Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Sukellusta ja vapaaehtoistöitäYhdistä sukellus ja vapaaehtoistyö - KILROY
Marine Conservation Map

Mertensuojeluprojektit maailmalla

Tarjoamme vapaaehtoistöitä sukelluksen parissa esimerkiksi näissä neljässä eri unelmakohteessa: Fidzillä, Filippiineillä, Meksikossa ja Seychelleillä. Palmupuiden, hiekkarantojen ja turkoosin veden lisäksi alueita yhdistävät herkät merenalaiset ekosysteemit, jotka kaipaavat jatkuvaa varjelua ihmisten aiheuttamia haittoja vastaan. Tsekkaa siis nämä neljä eri kokonaisuutta ja valitse oma suosikkisi!

Yhdistä sukellus ja vapaaehtoistyö Fidzillä - KILROY

Fidzi

Sukella kristallinsiniseen veteen ja lumoudu eteläisen Tyynenmeren pinnanalaisista rikkauksista. Osana kansainvälistä vapaaehtoistyöryhmää avustat herkkien vedenalaisten ekosysteemien ja koralliriuttojen säilyttämisessä Fidzillä. Elelet kuukauden verran upealla Caqalain saarella, kartutat sukellustaitojasi päivittäin sekä tutustut Fidzin perinteisiin ja yhteisöihin. Vapaa-aikasi vietät esimerkiksi uusien ystäviesi seurassa, eläytymällä paikalliseen elämänmenoon, vaeltamalla tulivuorilla tai ihan vaan rentoutumalla. Valinnanvaraa kyllä riittää!

Vapaaehtoistyö ja sukellus Seychelleillä - KILROY

Seychellit

Matkusta Intian valtameren henkeäsalpaaville Seychelleille ja kehitä sukellustaitojasi osana tätä vapaaehtoishanketta. Seychellien suojeluprojektissa avustat tutkijoita ja keräät tärkeää tietoa pinnanalaisesta elinympäristöstä ja sen asukkaista sekä vierailet esimerkiksi kilpikonnien kasvatusalueilla. Projektin aikana asut Seychellien suurimmalla saarella, Mahélla, jolla riittää upean luonnon lisäksi myös kulttuurista tarjontaa. Viikonloppuina voit suunnata tutkimusmatkoille läheisille saarille, rentoutumaan suositulle Beau Vallonin rannalle, tai shoppailemaan Victoriaan - yhteen maailman pienimmistä pääkaupungeista.

Yhdistä vapaaehtoistyö ja sukellus - KILROY

Filippiinit

Filippiinit koostuu yli 7000 saaresta, joiden rannikkoalueet ovat täynnä kirjavia koralliriuttoja - ja näin ollen ne ovat myös erittäin keskeisiä suojelukohteita. Lähde siis tekemään arvokasta työtä Filippiinien paratiisimaisemiin ja ihastu saarten monimuotoisuuteen. Sukelluksen lisäksi toimit yhteistyössä esimerkiksi alueen koulujen kanssa, ja vaikutat paikallisten nuorten suhtautumiseen mertensuojelua kohtaan. Viikonloppuisin sinun kannattaa viettää aikaa suuntaamalla retkille lähiympäristöön: vaella vuorilla, uiskentele vesiputouksissa, karkaa pienelle city breakille tai valloita valkeat hiekkarannat.

Yhdistä sukellus ja vapaaehtoistyö Meksikossa - KILROY

Meksiko

Laita sukellustaitosi kunnolla testiin Meksikossa Jukatanin niemimaalla tarkkailemalla maailman toiseksi suurinta koralliriuttaa, Mesoamerican riuttajärjestelmää. Opit lisää lajien tunnistamisesta, kalojen seurannasta ja kuinka projekti pyrkii säilyttämään riutan entisellään. Karibianmeren tuntumassa sinua odottaa kasa ainutkertaisia kokemuksia, kuten mahdollisuus uida uhanalaisten Hawksbill merikilpikonnien kanssa. Työskentelyn lomassa vietät aikaa vierailemalla Puerto Morelon läheisissä kaupungeissa ja kylissä, ihailemalla veden täyttämiä cenoteja, rentoutumalla muun vapaaehtoisryhmän kanssa ja nauttimalla uskomattoman kauniista auringonlaskuista.

Yhdistä sukellus ja vapaaehtoistyö - KILROY

Roolisi vapaaehtoisena

Kaikki alkaa koulutuksella, jossa opit muun muassa tunnistamaan eri kalalajeja ja opit yhtä ja toista koralleista. Kun alkuopit on hallussa, siirryt tositoimiin veden alle: sääolosuhteiden puitteissa vapaaehtoiset suuntaavat veteen joko sukeltamaan tai snorklaamaan kerran, kaksi päivässä. Sukelluksien lisäksi varaudu erinäisiin muihin aktiviteetteihin: ympäristökoulutuksiin, jätekartoituksiin ja merenpohjan siivoukseen. Mertensuojelun ohella kaikki vapaaehtoisprojektimme tukevat myös paikallisia yhteisöjä eri tavoin. Lähde siis avoimin mielin liikkeelle!

