Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vaelluksia ja meditointia Nepalissa – re:charge


Michael Clarke Ydu 9K9mkni Unsplash (1) (1) (1)
Nepal (2000 1300)

Päivä 1 Saapuminen Nepaliin

Tervetuloa Kathmanduun, josta eeppinen seikkailusi saa alkunsa. Sinut toivotetaan tervetulleeksi perinteisen nepalilaisen teen kera, jonka jälkeen pääset asettumaan hiukan aloillesi. Illalla luvassa on tervetuloillallinen yhdessä muun matkaporukan kanssa!

Lesly Derksen Esqmxnb Njs Unsplash

Päivä 2 Buddhalaisuus & hindulaisuus Nepalissa

Tänään tutustut buddhalaisuuden ja hindulaisuuden perinteisiin. Aloita päivä Swayambhunathissa – muinaisessa temppelikompleksissa, joka lepää kukkulan huipulla metsän siimeksessä. Tämän jälkeen suuntaat Kathmanduun ja tutustut kaupungin tärkeisiin buddhalaisuuden ja hindulaisuuden kohteisiin.

Meditation2

Päivä 3 Intro meditaatioon ja joogaan

Itsetutkiskelun aika. Tänään vuorossa on työpaja, jossa sinut johdatetaan meditaation ja joogan saloihin. Työpajan tarkoituksena on antaa itsellesi parempi käsitys siitä, kuka olet. Sinut tutustutetaan erilaisiin hengitysharjoituksiin, jotka auttavat vapautumaan stressistä ja ahdistuksesta. Lisäksi opit muutamia jooga-asentoja, joita voit sisällyttää päivittäiseen rutiiniisi parantaaksesi terveyttäsi ja keskittymistäsi.

Kathmandustreets

Päivä 4 Aikaa reflektoinnille

Tänään voit vapaasti tutustua Kathmanduun yksin tai yhdessä matkatovereiden kanssa. Kathmandu on ainutlaatuinen sekoitus taidetta, kulttuuria ja historiaa. Hyödynnä tilaisuus tutustua paremmin uusiin matkatovereihisi ja valmistaudu myös henkisesti tuleviin vuoristo- ja vaelluspäiviin. Muista myös hommata itsellesi välipaloja ja käteistä.

IMG 56522

Päivä 5 Ajomatka Dhuncheen

Tämä päivä kuluu pääasiassa ajamalla ylös Kathmandun kukkuloilta Dhuncheen. Ajomatka kestää noin seitsemän tuntia, joten valmistaudu huolella etukäteen lataamalla esim. podcast-jaksoja puhelimellesi. Voit tietenkin myös vain nauttia upeista maisemista ohittaessasi Himalajan vuoria, peltoja ja maalaiskyliä. Päivän lopuksi olet saapunut 1960 metrin korkeuteen ja vietät yön paikallisessa teehuoneessa.

Grouptrek

Päivä 6 Ensimmäinen vaelluspäivä

Starttaat päivän jälleen pienellä ajomatkalla Bharkuun, joka toimii vaelluksen aloituspisteenä. Täältä aloitat kiipeämisen kohti Thulo Syabrua. Matkan varrella ohitat omenatiloja, mäntymetsiä ja myös muutamia asuttuja seutuja. Päivän vaellus on enimmäkseen ylämäkeä, mutta ei kuitenkaan liian jyrkkää nousua. Vaellus päättyy 2250 metriin Thulo Syabrussa, jossa yövyt seuraavassa teehuoneessa.

Toomas Tartes U3ayusaht20 Unsplash

Päivä 7 Vaellus Langtang-jokea pitkin

Tänään edessäsi on noin kuusi tuntia vaellusta, jonka aikana ohitat mm. Langtang-joen ylittävän riippusillan, pienen Pairo Besin kylän sekä tiheän metsikön. Pidä pieni tauko Bamboon kylässä ja valmistaudu päivän viimeiseen rutistukseen: päivän vaelluksen viimeinen osa on myös vaikein, sillä luvassa on paljon portaita kohti yön määränpäätäsi.

Langtang (1)

Päivä 8 Vaella Langtang-laaksoon

Valmistaudu seuraavaan vaelluspäivään kohti Langtang Villagea – ehkäpä reissun vaikeinta etappia. Kulje ohi vesimyllyjen ja buddhalaisten rukouspyörien, joita käyttävät paikalliset paimenet, jotka tuovat karjansa laiduntamaan alueelle kesäkuukausina.

