kiipeillessesäsi jyrkillä rinteillä, ylittäessäsi jokia ja yöpyessäsi tähtien alla matkan varrella.

Vaelluksen jälkeen luvassa on jälleen hiukan rennompaa meininkiä, sillä vuorossa on Tayronan kansallispuistossa vierailu. Nauti Kolumbian upeista rannoista, lepuuta jalkojasi merivedessä ja nauti drinkkejä auringonlaskua ihastellen.

Medellín

Hyppää seuraavaksi lennolle Medelliniin ja suuntaa tutustumiskierrokselle yhdessä muun matkaporukan kanssa ennen kuin sinun on aikaa jatkaa matkaa omatoimisesti. Kiertele kaupungissa ja sen ympäristössä - suosittelemme vierailua esimerkiksi Guatapéssa ja Salentossa.

Medellinistä jatkat bussilla Bogotaan.

Bogota

Kirjaudu hostelliin 2 yöksi ja lähde tutustumaan Kolumbian pääkaupunkiin! suosikkihostelliimme kaupungissa. Vietä aikaa haluamasi tavalla kaupungissa ja jatka valmistaudu matkareitin seuraavaan rupeamaan - Machu Picchun valloittamiseen!

Cusco

Cuscoon saapuminen saa sinut haukkomaan henkeäsi - kirjaimellisesti. Tämä vanha kaupunki sijaitsee nimittäin 3400 metrin korkeudessa! Totuttele uuteen ympäristöön kaikessa rauhassa kiertelemällä kahviloissa ja kaupoissa, ja ihmettelemällä historiallisia rakennuksia.

Rainbow Mountain Trek

Rise and shine! Luvassa on aikainen aamu, kun suuntaat vaelluksen lähtöpisteellesi. Valmisatudu haastavalle, 3-4 tunnin mittaiselle matkalle Quesiunosta pieneen Llamachimpanan kylään. Tämän jälkeen kiipeät vielä Red Valleyn näköalatasenteelle ihastelemaan Vinicunca-vuoren (toiselta nimeltään Rainbow Mountain) upeita maisemia.

Vaelluksen päätteeksi sinut kuljetetaan takaisin Cuscoon, jossa voit hengähtää hetken ennen seuraavaa urakointia.

Inca Trail

Seuraavaksi luvassa on tämän matkakokonaisuuden kuuluisin vaellus eli tietenkin Inca Trail. Kyseessä on 4 päivän patikointi majesteettisten vuorten, suloisten alpakoiden ja upean vehreyden ympäröimänä. Vaelluksen viimeisenä päivänä saavutat vihdoin eeppisen Machu Picchun muinaisen inkakaupungin, joka tarjoaa täydellisen loppuhuipennuksen reissullesi.

Huomaathan, että Inca Trail on yleensä loppuunmyyty hyvissä ajoin etukäteen, mutta älä huoli, sillä Machu Picchulle on muitakin loistavia reittivaihtoehtoja!

Lima

Suuntaa seuraavaksi Perun pääkaupunkiin Limaan, josta myös paluulentosi lähtee. On kuitenkin täysin sinun päätettävissäsi haluatko palata tässä kohtaa kotiin vai jatkaa seikkailuja muualla. Kaikki riippuu aikataulustasi ja budjetistasi, joten keskustele suunnitelmista oman matka-asiantuntijasi kanssa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.