{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkustava luokkahuone Väli-Amerikassa


Travelling Classroom Woman In A Hammock
Lue kaikki kerralla

Kesto

4 viikkoa

Kohteet

Panama & Costa Rica

Matkustustyyli

Reppureissaus

Suositeltu taskuraha

300-500 EUR

Kysy & saat vastauksia
Matkustava luokkahuone on ainutlaatuinen yhdistelmä reissausta ja espanjan opiskelua neljässä eri kohteessa - Panama Cityssä, Boquetessa, Bocas del Torossa sekä Costa Rican Turrialbassa.

Voit toki opiskella espanjaa myös kotoa käsin, mutta parempi vaihtoehto on lähteä paikan päälle, missä espanjaa puhutaan kaikkialla. Neljän viikon kurssilla pääset jo pitkälle, sillä tämän kurssin aikana tapahtuva oppiminen on sekä hauskaa että monipuolista.

Reissu starttaa Panaman pääkaupungista Panama Citystä. Tutustu täällä muihin kurssilaisiin ja kiertele kaupungilla: löydä omat lempipaikkasi, käy ihmettelemässä Panaman kanavaa, opettele paikallisen keittiön saloja ja harjoita salsa-, merengue- ja bachata-askelia tannsitunneilla.

Toisella viikolla luokkahuone siiryy sademetsään Boqueten pikkukylään. Luvassa on rentoa tunnelmaa, riippumattoja ja tietenkin kieliopintoja. Täältä matka jatkuu edelleen viikoksi Bocas del Toron tunnelmiin: pulikoi vedessä, juhli hyvässä seurassa, sukella, loikoile rannoilla... ja opiskele espanjaa.

Reissun neljännen viikon alussa on aika siirtyä Costa Ricaan, jossa luokkahuone parkkeeraa Turrialban pikkukaupunkiin, jonka hulppeat maisemat vuorineen, jokineen ja sademetsineen toimivat loistavana inspiraationa niin kielen kuin kulttuurinkin opiskeluun. Pikkukylän tunnelmasta huolimatta Turrialbasta ei lopu tekeminen kesken, joten sen kuin vain suuntaat kohti seikkailuja!

Kielikurssi kestää 4 viikkoa ja sen puitteissa yhdistät täydellisesti reissaamisen ja espanjan opiskelun. Opiskelun ohessa ohjelmaan sisältyy vaikka kuinka paljon tekemistä ja kulttuuria, joten oppiminen todellakin on kokonaisvaltaista!

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Hintaan sisältyy
 • Lennot Panama Cityyn
 • Kurssiohjaaja koko reissun ajan
 • Dormimajoitus aamiaisineen
 • Paikalliset kuljetukset: Kaikki kuljetukset, mukaanlukien nouto lentokentältä
 • Viikottainen latinalaisen tanssin tunti
 • Viikottainen paikallisen ruoan kokkitunti
 • Panama City -kaupunkikierros: Casco Viejo ja tutustuminen Panaman kanavaan
 • Panama City -seikkailumatka: vierailu San Blas -saarille (2 yötä)
 • Boquete: Sademetsän köysirata
 • Bocas del Toro: Katamaraanipurjehdus
 • Turrialba: Koskenlaskuseikkailu Pacuare-joella ja yöpyminen joen varren leirintäalueella
 • Lennot kotiin San Josésta
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Matkustava luokkahuone Väli-Amerikassa

Helsinki - Panama City - San Blas -saaret - Boquete - Bocas del Toro - Turrialba - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Viikko 1: Panama Citystä San Blas -saarille, Panama

Kielikurssiseikkailusi alkaa Panama Citysta, jonne saavuttuasi lentokenttäkuljetus vie sinut hostelliisi. Suoritat alkuun pienen testin espanjan kielen tasosi arvioimiseksi. Tutustut myös muihin kurssilaisiin ja saat ohjaajaltasi yksityiskohtaisen kurssiohjelman: seuraavien viikkojen aikana ummikot pääsevät lausumaan ensimmäiset sanansa espanjaksi, kun taas edistyneemmillä on tilaisuus verestää taitojaan espanjan kielessä.