Yhdistä sukellus ja vapaaehtoistyöt - KILROY

Mitä vapaaehtoisilta edellytetään?

Kaikkien projektiin osallistuvien tulee osata riittävästi englantia, jotta kommunikointi sujuu ongelmitta. Lisäksi edellytetään 18 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa. Nämä projektit on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joilla on jo kokemusta sukelluksen parissa. Ennen projektiin osallistumista tulee siis olla suoritettuna PADI Open Water -sertifikaatti. Joissain tapauksissa sertifikaatin voi myös suorittaa paikan päällä ennen varsinaisen sukellustyön aloittamista.
Töitä tehdään tarpeesta ja kohteesta riippuen 5-6 päivänä viikossa.

Lue kaikki kerralla

Reissun kesto

Vähintään 4 viikkoa

Kohdevaihtoehdot

Fidzi, Filippiinit, Meksiko & Seychellit

Ikäraja

18 vuotta

Hintaan sisältyy

Mm. majoitukset, sukellukset, ateriat

Alk. hinta*
2 268 EUR
Onko sukellus tuttua hommaa ja kuulut siihen reissukansan osaan, joka haluaa seikkailla niin maalla kuin meressäkin? Samalla kun nautit paratiisimaisemista niin pinnan alla kuin päälläkin, teet tärkeää työtä osana paikallista mertensuojeluprojektia. Ei ollenkaan pöllömpi yhdistelmä.

Liitä sukellus vapaaehtoistöihin ja koet jotakin ainutlaatuista. Näissä projekteissa sukellat uskomattomissa maisemissa 1-2 kertaa päivässä, olet osana kansainvälistä vapaaehtoistiimiä ja teet samalla todella tärkeää työtä: avustat tutkijoita lajikartoituksessa, tuet koralliriuttojen sekä eri eläinlajien suojelua, ja keräät tärkeää tietoa eri tutkimus- ja suojelujärjestöjen käyttöön.

Kysy mertensuojeluprojekteista

Joustavat muutosehdot

Muutimme ehtojamme, jotta sinä voisit tehdä reissuvarauksia luottavaisin mielin.

Haluamme edelleen auttaa reissukansaa unelmien seikkailujen toteutuksessa, ja siksi yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ympäri maailman muutimme väliaikaisesti peruutusehtoja, jotta ne joustaisivat mahdollisesti muuttuvien suunnitelmiesi kanssa. Huomioithan, että joustavat muutosehdot koskevat ainoastaan matkapaketteja. Lue lisää täältä.

Hintaan sisältyy
 • Majoitus
 • Kaikki ateriat
 • Paikalliset kuljetukset
 • Sukelluslaitteet sekä muut työvälineet ja materiaalit
 • Tarvittava opastus ja koulutus ammattitaitoisten ohjaajien johdolla
 • Muita projekteja ja aktiviteetteja

Huom! Eri kohteet tarjoavat erilaisia kokonaisuuksia, joten tarkista kaikki paketin hintaan sisältyvät tuotteet eri projektien kohdalta. 

Kysy & saat vastauksia

Hintaan ei sisälly
 • Lennot
 • Matkavakuutus

Voit tietenkin hankkia myös lennot, matkavakuutuksen ja kaikki muutkin aktiviteetit unelmiesi matkalle meidän kauttamme. Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin saat lisätietoja. Helpoin tapa päästä alkuun vapaaehtoistöissä on varata aika matkasuunnittelulle ja käydä vaihtoehtoja läpi asiantuntijan kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää vapaaehtoistöistä?

Innostuitko sukelluksen ja vapaaehtoistöiden yhdistämisestä Fidzillä, Meksikossa tai Seychelleillä? Vai olisiko Filippiinit se houkuttelevin vaihtoehto? Ota meihin yhteyttä toiveiden ja kysymysten kera, me autamme! Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Merkityksellisiä reissuja

Tarinoita vapaaehtoistöistä

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Mertensuojeluprojektit maailmalla

Marine Conservation Map

Tarjoamme vapaaehtoistöitä sukelluksen parissa esimerkiksi näissä neljässä eri unelmakohteessa: Fidzillä, Filippiineillä, Meksikossa ja Seychelleillä. Palmupuiden, hiekkarantojen ja turkoosin veden lisäksi alueita yhdistävät herkät merenalaiset ekosysteemit, jotka kaipaavat jatkuvaa varjelua ihmisten aiheuttamia haittoja vastaan. Tsekkaa siis nämä neljä eri kokonaisuutta ja valitse oma suosikkisi!

