Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Koe Indokiinan kiertomatka muiden reppureissaajien kanssa
Indokiinan kiertomatka kartalla

Matkareitti Indokiinan kiertomatka

Matkareitti: Helsinki ✈️ Bangkok - Ho Chi Minh City - Dalat - Hanoi - Chiang Mai - Bangkok ✈️ Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Indokiinan kiertomatka on myös helppo yhdistää esimerkiksi osaksi pidempää reppureissua tai vaikka maailmanympärimatkaa. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

bangkok-street-market-cover

Bangkok Eeppisen reissun startti

Indokiinan kiertomatka alkaa lentämällä Bangkokiin, jossa sinulla on ensimmäiseksi aikaa tutustua omatoimisesti kaupungin nähtävyyksiin ja vilskeeseen. Suosittelemme, että lähdet testaamaan Bangkokin "pikajokilaivoja" (river boat express), joita paikalliset käyttävät kulkuneuvonaan paikasta toiseen. Tavallisen bangkokilaisen taksiveneen kyydissä istutaan todella matalalla, jolloin nähtävyyksien ihastelu voi olla haastavaa, mutta express-paatista on sen sijaan helppo ihastella maisemia ja nähdä kaupungin päivittäistä arkea - ja kyseessä on myös erittäin edullinen liikkumismuoto!

Ennen Bangkokista lähtöä tapaat vielä matkaporukan, jonka kanssa jatkat reissaamista yhdessä kohti Kambodžaa.

Ankor Wat on yksi Indokiinan seikkailun upeimmista nähtävyyksistä

Kambodža Ihastu historiaan

Kambodžassa ensimmäinen pysäkki on Siem Reap, jossa odottaa vierailu ikonisella Angkor Watin temppelikompleksilla - yhdellä Indokiinan mahtavimmista nähtävyyksistä. Temppeliltä matka jatkuu eteenpäin Phnom Penhiin, jossa voit tutustua maan historiaan lähietäisyydeltä ja pintaa syvemmältä. Voit vierailla esimerkiksi Tuol Slengin vankilassa sekä kuoleman kentillä (killing fields) tai käydä katsastamassa kuninkaallisen palatsin.

Kambodžan visiitin aikana pääset myös nauttimaan upeista hiekkarannoista, sillä kiertomatkaan kuuluu vierailu Koh Rongin paratiisisaarella. Tämän jälkeen vietät yön paikallisen perheen luona Chambokin kylässä, jossa pääset myös herkuttelemaan perinteisen ruoan parissa.

matkusta moottoripyörän kyydissä

Vietnam Hyppää moottoripyörän kyytiin

Chombokista matka jatkuu rajan yli Vietnamiin ja Ho Chi Minh Cityyn, jossa voit kuluttaa ensimmäiset pari päivää tutustumalla kaupunkiin omatoimisesti. Sitten onkin aika jatkaa jälleen seuraavaan seikkailun pariin: luvassa on nimittäin kuuden päivän moottoripyörämatka Dalatiin! Et itse toimi tämän ajomatkan kuskina, vaan nautit kyydistä kokeneen ajajan takana. Matkan varrella pääset tutustumaan etenkin Vietnamin kulttuuriin ja luontoon pintaa syvemmältä.

vietnam-hanoi-busy-street

Vietnam Matkusta takaisin Hanoihin

Ajomatka päättyy Dalatiin, jonka jälkeen voit matkustaa takaisin Hanoihin omaa tahtiasi. Hanoi on nuorekas kaupunki täynnä opiskelijoita eri puolilta Vietnamia ja iltaisin kadut täyttyvätkin nuorista, jotka kokoontuvat tapaamaan ystäviään ja nauttimaan paikallisia pienpanimo-oluita. Liity siis rohkeasti joukkoon!

asia-vietnam-sapa-woman-lookout-cover

Vietnam Vaellus Sapassa

Hanoista starttaat seuraavaksi vaelluksen Sapan halki, joka on ainakin meidän mielestämme yksi Vietnamin kauneimmista alueista! Patikoinnin aikana pääset tutustumaan Vietnamin eri etnisiin ryhmiin ja oppimaan heidän perinteistään sekä tietenkin ihastelemaan vaikuttavia maisemia matkan varrella.

Sapan vaellus sisältyy siis tämän matkaehdotuksen hintaan, mutta jos patikointi ei ole sinun heiniäsi, niin voit hyvin vaihtaa vaelluksen rentouttavaan risteilyyn Halonginlahdella.

chiang-mai-thailand-trekking-cover

Vietnamista Thaimaahan Matkusta Hanoista Chiang Maihin

Seuraavaksi sinun on aika päättää mitä reittiä ja millä kulkuneuvolla haluat reissata Thaimaahan. Yksinkertaisin ja nopein vaihtoehto on lentää Hanoista suoraan Chiang Maihin, mutta jos haluat seikkailla myös Laosin puolella, voit hyvin matkustaa paikan päälle tätä kautta (huomaathan, että kuljetus Hanoista Thaimaahan ei sisälly tällä sivulla esitettyyn hintaan).

