Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Aktiivista menoa KolumbiassaKolumbian kiertomatka - Vaellus Kadonneen kaupungin raunioille - KILROY
Kolumbian kiertomatka alkaa Bogotasta - KILROY

Lähtöpiste Bogota

Reissu alkaa Kolumbian värikkäästä pääkaupungista Bogotasta. Pitkän lennon jälkeen on hyvä ottaa ensimmäiset päivät kevyesti, nukkua aikaeron väsymys pois ja totutella rauhassa uuteen ympäristöön. Bogotassa riittää näkemistä useammaksi päiväksi, joten vaikka matkavietti saattaa houkutella jatkamaan kulkua heti, suosittelemme, että varaat ainakin pari päivää Bogotalle: huikeita museoita, arkkitehtuurin helmiä ja enemmän kuin riittävä valikoima huipputason ravintoloita. Tähän pakettiin räätälöityyn jop on hop off -passiisi sisältyy kaupunkikierros pyöräillen paikallisen oppaan kanssa. Pyöräily on kätevä tapa orientoitua ja saada hyvä käsitys kaupungista ja sen tarjonnasta. Paikallisen opastamana saat myös vastaukset kaikkiin Bogotaa ja kolu...

Kolumbiassa riittää tekemistä vaikka kuinka pitkän reissun ajalle - KILROY

Hop on hop off -passi Bogotasta Bogotaan

Tämä passi on todellinen löytö seikkailijalle: reissaa omaa tahtiasi, valitse itse majapaikkasi ja nauti vapaudesta. Passiin sisältyy lento Bogotasta Santa Martaan, shuttle-kyyti Santa Martasta Cartagenaan sekä paikka paikallisbusseista ensin Cartagenasta Medellin, sitten Manizalesiin ja lopuksi vielä Bogotaan. Lähtöjä on joka päivä, joten suunnittelet reissusi helposti ja joustavasti, ja voit muuttaa suunnitelmiasi pitkin matkaa. Paikasta toiseen liikkumisien lisäksi passiin kuuluu myös muutamia retkiä, joista järjestyksessä ensimmäinen on 3 päivän retki Tayronan upeassa kansallispuistossa. Puisto on yksi Kolumbian kuuluisimmista sen koskemattomuuden ja biodiversiteetin ansiosta. Puiston alueella on vehreän sademetsän lisäksi hulppeita hi...

Kadonnut kaupunki, Kolumbia - Vaellus Kolumbiassa - KILROY

Ciudad Perdida -vaellus Santa Marta

Koska bussipassisi on joustava kuin mikä, voit pysähtyä matkan varrella, eksyä omille poluillesi ja hakeutua mitä erilaisimpiin seikkailuihin. Vaellus Kolumbian sademetsässä Kadonneen kaupungin raunioille on yksi näistä seikkailuista, jota ei kannata jättää välistä. Varaa siis Santa Martan etapille Tayronan kansallispuistoretken lisäksi vielä viikko aikaa kuluttaa vaelluskenkiesi pohjia. Vaelluksella kulkee koko matkan ajan mukana opas, joten sinun ei tarvitse huolehtia viidakossa navikoinnista. Sademetsän hulppeiden näkymien lisäksi tällä reissulla vierailet pienissä aluperäiskansojen kylissä ja opit, millaista on elämä ja arki sademetsän siimeksessä. Tämä jos mikä on ikimuistoinen patikkaretki, joka tekee varmasti vaikutuksen ja jää miel...

Vapaaehtoistyö Kolumbiassa - KILROY

Vapaaehstoistyöt Cartagena

Vapaaehtoistyön lisääminen matkaohjelmaan on täydellinen tapa tutustua kulttuuriin, maan tapoihin ja ihmisten arkeen pintaa syvemmälti. Kun pysähdyt yhteen paikkaan hieman pidemmäksi aikaan, pääset paremmin sisään paikalliseen elämänmenoon, kartutat kielitaitoasi ja teet samalla matkustamisesta asteen verran merkityksellisempää. Tässä yhteisöprojektissa Cartagenassa on paljon vaihtoehtoja, joten pääset vapaaehtoisena toteuttamaan omia ideoitasi ja hyödyntämään erityistaitojasi. Kaikki tekeminen tapahtuu tietenkin paikallisten työntekijöiden ohjauksessa ja valvonnassa, mutta vapaaehtoisilta odotetaan itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta esittää uusia ideoita. Työpäivien pituus on tavallisesti 4 tuntia ja töitä tehdään arkisin ma...

Lue kaikki kerralla

Alk. hinta*
2 716 EUR
Jos Kolumbia houkuttelee kohteena ja aktiivinen tekeminen kuuluu reissaamisesi vakio-ohjelmaan, tässä sinulle varteenotettava kombo. Valikoimme suosikkimme aktiviteettien joukosta ja pistimme ne yhteen varsin mielettömään pakettiin!

