{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Rantoja ja viidakoita Meksikossa & Costa Ricassa


Strand Puerto Escondico
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

6-8 viikkoa

Maiden määrä

2

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Kysy & saat vastauksia
Haluatko yhdistää samalle reissulle upeita rantoja, vehreitä viidakoita ja uskomattoman upeita kulttuurikohteita? Siinä tapauksessa tämä Meksikon ja Costa Rican matkareitti saattaisi olla juuri oikea valinta!

Reissu alkaa lentämällä Mexico Cityyn, josta suuntaat 8 päivän seikkailumatkalle Meksikon keskiosien halki. Kiertomatka päättyy Puerto Escondidon hiekkarannoille, jossa sinua odottavat rantacocktailit ja herkulliset tacot - ja lisäksi surffauksen ja espanjan opettelu!

Suuntaa tämän jälkeen kohti Cancunia ja tutustu Jukatanin ja Quintana Roon alueisiin omatoimisesti. Luvassa lukuisia rantoja, kauniita maya-raunioita ja cenoteja.

Cancunista lennät San Joséen, josta lähdet 11 päivän seikkailulle muiden reppureissaajien kanssa. Tutustu Costa Rican parhaisiin paloihin ennen reissun huipentumista Santa Teresan rannalle, joka tarjoaa täydelliset surffauspuitteet.

*Alk. hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Hintaan sisältyy
 • Lennot Mexico Cityyn
 • 8 päivän seikkailumatka Mexico Citystä Puerto Escondidoon
 • 8 päivän surffileiri Puerto Escondidossa
 • Lento Puerto Escondidosta Cancuniin
 • Lento Cancunista San Joséen
 • 11 päivän seikkailumatka Costa Ricassa
 • Lennot kotiin San Josésta
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Meksiko & Costa Rica

Helsinki - Mexico City - Puebla - Oaxaca - Puerto Escondido - Cancun - San José - La Fortuna - Monteverde - Liberia - Nosara - Tamarindo - Santa Teresa - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

8 päivän seikkailu Mexico Citystä Puerto Escondidoon

Starttaa matka Mexico Citystä, jossa tapaat joukon muita samanhenkisiä reppureissaajia. Yhdessä näiden tyyppien kanssa aloitat 8 päivän seikkailun Meksikon keskiosien halki, kulkien mm. Pueblan ja Oaxacan halki ennen päätöstä Puerto Escondidoon.

Opettele espanjaa ja surffausta Puerto Escondido, Meksiko

Olemme varanneet sinulle spotin 8 päivän surffileirille, jonka aikana voit opetella surffauksen alkeita tai kehittää taitojasi entistä pidemmälle. Leirin aikana pääset myös harjoittamaan espanjan taitojasi - olitpa sitten vasta-alkaja tai jo edistyneempi kielitaituri.

Majoittuminen tapahtuu surffileirin yhteydessä ja leirin päätteeksi lennät Cancuniin.

Seikkaile omatoimisesti Jukatan & Quintana Roo

Saavut Cancuniin, ja se, mitä seuraavaksi tapahtuu, on täysin sinun päätettävissäsi. Suosittelemme, että vietät vähintään 2 viikkoa tutustuen Jukatanin ja Quintana Roon alueisiin. Nähtävää on paljon upeiden rantojen lisäksi: tee retkiä sisämaahan, tutki vanhoja mayaraunioita ja vieraile yhdellä lukemattomista cenoteista, jotka sopivat täydellisesti uimiseen. Kun olet valmis jatkamaan matkaa, on aika tutustua Costa Ricaan.

Koe Costa Rican parhaat palat San Josésta Tamarindoon

Laskeudut San Joséen, Costa Rican pääkaupunkiin. Täällä tapaat uuden ryhmän, joka liittyy seuraasi 11 päivän ajaksi, kun reissaatte ympäri Costa Ricaa. Luvassa seikkailuja Monteverden ja La Fortunan viidakoissa. Kiertomatkasi päättyy Tamarindoon, josta reissaat omatoimisesti Santa Teresaan.

Testaa surffitaitojasi Santa Teresa, Costa Rica

Santa Teresa on paikka, jota surffaajat kaikkialta maailmasta rakastavat - ja huomaat kyllä nopeasti miksi! Vietä täällä haluamasi aika harjoitellen surffitaitojasi. Ja kun on aika aloittaa kotimatka, suuntaa takaisin San Joséen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.