IMG 0085

Päivä 9 Puolenpäivän vaellus & rentoutumista

Tänään vuorossa on puolenpäivän vaellus, joten voit käyttää loppupäivän urakoinnista palautumiseen. Vaellus pienten kylien ja purojen ohitse vie sinut Kyanjiniin, jossa sinulla on aikaa tutustua ympäristöön, antaa jaloille tarvittavaa lepoa tai vain yksinkertaisesti ihailla ympäröiviä lumihuippuisia vuoria.

Travelgroup

Päivä 10 Valinnainen vaellus tai lepopäivä

Fiiliksestäsi riippuen voit päättää tänään joko lepuuttaa jalkojasi tai vaihtoehtoisesti lähteä valinnaiselle vaellukselle Tserko Riihin. Tämä on ehdottomasti vaivan arvoinen uurastus, mutta vaatii myös kropaltasi paljon.

Nepalgroup

Päivä 11 Laskeutuminen alkaa

Tänään alkaa laskeutuminen! Alaspäin vaeltaminen ei ole yhtä rankkaa keuhkoillesi, mutta saattaa herätellä sellaisia lihaksia, joiden olemassaolosta et edes tiennyt. Päivän aikana seuraat reittiä Kyanjinista Langtang Villagen kautta Lama-hotelliin ja ihastelet samalla upeita vuoristonäkymiä, jotka ehkä missasit matkalla ylös. Lopeta päivä joogavenyttelyllä.

Nepalhike (1)

Päivä 12 Viimeinen vaelluspäivä

Kun jatkat kävelyä alaspäin, hyödynnä tilaisuus ja opettele tuntemaan matkatoverisi syvällisemmin. Ylöspäin vaeltaminen voi olla vaikeaa, koska joudut keskittymään hengitykseen, mutta nyt sinulla on mahdollisuus päästä rauhassa juttelemaan muiden ryhmäläisten kanssa.

IMG 5765

Päivä 13 Takaisin Kathmanduun

Nouse aikaisin ja nauti aamusta vuorilla ennen kuin vuorossa on ajomatka takaisin Kathmanduun. Rentoudu, ota päiväunet ja nauti ikkunan ulkopuolella vilahtavista maisemista. Seuraavan yön nukut hotellissa ansaitun suihkun jälkeen.

Massage

Päivä 14 Aika rentoutua

Viikon vaelluksien jälkeen tarvitset hemmottelua. Palkitse kroppasi hieronnalla ja hengitysharjoituksilla. Voit myös kokeilla meditaatiota tarjotaksesi kehollesi ja mielellesi totaalisen rentoutumisen.

Img7 (1)

Päivä 15 Vieraile luostarissa

Sammuta puhelimesi ja valmistaudu löytämään syvempi yhteys itseesi ja ympäroivään maailmaan. Seuraavat pari päivää yövyt buddhalaisessa luostarissa Padmasambhavan pyhässä maassa. Antaudu prosessille, jonka aikana voit päästä lähemmäksi sisäistä rauhaa ja harmoniaa.

Img15

Päivä 16 Joogaa & meditaatiota

Valmistaudu koko päivän joogaan, meditaatioon ja itsetutkiskeluun. Opettele Asana-joogaa, tee hengitysharjoituksia ja opi erilaisia ​​meditaatiotekniikoita. Päivät luostarissa voivat tuntua intensiivisiltä, ​​mutta ne tarjoavat sinulle paljon, jos vain antaudut kokemukselle.

Solomeditation (1)

Päivä 17 Viimeinen päivä luostarissa

Tänään noustaan ​​aikaisin osallistumaan rukoukseen luostarin munkkien kanssa. Aamiaisen jälkeen vuorossa on lyhyt vaellus luolaan, jossa Guru Rinpoche meditoi ja löysi valaistumisen.

Lounaan jälkeen on aika sanoa hyvästit ja suunnata takaisin Kathmanduun viettämään viimeistä yhteistä iltaa jäähyväisillallisen merkeissä.

Fares Nimri V6ufg Olrcc Unsplash

Päivä 18 Lähtöpäivä

Nyt on aika vaihtaa yhteystietoja uusien ystäviesi kanssa, pakata tavarat ja jättää hyvästit. Hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus.

Lue kaikki kerralla

Kesto

18 päivää

Kohteet

Kathmandu, Thulo Syabru, Lama, Langtang Valley, Kyanjing Gompa, Syabru Besi, Padmasambhav

Matkan teema

Mindfulness & jooga

Suositeltu taskuraha

250-350 EUR

Alk. hinta*

1 395 EUR

Kysy & saat vastauksia
Pidä sometaukoa ja opettele olemaan läsnä hetkessä meditaation ja vaelluksien kautta Himalajan vuoristossa Nepalissa.

Pakene päivittäistä oravanpyörää ja opi tuntemaan itsesi syvällisemmin. Tämä re:discover-matka ei opeta pelkästään digimaailmasta irtautumisen arvoa, vaan antaa sinulle myös työkalut keskittymiseen ja sisimpien ajatusten käsittelemiseen.

