{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vapaaehtoistyöt Seychelleillä


seychelles-beautiful-island-from-above
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

4 viikkoa

Kohteiden määrä

1

Reissaustyyli

Reppureissaus ja vapaaehtoistyöt

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Kysy & saat vastauksia
Tämä eeppinen matkaehdotus on tarkoitettu todellisille tutkimusmatkailijoille ja luontoreissaajille! Koe Seychellien upeat saaret ja valmistaudu eksoottisiin maisemiin ja merkitykselliseen työhön mertensuojelun parissa.

Tässä tulee täydellinen reissuehdotus kaikille niille, jotka viihtyvät parhaiten syrjäisissä luontokohteissa. Aloita seikkailusi lentämällä Seychelleille. Voit halutessasi tutustua saariin ensin omatoimisesti, mutta tämä on täysin sinun päätettävissäsi. 

Seuraavaksi sinua odottaa kuukauden mittainen vapaaehtoisprojekti mertensuojelussa, jonka päämääränä on edistää paikallista suojelu- ja tutkimustyötä.

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
  • Lennot Seychelleille
  • 4 viikon mertensuojeluprojekti Seychelleillä
  • Lennot kotiin Seychelleiltä
  • Käsittelykulu
  • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
  • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
  • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä aterioita)
  • Lisäaktiviteetit

Matkareitti Vapaaehtoistyöt Seychelleillä

Helsinki - Antananarivo - Andasibe - Antsirabe - Fiadanana - Ranomafana - Ambalavao - Ranohira and Isalo National Park - Ifaty - Antananarivo - Réunion - Seychellit - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Seychellit Osallistu mertensuojeluprojektiin

Seychellien paratiisi on ihanteellinen paikka vapaaehtoistöille, uusille kokemuksille ja rauhallisesta tropiikista nauttimiselle. Osallistumisesi tähän mertensuojeluprojektiin auttaa toimittamaan tietoa paikallishallinnolle erilaisista suojelualoitteista. Olet mukana keräämässä tietoa esimerkiksi koralliriuttojen terveydestä, kalalajien määrästä sekä merikilpikonnien pesintäalueista.

Saat kaiken tarvittavan koulutuksen projektin kokeneilta työntekijöiltä. Sääolosuhteista riippuen tavoitteena on 1 tai 2 sukellusta/snorklausta joka päivä, 5 päivää viikossa. Sukeltamisen ja tutkimustyön lisäksi osallistut myös muihin aktiviteetteihin projektin aikana, kuten esim. roskien poistoon sekä ympäristökasvatukseen.

Jokaisen päivän päätteeksi syöt, rentoudut ja vietät aikaa muun tiimin kanssa. Projektielämä on melko yksinkertaista saarielämää, nukkumista asuntolatyylisessä majoituksessa sekä ruoanlaitto- ja siivoustehtävien jakamista. Viikonloppuisin sinulla on vapaa-aikaa, jolloin voit tutustua alueeseen omatoimisesti.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.