Kolumbia on lattarifiiliksiä etsivän unelmakohde! Tähän parin kuukauden komboon on summattu paljon, mutta voit tietenkin aina räätälöidä oman reissusi juuri sen mittaiseksi ja näköiseksi kuin itse haluat.

Kysy tästä paketista 

Aktiivinen tekeminen on aina plussaa reissussa, vaikka tietenkin matkakalenteriin kannattaa jättää tilaa myös levolle ja päämärättömällä harhailulle. Kun olet aktiivinen ja heittäydyt mahdollisuuksien virtaan, näet ja koet enemmän, tapaat paikallisia, haastat itsesi jännän äärelle ja päädyt paikkoihin ja aktiviteettien pariin, jotka tekevät matkastasi ikimuistoisen.

Vaellusta, vapaaehtoistöitä ja kieliopintoja

Tällä reissulla ollaan aktiivisia, sillä pakettiin kuuluu erinäisten päiväreissujen lisäksi huikea viikon vaellus sademetsässä sekä kuukauden mittainen vapaaehtoistyörupeama, joka sekin keskittyy pitkälti aktiiviseen tekemiseen: vesiurheilua kaikissa muodoissaan, jalkapalloa, rantojen siivoamista, tanssia ja rakennusprojekteja.

Vapaaehtoistöiden ohessa parannat huomaamattasi myös kielitaitoasi. Vapaaehtoisilta ei edellytetä sujuvaa espanjaa, mutta mitä paremmin ymmärrät espanjaa, sitä aktiivisemmin pystyt osallistumaan yhteisön toimintaan. Jokaiselle vapaaehtoiselle annetaan kuitenkin omaan kielitasoon sopivia työtehtäviä, ja halutessasi projektin oheen on mahdollista järjestää myös kielikurssi.

Kätevin tapa päästä alkuun matkasuunnittelussa on tarkistaa oma kalenteri ja valita sopiva aika tulla joko henkilökohtaisesti paikan päälle tai vaihtoehtoisesti varata aika puhelinkeskustelulle. Älä turhaan pähkäile vaihtoehtojen ja kysymyksiesi kanssa yksin, vaan kysy meiltä. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Pakettiin sisältyy
 • Kiertomatka / hop on hop off -passi:
  Bogota - Santa Marta - Cartagena - Medellin - Manizales - Bogota
  • Kaupunkikierros Bogotassa oppaan johdolla pyöräillen
  • Lento Bogota - Santa Marta
  • 3 päivän retki Tayronan kansallispuistoon
   • 2 yön majoitus aamiaisella (riippumatto, hyttysverkko)
  • Kuljetus: Santa Marta - Cartagena (shuttle)
  • Päivävaellus mangrovemetsässä
  • Kuljetus: Cartagena - Medellin (paikallisbussi)
  • Kierros Medellinin hedelmätorilla ja kasapäin mehukkaita maistiaisia
  • Kuljetus: Medellin - Manizales (paikallisbussi)
  • 2 päivän vierailu kahviplantaasilla
   • 1 yön majoitus plantaasilla + aamiainen ja lounas tai illallinen
  • Kuljetus: Manizales - Bogota (paikallisbussi)
 • Vaellus
  • 7 päivän vaellus Kadonneen kaupungin raunioille Santa Martasta käsin
  • 6 yön majoitus: 2 yötä hotellissa, 4 leiriyötä (riippumatto/ laveri)
  • 6 aamiaista, 5 lounasta, 4 illallista
 • Vapaaehtoistyöprojekti
  • 28 päivää Cartagenassa
  • Orientaatiopaketti, opastus töihin ja henkilökohtainen arviointi sopivan työpaikan valitsemiseksi
  • Majoitus paikallisen perheen kotona
  • Päivittäin aamiainen ja lounas
  • Ympärivuorokautinen tuki hätätapauksien varalle

Kysyttävää tästä paketista tai jostakin sen osiosta? Kaipaatko apua sopivien lentojen löytämiseen? Tai haluatko lisätä Kolumbian seikkailuusi vielä jotakin tai mahdollisesti karsia tästä ehdotuksesta jotakin pois? Kaikki onnistuu, sen kuin vain otat yhteyttä ja kerrot toiveistasi.

Kysy & saat vastauksia

Huomioitavaa
 • Tähän Kolumbian vapaaehtoistyöprojektiin on 21 vuoden vähimmäisikäraja
 • Vapaaehtoisien tulee pystyä kommunikoimaan auttavasti espanjaksi. Tarjolla on myös espanjan kielikursseja, jonka voit yhdistää reissuusi ennen vapaaehtoistöiden alkua: kätevä tapa nostaa esim. alkeistason kielitaito riittävälle keskitasolle.  
 • Vapaaehtoisten tulee olla uimataitoisia.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus reissua varten. Jos vakuutukset eivät ole vielä kunnossa, saat hoidettua senkin meidän kautta - sen kuin vain kysyt tarjousta.