Kielen opiskelun lisäksi ohjelmaan kuuluu myös kulttuuria ja kaupunkiin tutustumista: kävely Panama Cityn vanhassa kaupungissa, Casco Viejossa, tutustuminen Mirafloresin satama-alueeseen, oppeja Panaman kanavan historiasta ja toiminnasta, latinalaisen tanssin pyörteitä ja pikainen kokkikurssi.

Vielä ennen luokkahuoneen ensimmäistä "muuttoa" ohjelmaan kuuluu tutustuminen Kuna-alkuperäisasukkaiden elämään ja kulttuuriin sekä rentoutumista San Blas-saarten trooppisessa kauneudessa.

Viikko 2: Boquete, Panama

Reissun toinen etappi sijaitsee Panaman Boquetessa, jonne siirrytte paikallisliikenteen kyydissä. Boquete on mahtava paikka keskittyä opiskeluun, mutta yhtä lailla rentoutumiseen, sillä koululla on upea puutarha, jossa riippumatot ja notkuvat appelsiinipuut tarjoavat enemmän kuin suotuisat puitteet espanjan pänttäämiselle.

Boqueten viikon ajan majoitut valintasi mukaan joko koulumajoituksessa tai isäntäperheessä. Reissun toisen viikon aikana pääset myös nostattamaan adrenaliinitasoja, kun viiletät vaijeriratoja pitkin Panaman sademetsässä ihailemaan luonnon kauneutta. Boqueten viikon ohjelmaan sisältyy myös kokki- ja tanssitunti sekä barbeque-ilta.

Viikko 3: Bocas del Toro, Panama

Seuraavassa ”muutossa” luokkahuone matkaa bussilla ja paatilla Boquetesta kohti Karibian Bocas del Toro -saaria. Ota rennosti ja hyppää katamaraanin kyytiin snorklausreissulle Karibian turkoosina kimaltaviin vesiin: todellinen upottautuminen karibialaiseen elämänmenoon!

Karibian viikon aikana tutustutte saarten lukuisiin kauniisiin rantoihin ja muihin maisemiin kajakin, pyörän tai vesitaksin kyydissä - ja pistät samalla kielitaitoasi käytännön testiin. Jotkin reissut vaativat hieman enemmän seikkailumieltä ja aikaa, toiset taas ovat muutaman minuutin kävelyn päässä koululta. Tee omat valintasi mieltymyksiesi mukaan.

Viereisessä kylässä on runsaasti ravintoloita ja baareja, (joista moni on rakennettu veden päälle) joten menoa vapaa-ajalle ja iltoihin on kyllä tarjolla! Oppituntien ja aktiviteettien täyteinen viikko Bocasilla päättyy barbeque-juhlii

Viikko 4: Turrialba, Costa Rica

Seuraava, ja samalla viimeinen muutto, vie porukkanne Costa Rican puolelle. Costa Rican Turrialbassa haet tuntumaa espanjan kieleen pikkukylän aidosta ympäristöstä ja elämästä. Arkielämän askareet täyttävät viimeisen kurssiviikon: tee ostoksia hedelmä- ja vihannestorilla ja vietä leppoisia rupatteluhetkiä puistoissa paikallisten kanssa.

Viimeisten espanjan oppituntien jälkeen kaikki kurssilaiset saavat todistuksen kielikurssin suorittamisesta. Samana iltana vietätte myös tämän reissun viimeistä barbeque-juhlaa. Viimeisen viikon aktiviteetteihin sisältyy kuitenkin vielä koskenlaskuseikkailu Pacuare-joella: jännittäviä hetkiä paatissa, häikäisevän upeita maisemia ja kutkuttavia koskenpätkiä on taatusti luvassa!

Leirintäalue viidakon sydämessä tarjoaa mahtavat puitteet rentoutumiselle riippumatossa, kielen opiskelulle ja sademetsän ekosysteemistä oppimiselle. Bongaa tukaaneja ja laiskiaisia ympärilläsi, vedä syvään henkeä ja paina mieleen nämä ainutlaatuiset sademetsän näkymät.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.