Karen Hill Tribe Chiang Mai Thailand

Thaimaa Seikkaile Chiang Maissa

Chiang Maissa luvassa on 3 päivän telttailuretki, jonka aikana pääset näkemään ja kokemaan paikallisten vuoristokylien arkea. Samalla vierailet myös syrjäisissä temppeleissä ja nukut tähtien alla viidakon ääniä kuunnellen.

Kyseinen telttailuretki sisältyy tällä sivulla esitettyyn kokonaishintaan, mutta mikäli viidakot ja leirielämä eivät houkuttele, voit Chiang Main sijaan matkustaa Hanoista suoraan Phuketiin ja liittyä mukaan purjehdusseikkailulle, jonka aikana vierailet upeilla saarilla ja rannoilla.

phuket-thailand-james-bond-island-cover

Thaimaa Päätä reissu Bangkokiin, Phuketiin tai Singaporeen

Reissun kokonaispituus on täysin sinun päätettävissäsi, mutta meidän suosituksemme on, että päätät reissusi joko Bangkokiin, Phuketiin tai Singaporeen, josta voit lentää kätevästi takaisin kotiin. Jos haluat jäädä Thaimaahan pidemmäksi aikaa, voit harkita esimerkiksi vapaaehtoisprojektiin tai sukelluskurssille osallistumista! Kerro vain meille toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kokonaisuus.

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

1-2 kuukautta

Maiden määrä

3-4

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Alk. hinta*
2 386 EUR
Koe Kaakkois-Aasian parhaat palat yhdessä muiden nuorten reppureissaajien kanssa! Indokiinan kiertomatkalla pääset heittäytymään syvälle alueen kulttuuriin ja historiaan.

Pujottele vilkkaiden kaupunkien pikkukujilla ja testaa paikallista yöelämää; ihmettele luonnon mahtipontisuutta ja historian vivahteikkuutta; maistele paikallisia herkkuja ja löydä oma lempipaikkasi maailmassa. Suosittelemme, että vietät reissussa vähintään kuukauden, mutta jos kalenterissasi on tyhjää pidemmällekin ajalle, niin voit tietenkin venyttää reissua oman mielesi mukaan.

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
Hintaan ei sisälly
  • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa tämän varaamisessa!)
  • Mahdollisesti tarvittavat rokotukset
  • Ateriat (lukuunottamatta seikkailumatkoihin sisältyviä aterioita)
  • Lisäaktiviteetit

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Haaveissa Indokiinan kiertomatka?

Jos haaveilet Indokiinaan tutustumisesta yhdessä samanhenkisten reissaajien kanssa, look no further! Varaa tämä reissuehdotus sellaisenaan tai muokkaa matkaohjelmaa haluamallasi tavalla. 

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Aasia

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

  1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti Indokiinan kiertomatka

Indokiinan kiertomatka kartalla

Matkareitti: Helsinki ✈️ Bangkok - Ho Chi Minh City - Dalat - Hanoi - Chiang Mai - Bangkok ✈️ Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Indokiinan kiertomatka on myös helppo yhdistää esimerkiksi osaksi pidempää reppureissua tai vaikka maailmanympärimatkaa. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Bangkok Eeppisen reissun startti

bangkok-street-market-cover

Indokiinan kiertomatka alkaa lentämällä Bangkokiin, jossa sinulla on ensimmäiseksi aikaa tutustua omatoimisesti kaupungin nähtävyyksiin ja vilskeeseen. Suosittelemme, että lähdet testaamaan Bangkokin "pikajokilaivoja" (river boat express), joita paikalliset käyttävät kulkuneuvonaan paikasta toiseen. Tavallisen bangkokilaisen taksiveneen kyydissä istutaan todella matalalla, jolloin nähtävyyksien ihastelu voi olla haastavaa, mutta express-paatista on sen sijaan helppo ihastella maisemia ja nähdä kaupungin päivittäistä arkea - ja kyseessä on myös erittäin edullinen liikkumismuoto!

Ennen Bangkokista lähtöä tapaat vielä matkaporukan, jonka kanssa jatkat reissaamista yhdessä kohti Kambodžaa.

