{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Strand Puerto Escondico
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3-4 viikkoa

Matkan aloitus

Mexico City

Matkan päätös

Cancun

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Kysy & saat vastauksia
Lähde seikkailemaan maagisen Meksikon halki! Tällä matkalla tutustut maan parhaimpiin paikkoihin ja huipennat reissun sukelluskurssilla ikonisessa Playa del Carmenissa.

Etkö osaa päättää minne matkustaa Meksikossa? Ei hätää, sillä tämä reissukokonaisuus sisältää 16 päivän seikkailumatkan Meksikon halki, luoden täydellisen sekoituksen kulttuuria, ruokaa, muinaisia ​​raunioita, cenoteja, yöelämää ja rantoja.

Matkusta Mexico Citystä aina Cancuniin asti ja tutustu Keski-Meksikon kulttuureihin, maisemiin ja makuihin ennen kuin suuntaat Jukatanin niemimaan viidakoihin, raunioille ja valkoisille hiekkarannoille.

Huipenna kiertomatka muutamalla päivällä Cancunissa ennen kuin suuntaat Playa del Carmeniin 5 päivän sukelluskurssille. Tutustu Meksikon rannikon maagiseen vedenalaiseen maailmaan ennen kotiinpaluuta.

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Hintaan sisältyy
  • Lennot Mexico Cityyn
  • 16 päivän seikkailumatka Meksikossa
  • 5 päivän sukelluskurssi
  • Ateriat: 15 aamiaista, 3 lounasta, 2 illallista
  • Lennot kotiin Cancunista
  • Käsittelykulu
  • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
  • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa tämän varaamisessa!)
  • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä aterioita)
  • Lisäaktiviteetit

Matkareitti Maaginen Meksiko

Helsinki - Mexico City - Puebla - Oaxaca - Puerto Escondido - Merida - Valladolid - Tulum - Playa del Carmen - Cancun - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Mexico Citystä Cancuniin Seikkaile tiesi Meksikon halki

Aloita Meksikon seikkailusi parilla päivällä Mexico Cityssä ja tutustu uusiin matkatovereihisi seuraavan kahden viikon ajalle. Kiertele myös kaupungilla ja opi sen historiasta ja värikkäistä kaupunginosista ennen kuin on aika alkaa tutkia kaikkea muuta, mitä Meksikolla on tarjottavanaan!

Ensimmäisten päivien aikana matkaat vähitellen kohti Puerto Escondidoa, josta hyppäät lennolle Jukatanin niemimaalle. Valmistaudu kokemaan paikallista ruokakulttuuria, ikonisia muinaisraunoita, pieniä kaupunkeja ja uskomatonta historiaa. Ja älä huoli, sinulla on myös runsaasti aikaa sukeltaa kauniisiin cenoteihin ja rentoutua rannalla. Ehkä löydät itsesi myös tanssimasta paikallisessa yöelämässä?

16 päivän kiertue päättyy Cancuniin, josta suuntaat Playa del Carmeniin 5 päivän sukelluskurssille!

Playa del Carmen Opettele sukeltamaan

Open Water -kurssin suorittaminen Playa del Carmenissa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sukelluskokemuksen huikeissa puitteissa. Ihastele vedenalaisten luolien kattojen rei'istä säteilevää valoa - tämä on näky, jota et todennäköisesti koskaan unohda!

Kurssi koostuu viidestä oppimismoduulista, jossa yhdistyvät itseopiskelu ja teoria sekä käytännön oppitunnit ja sukelluskoe. Kurssin ajan majoitut yksityisessä asunnossa, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla sukelluskeskukseen nähden. 100 metrin säteellä asunnolta löydät rannan ja pääkadun, jossa riittää kahviloita, baareja ja meksikolaisia toreja.

Huomaathan, että sukelluksien jälkeen sinun tulisi varata päivä tai kaksi ennen kuin nouset paluulennolle.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.