Fidzi

Yhdistä sukellus ja vapaaehtoistyö Fidzillä - KILROY

Sukella kristallinsiniseen veteen ja lumoudu eteläisen Tyynenmeren pinnanalaisista rikkauksista. Osana kansainvälistä vapaaehtoistyöryhmää avustat herkkien vedenalaisten ekosysteemien ja koralliriuttojen säilyttämisessä Fidzillä. Elelet kuukauden verran upealla Caqalain saarella, kartutat sukellustaitojasi päivittäin sekä tutustut Fidzin perinteisiin ja yhteisöihin. Vapaa-aikasi vietät esimerkiksi uusien ystäviesi seurassa, eläytymällä paikalliseen elämänmenoon, vaeltamalla tulivuorilla tai ihan vaan rentoutumalla. Valinnanvaraa kyllä riittää!

Seychellit

Vapaaehtoistyö ja sukellus Seychelleillä - KILROY

Matkusta Intian valtameren henkeäsalpaaville Seychelleille ja kehitä sukellustaitojasi osana tätä vapaaehtoishanketta. Seychellien suojeluprojektissa avustat tutkijoita ja keräät tärkeää tietoa pinnanalaisesta elinympäristöstä ja sen asukkaista sekä vierailet esimerkiksi kilpikonnien kasvatusalueilla. Projektin aikana asut Seychellien suurimmalla saarella, Mahélla, jolla riittää upean luonnon lisäksi myös kulttuurista tarjontaa. Viikonloppuina voit suunnata tutkimusmatkoille läheisille saarille, rentoutumaan suositulle Beau Vallonin rannalle, tai shoppailemaan Victoriaan - yhteen maailman pienimmistä pääkaupungeista.

Filippiinit

Yhdistä vapaaehtoistyö ja sukellus - KILROY

Filippiinit koostuu yli 7000 saaresta, joiden rannikkoalueet ovat täynnä kirjavia koralliriuttoja - ja näin ollen ne ovat myös erittäin keskeisiä suojelukohteita. Lähde siis tekemään arvokasta työtä Filippiinien paratiisimaisemiin ja ihastu saarten monimuotoisuuteen. Sukelluksen lisäksi toimit yhteistyössä esimerkiksi alueen koulujen kanssa, ja vaikutat paikallisten nuorten suhtautumiseen mertensuojelua kohtaan. Viikonloppuisin sinun kannattaa viettää aikaa suuntaamalla retkille lähiympäristöön: vaella vuorilla, uiskentele vesiputouksissa, karkaa pienelle city breakille tai valloita valkeat hiekkarannat.

Meksiko

Yhdistä sukellus ja vapaaehtoistyö Meksikossa - KILROY

Laita sukellustaitosi kunnolla testiin Meksikossa Jukatanin niemimaalla tarkkailemalla maailman toiseksi suurinta koralliriuttaa, Mesoamerican riuttajärjestelmää. Opit lisää lajien tunnistamisesta, kalojen seurannasta ja kuinka projekti pyrkii säilyttämään riutan entisellään. Karibianmeren tuntumassa sinua odottaa kasa ainutkertaisia kokemuksia, kuten mahdollisuus uida uhanalaisten Hawksbill merikilpikonnien kanssa. Työskentelyn lomassa vietät aikaa vierailemalla Puerto Morelon läheisissä kaupungeissa ja kylissä, ihailemalla veden täyttämiä cenoteja, rentoutumalla muun vapaaehtoisryhmän kanssa ja nauttimalla uskomattoman kauniista auringonlaskuista.

Roolisi vapaaehtoisena

Yhdistä sukellus ja vapaaehtoistyö - KILROY

Kaikki alkaa koulutuksella, jossa opit muun muassa tunnistamaan eri kalalajeja ja opit yhtä ja toista koralleista. Kun alkuopit on hallussa, siirryt tositoimiin veden alle: sääolosuhteiden puitteissa vapaaehtoiset suuntaavat veteen joko sukeltamaan tai snorklaamaan kerran, kaksi päivässä. Sukelluksien lisäksi varaudu erinäisiin muihin aktiviteetteihin: ympäristökoulutuksiin, jätekartoituksiin ja merenpohjan siivoukseen. Mertensuojelun ohella kaikki vapaaehtoisprojektimme tukevat myös paikallisia yhteisöjä eri tavoin. Lähde siis avoimin mielin liikkeelle!

Mitä vapaaehtoisilta edellytetään?

Yhdistä sukellus ja vapaaehtoistyöt - KILROY

Kaikkien projektiin osallistuvien tulee osata riittävästi englantia, jotta kommunikointi sujuu ongelmitta. Lisäksi edellytetään 18 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa. Nämä projektit on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joilla on jo kokemusta sukelluksen parissa. Ennen projektiin osallistumista tulee siis olla suoritettuna PADI Open Water -sertifikaatti. Joissain tapauksissa sertifikaatin voi myös suorittaa paikan päällä ennen varsinaisen sukellustyön aloittamista.
Töitä tehdään tarpeesta ja kohteesta riippuen 5-6 päivänä viikossa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.