{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Bolivia, Argentiina & Brasilia


Iguazu Falls Argentina Waterfall
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

4 viikkoa

Maiden määrä

4

Matkustustapa

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Kysy & saat vastauksia
Tällä Bolivian, Argentiinan ja Brasilian matkalla tutustut Etelä-Amerikan silmiähivelevän kauniiseen luontoon ja värikkääseen kulttuuriin. Astele metropolien katuja, nauti rennosta biitsielämästä ja hauko henkeäsi toinen toistaan upeampien luontokohteiden äärellä!

Hyppää mukaan seikkailuun, jonka aikana matkaat läpi Bolivian karun kauniiden maisemien ja ihailet esimerkiksi Salar De Uyunin maagista suolatasankoa. Boliviasta matka jatkuu kohti Argentiinaa ja Buenos Airesia, jossa ehdit muutaman päivän aikana tutustua kaupungin kulttuuriin ennen kuin on aika startata reissun toinen osuus. Luvassa on pysähdys ikonisilla Iguassun putouksilla, rentoutuminen Ilha Granden paratiisimaisemissa ja tutustuminen sykkivään Rio de Janeiroon.

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot La Paziin
 • Saapumispaketti La Pazissa
 • 2 viikon seikkailu La Pazista Buenos Airesiin
 • 4 päivää Buenos Airesissa
 • 9 päivän seikkailu Buenos Airesista Rio de Janeiroon
 • 2 yön majoitus Riossa
 • Lennot kotiin Rio de Janeirosta
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa tämän varaamisessa!)
 • Mahdollisesti tarvittavat rokotukset
 • Ateriat (lukuunottamatta seikkailumatkoihin sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit

Matkareitti Bolivia, Argentiina & Brasilia

Helsinki - La Paz - Buenos Aires - Mar del Plata - Buenos Aires - Iguassun putoukset - Rio de Janeiro - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

La Paz Tervetuloa Boliviaan!

Seikkailusi alkaa La Pazista, maailman korkeimmalla sijaitsevasta pääkaupungista! Olemme varanneet reissun aluksi saapumispaketin, jotta saisit mahdollisimman sujuvan startin matkallesi - lentokenttäkuljetus ja 2 ensimmäisen yön majoitus on siis hoidettu puolestasi!

Saapumispaketin hintaan sisältyy myös retki Tiwanakun raunioille, jotka sijaitsevat noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä La Pazista. Tämä muinainen kaupunki ja sen kulttuuri ovat yksi Amerikan mantereen tärkeimmistä, sillä heidän uskotaan olleen inkojakin edistyksellisempiä esimerkiksi tähtitieteen ja matematiikan saralla!

La Paz - Buenos Aires Atacaman aavikon läpi

Seuraavaksi on aika startata parin viikon mittainen matka Atacaman aavikon ja Salar de Uyunin suolatasangon halki kohti Argentiinan pääkaupunkia Buenos Airesia (matkalla poikkeat pikaisesti myös Chilen puolella). Tämän osion aikana opit lisää paikallisesta kulttuurista samalla kun haukot henkeäsi maagisen upeiden maisemien edessä.

Matka La Pazista Buenos Airesiin tapahtuu kansainvälisen pienryhmän mukana, joten jaat seikkailun ja kokemukset yhdessä muiden reppureissaajien kanssa.

Buenos Aires Kaupunkielämää

Tervetuloa Argentiinan sykkivään pääkaupunkiin, Buenos Airesiin! Hintaan sisältyy 4 päivän starttipaketti, joka tietenkin tarkoittaa, että majoitus on järjestetty valmiiksi. Sinulla on runsaasti aikaa kaupungin omatoimiselle kiertelylle, mutta lisäksi osallistut opastetulle kaupunkikierrokselle, joka vie sinut tutustumaan joihinkin tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Mar del Plata Ota rennosti

Meidän suosituksemme on, että seuraavaksi suuntaat Mar del Platan kaupunkiin nauttiaksesi rennosta rantatunnelmasta. Bussimatka Buenos Airesista Mar del Plataan kestää viitisen tuntia, joten laita podcast pyörimään ja katsele ohi viliseviä maaseutumaisemia.

Mar del Plata on paikka, jonne myös paikalliset usein suuntaavat lomillaan. Kaupunki tarjoaa rentoa tunnelmaa, kauniin rannan ja vauhdikkaita yökerhoja - eli toisin sanoen kyseessä on mukava breikki muista reissusi aktiviteeteista. Syö churroja rannalla ja jos olet paikan päällä oikeaan vuodenaikaan, voit myös lähteä bongaamaan valaita!

*Huomaathan, että Mar del Platan vierailu on aktiviteettiehdotus, eikä sisälly tällä sivulla esitettyyn hintaan.

Buenos Aires - Rio de Janeiro Maagiset Iguassun putoukset

Rannalla chillaamisen jälkeen on aika palata takaisin Buenos Airesiin ja suunnata kohti seuraavaa seikkailua - tällä kertaa luvassa on opastettu reissu kohti Rio de Janeiroa.

Ensimmäiseksi hyppäät paikallislennolle Buenos Airesista Argentiinan ja Brasilian rajalle, jossa maagiset Iguassun putoukset sijaitsevat. Täällä sinulla on kaksi kokonaista päivää näiden maisemien ihmettelylle ennen kuin matka jatkuu toisella lennolla Sao Pauloon ja eteenpäin Paratyyn. Paraty on hurmaava rannikkokaupunki, joka tunnetaan siirtomaa-aikaisesta arkkitehtuuristaan. Paratysta matka jatkuu Ilha Granden trooppiselle saarelle, jossa sinulla on aikaa rentoutua, snorklata ja patikoida ennen matkan huipentumista Rioon.

Rio de Janeiro Tutustu kaupunkiin

Viimeiseksi sinulla on mahdollisuus tutustua joihinkin Rio de Janeiron tärkeimpiin nähtävyyksiin: hyppää hissin kyytiin ja kapua Sokeritoppavuorelle, vieraile ikonisella Kristus-patsaalla ja ota rennosti Copacabanan rannalla. Hintaan sisältyy parin yön hostellimajoitus ja paluulento kotiin, mutta voit tietenkin päättää venyttää matkaasi tai jatkaa seikkailuasi muualla. Kerro vain meille toiveistasi, niin räätälöidään unelmiesi reissu yhdessä!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.