Opi hetkessä olemisen todellinen merkitys. Sulje puhelin, katso ylös ja löydä kokonaan uusi maailma - tämä matka antaa sinulle kyvyn olla täysin läsnä hetkessä. Ei ole parempaa paikkaa uppoutua nykyhetkeen kuin Nepal ja kaunis Himalajan vuoristo.

Haluatko tietää lisää kokemuksesta? Kysy lisäinfoa tai varaa oma paikkasi suoraan täältä!

Hintaan sisältyy
 • Majoitukset
 • Tarvittavat vaellusluvat
 • Ohjatut meditaatio- ja joogatunnit
 • Tunnin hieronta
 • Paikalliset kuljetukset matkaohjelman mukaan
 • Englantia puhuva opas
 • Osa aterioista
 • Lentokenttäkuljetukset saapumisen ja lähdön yhteydessä
 • KILROY goodie bag
 • Community manager
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän hankkimisessa)
 • Vapaa-ajan aktiviteetit
 • Lennot Nepaliin ja takaisin kotiin
 • Osa aterioista
 • Lämpimät suihkut vaelluksien aikana (paikallismaksu)

Lisää inspiraatiota

re:discover
alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Päivä 1 Saapuminen Nepaliin

Tervetuloa Kathmanduun, josta eeppinen seikkailusi saa alkunsa. Sinut toivotetaan tervetulleeksi perinteisen nepalilaisen teen kera, jonka jälkeen pääset asettumaan hiukan aloillesi. Illalla luvassa on tervetuloillallinen yhdessä muun matkaporukan kanssa!

Päivä 2 Buddhalaisuus & hindulaisuus Nepalissa

Tänään tutustut buddhalaisuuden ja hindulaisuuden perinteisiin. Aloita päivä Swayambhunathissa – muinaisessa temppelikompleksissa, joka lepää kukkulan huipulla metsän siimeksessä. Tämän jälkeen suuntaat Kathmanduun ja tutustut kaupungin tärkeisiin buddhalaisuuden ja hindulaisuuden kohteisiin.

Päivä 3 Intro meditaatioon ja joogaan

Itsetutkiskelun aika. Tänään vuorossa on työpaja, jossa sinut johdatetaan meditaation ja joogan saloihin. Työpajan tarkoituksena on antaa itsellesi parempi käsitys siitä, kuka olet. Sinut tutustutetaan erilaisiin hengitysharjoituksiin, jotka auttavat vapautumaan stressistä ja ahdistuksesta. Lisäksi opit muutamia jooga-asentoja, joita voit sisällyttää päivittäiseen rutiiniisi parantaaksesi terveyttäsi ja keskittymistäsi.

Päivä 4 Aikaa reflektoinnille

Tänään voit vapaasti tutustua Kathmanduun yksin tai yhdessä matkatovereiden kanssa. Kathmandu on ainutlaatuinen sekoitus taidetta, kulttuuria ja historiaa. Hyödynnä tilaisuus tutustua paremmin uusiin matkatovereihisi ja valmistaudu myös henkisesti tuleviin vuoristo- ja vaelluspäiviin. Muista myös hommata itsellesi välipaloja ja käteistä.

Päivä 5 Ajomatka Dhuncheen

Tämä päivä kuluu pääasiassa ajamalla ylös Kathmandun kukkuloilta Dhuncheen. Ajomatka kestää noin seitsemän tuntia, joten valmistaudu huolella etukäteen lataamalla esim. podcast-jaksoja puhelimellesi. Voit tietenkin myös vain nauttia upeista maisemista ohittaessasi Himalajan vuoria, peltoja ja maalaiskyliä. Päivän lopuksi olet saapunut 1960 metrin korkeuteen ja vietät yön paikallisessa teehuoneessa.

Päivä 6 Ensimmäinen vaelluspäivä

Starttaat päivän jälleen pienellä ajomatkalla Bharkuun, joka toimii vaelluksen aloituspisteenä. Täältä aloitat kiipeämisen kohti Thulo Syabrua. Matkan varrella ohitat omenatiloja, mäntymetsiä ja myös muutamia asuttuja seutuja. Päivän vaellus on enimmäkseen ylämäkeä, mutta ei kuitenkaan liian jyrkkää nousua. Vaellus päättyy 2250 metriin Thulo Syabrussa, jossa yövyt seuraavassa teehuoneessa.