Kambodža Ihastu historiaan

Ankor Wat on yksi Indokiinan seikkailun upeimmista nähtävyyksistä

Kambodžassa ensimmäinen pysäkki on Siem Reap, jossa odottaa vierailu ikonisella Angkor Watin temppelikompleksilla - yhdellä Indokiinan mahtavimmista nähtävyyksistä. Temppeliltä matka jatkuu eteenpäin Phnom Penhiin, jossa voit tutustua maan historiaan lähietäisyydeltä ja pintaa syvemmältä. Voit vierailla esimerkiksi Tuol Slengin vankilassa sekä kuoleman kentillä (killing fields) tai käydä katsastamassa kuninkaallisen palatsin.

Kambodžan visiitin aikana pääset myös nauttimaan upeista hiekkarannoista, sillä kiertomatkaan kuuluu vierailu Koh Rongin paratiisisaarella. Tämän jälkeen vietät yön paikallisen perheen luona Chambokin kylässä, jossa pääset myös herkuttelemaan perinteisen ruoan parissa.

Vietnam Hyppää moottoripyörän kyytiin

matkusta moottoripyörän kyydissä

Chombokista matka jatkuu rajan yli Vietnamiin ja Ho Chi Minh Cityyn, jossa voit kuluttaa ensimmäiset pari päivää tutustumalla kaupunkiin omatoimisesti. Sitten onkin aika jatkaa jälleen seuraavaan seikkailun pariin: luvassa on nimittäin kuuden päivän moottoripyörämatka Dalatiin! Et itse toimi tämän ajomatkan kuskina, vaan nautit kyydistä kokeneen ajajan takana. Matkan varrella pääset tutustumaan etenkin Vietnamin kulttuuriin ja luontoon pintaa syvemmältä.

Vietnam Matkusta takaisin Hanoihin

vietnam-hanoi-busy-street

Ajomatka päättyy Dalatiin, jonka jälkeen voit matkustaa takaisin Hanoihin omaa tahtiasi. Hanoi on nuorekas kaupunki täynnä opiskelijoita eri puolilta Vietnamia ja iltaisin kadut täyttyvätkin nuorista, jotka kokoontuvat tapaamaan ystäviään ja nauttimaan paikallisia pienpanimo-oluita. Liity siis rohkeasti joukkoon!

Vietnam Vaellus Sapassa

asia-vietnam-sapa-woman-lookout-cover

Hanoista starttaat seuraavaksi vaelluksen Sapan halki, joka on ainakin meidän mielestämme yksi Vietnamin kauneimmista alueista! Patikoinnin aikana pääset tutustumaan Vietnamin eri etnisiin ryhmiin ja oppimaan heidän perinteistään sekä tietenkin ihastelemaan vaikuttavia maisemia matkan varrella.

Sapan vaellus sisältyy siis tämän matkaehdotuksen hintaan, mutta jos patikointi ei ole sinun heiniäsi, niin voit hyvin vaihtaa vaelluksen rentouttavaan risteilyyn Halonginlahdella.

Vietnamista Thaimaahan Matkusta Hanoista Chiang Maihin

chiang-mai-thailand-trekking-cover

Seuraavaksi sinun on aika päättää mitä reittiä ja millä kulkuneuvolla haluat reissata Thaimaahan. Yksinkertaisin ja nopein vaihtoehto on lentää Hanoista suoraan Chiang Maihin, mutta jos haluat seikkailla myös Laosin puolella, voit hyvin matkustaa paikan päälle tätä kautta (huomaathan, että kuljetus Hanoista Thaimaahan ei sisälly tällä sivulla esitettyyn hintaan).

Thaimaa Seikkaile Chiang Maissa

Karen Hill Tribe Chiang Mai Thailand

Chiang Maissa luvassa on 3 päivän telttailuretki, jonka aikana pääset näkemään ja kokemaan paikallisten vuoristokylien arkea. Samalla vierailet myös syrjäisissä temppeleissä ja nukut tähtien alla viidakon ääniä kuunnellen.

Kyseinen telttailuretki sisältyy tällä sivulla esitettyyn kokonaishintaan, mutta mikäli viidakot ja leirielämä eivät houkuttele, voit Chiang Main sijaan matkustaa Hanoista suoraan Phuketiin ja liittyä mukaan purjehdusseikkailulle, jonka aikana vierailet upeilla saarilla ja rannoilla.

Thaimaa Päätä reissu Bangkokiin, Phuketiin tai Singaporeen

phuket-thailand-james-bond-island-cover

Reissun kokonaispituus on täysin sinun päätettävissäsi, mutta meidän suosituksemme on, että päätät reissusi joko Bangkokiin, Phuketiin tai Singaporeen, josta voit lentää kätevästi takaisin kotiin. Jos haluat jäädä Thaimaahan pidemmäksi aikaa, voit harkita esimerkiksi vapaaehtoisprojektiin tai sukelluskurssille osallistumista! Kerro vain meille toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kokonaisuus.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.