Päivä 7 Vaellus Langtang-jokea pitkin

Tänään edessäsi on noin kuusi tuntia vaellusta, jonka aikana ohitat mm. Langtang-joen ylittävän riippusillan, pienen Pairo Besin kylän sekä tiheän metsikön. Pidä pieni tauko Bamboon kylässä ja valmistaudu päivän viimeiseen rutistukseen: päivän vaelluksen viimeinen osa on myös vaikein, sillä luvassa on paljon portaita kohti yön määränpäätäsi.

Päivä 8 Vaella Langtang-laaksoon

Valmistaudu seuraavaan vaelluspäivään kohti Langtang Villagea – ehkäpä reissun vaikeinta etappia. Kulje ohi vesimyllyjen ja buddhalaisten rukouspyörien, joita käyttävät paikalliset paimenet, jotka tuovat karjansa laiduntamaan alueelle kesäkuukausina.

Päivä 9 Puolenpäivän vaellus & rentoutumista

Tänään vuorossa on puolenpäivän vaellus, joten voit käyttää loppupäivän urakoinnista palautumiseen. Vaellus pienten kylien ja purojen ohitse vie sinut Kyanjiniin, jossa sinulla on aikaa tutustua ympäristöön, antaa jaloille tarvittavaa lepoa tai vain yksinkertaisesti ihailla ympäröiviä lumihuippuisia vuoria.

Päivä 10 Valinnainen vaellus tai lepopäivä

Fiiliksestäsi riippuen voit päättää tänään joko lepuuttaa jalkojasi tai vaihtoehtoisesti lähteä valinnaiselle vaellukselle Tserko Riihin. Tämä on ehdottomasti vaivan arvoinen uurastus, mutta vaatii myös kropaltasi paljon.

Päivä 11 Laskeutuminen alkaa

Tänään alkaa laskeutuminen! Alaspäin vaeltaminen ei ole yhtä rankkaa keuhkoillesi, mutta saattaa herätellä sellaisia lihaksia, joiden olemassaolosta et edes tiennyt. Päivän aikana seuraat reittiä Kyanjinista Langtang Villagen kautta Lama-hotelliin ja ihastelet samalla upeita vuoristonäkymiä, jotka ehkä missasit matkalla ylös. Lopeta päivä joogavenyttelyllä.

Päivä 12 Viimeinen vaelluspäivä

Kun jatkat kävelyä alaspäin, hyödynnä tilaisuus ja opettele tuntemaan matkatoverisi syvällisemmin. Ylöspäin vaeltaminen voi olla vaikeaa, koska joudut keskittymään hengitykseen, mutta nyt sinulla on mahdollisuus päästä rauhassa juttelemaan muiden ryhmäläisten kanssa.

Päivä 13 Takaisin Kathmanduun

Nouse aikaisin ja nauti aamusta vuorilla ennen kuin vuorossa on ajomatka takaisin Kathmanduun. Rentoudu, ota päiväunet ja nauti ikkunan ulkopuolella vilahtavista maisemista. Seuraavan yön nukut hotellissa ansaitun suihkun jälkeen.

Päivä 14 Aika rentoutua

Viikon vaelluksien jälkeen tarvitset hemmottelua. Palkitse kroppasi hieronnalla ja hengitysharjoituksilla. Voit myös kokeilla meditaatiota tarjotaksesi kehollesi ja mielellesi totaalisen rentoutumisen.

Päivä 15 Vieraile luostarissa

Sammuta puhelimesi ja valmistaudu löytämään syvempi yhteys itseesi ja ympäroivään maailmaan. Seuraavat pari päivää yövyt buddhalaisessa luostarissa Padmasambhavan pyhässä maassa. Antaudu prosessille, jonka aikana voit päästä lähemmäksi sisäistä rauhaa ja harmoniaa.

Päivä 16 Joogaa & meditaatiota

Valmistaudu koko päivän joogaan, meditaatioon ja itsetutkiskeluun. Opettele Asana-joogaa, tee hengitysharjoituksia ja opi erilaisia ​​meditaatiotekniikoita. Päivät luostarissa voivat tuntua intensiivisiltä, ​​mutta ne tarjoavat sinulle paljon, jos vain antaudut kokemukselle.

Päivä 17 Viimeinen päivä luostarissa

Tänään noustaan ​​aikaisin osallistumaan rukoukseen luostarin munkkien kanssa. Aamiaisen jälkeen vuorossa on lyhyt vaellus luolaan, jossa Guru Rinpoche meditoi ja löysi valaistumisen.

Lounaan jälkeen on aika sanoa hyvästit ja suunnata takaisin Kathmanduun viettämään viimeistä yhteistä iltaa jäähyväisillallisen merkeissä.

Päivä 18 Lähtöpäivä

Nyt on aika vaihtaa yhteystietoja uusien ystäviesi kanssa, pakata tavarat ja jättää hyvästit. Hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus.

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.