Meiltä saat tietoa myös esim. kuinka parhaiten yhdistät vapaaehtoistyöt osaksi muita matkasuunnitelmiasi. 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Haaveena Kolumbia?

Jos Kolumbian seikkailut houkuttelevat joko juuri tässä muodossa ja tai vaikka sitten aivan erinäköisenä seikkailujen ja matkareittien yhdistelmänä, ota yhteyttä ja kysy apuja matkasuunnitteluun. Matkasuunnittelu meidän kanssa on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. 

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Merkityksellisiä reissuja

Kokemuksia Kolumbiasta

Lähtöpiste Bogota

Kolumbian kiertomatka alkaa Bogotasta - KILROY

Reissu alkaa Kolumbian värikkäästä pääkaupungista Bogotasta. Pitkän lennon jälkeen on hyvä ottaa ensimmäiset päivät kevyesti, nukkua aikaeron väsymys pois ja totutella rauhassa uuteen ympäristöön. Bogotassa riittää näkemistä useammaksi päiväksi, joten vaikka matkavietti saattaa houkutella jatkamaan kulkua heti, suosittelemme, että varaat ainakin pari päivää Bogotalle: huikeita museoita, arkkitehtuurin helmiä ja enemmän kuin riittävä valikoima huipputason ravintoloita.

Tähän pakettiin räätälöityyn jop on hop off -passiisi sisältyy kaupunkikierros pyöräillen paikallisen oppaan kanssa. Pyöräily on kätevä tapa orientoitua ja saada hyvä käsitys kaupungista ja sen tarjonnasta. Paikallisen opastamana saat myös vastaukset kaikkiin Bogotaa ja kolumbialaista kulttuuria koskeviin kysymyksiisi.

Hop on hop off -passi Bogotasta Bogotaan

Kolumbiassa riittää tekemistä vaikka kuinka pitkän reissun ajalle - KILROY

Tämä passi on todellinen löytö seikkailijalle: reissaa omaa tahtiasi, valitse itse majapaikkasi ja nauti vapaudesta. Passiin sisältyy lento Bogotasta Santa Martaan, shuttle-kyyti Santa Martasta Cartagenaan sekä paikka paikallisbusseista ensin Cartagenasta Medellin, sitten Manizalesiin ja lopuksi vielä Bogotaan. Lähtöjä on joka päivä, joten suunnittelet reissusi helposti ja joustavasti, ja voit muuttaa suunnitelmiasi pitkin matkaa.

Paikasta toiseen liikkumisien lisäksi passiin kuuluu myös muutamia retkiä, joista järjestyksessä ensimmäinen on 3 päivän retki Tayronan upeassa kansallispuistossa. Puisto on yksi Kolumbian kuuluisimmista sen koskemattomuuden ja biodiversiteetin ansiosta. Puiston alueella on vehreän sademetsän lisäksi hulppeita hiekkarantoja. Vedä syvään henkeä ja nauti luonnon rauhasta ja elosta kaukana kaupunkien hälinästä.

Passin aktiviteettien kuuluu lisäksi Cartagenassa melontaretki mangrovemetsässä ja tutustuminen paikalliseen kalastajakylään. Paikallisbussimatkan jälkeen Medellinissa ohjelmassa on - oman aikataulusi ja valintasi mukaisesti - tutustuminen Kolumbian hedelmäparatiisiin: kiertele toreilla ja herkuttele mitä mehukkaimmilla hedelmillä.

Toisen bussimatkan päätteeksi olet Manizalessa, joka tunnetaan myös Kolumbian kahvikeskuksena, mikä puolestaan tarkoittaa - yllätys, yllätys - vierailua kahviplantaasilla. Seuraavien parin päivän aikana opit sekä kahvituotannon historiasta että kahvin kasvattamisen pitkästä ja arvaamattomasta prosessista. Tämän reissun jälkeen arvostat aamuista kofeiiniannostasi entistä enemmän!

Passin viimeinen etappi on bussimatka takaisin lähtöruutuun, Bogotaan.

Ciudad Perdida -vaellus Santa Marta

Kadonnut kaupunki, Kolumbia - Vaellus Kolumbiassa - KILROY

Koska bussipassisi on joustava kuin mikä, voit pysähtyä matkan varrella, eksyä omille poluillesi ja hakeutua mitä erilaisimpiin seikkailuihin. Vaellus Kolumbian sademetsässä Kadonneen kaupungin raunioille on yksi näistä seikkailuista, jota ei kannata jättää välistä. Varaa siis Santa Martan etapille Tayronan kansallispuistoretken lisäksi vielä viikko aikaa kuluttaa vaelluskenkiesi pohjia.

Vaelluksella kulkee koko matkan ajan mukana opas, joten sinun ei tarvitse huolehtia viidakossa navikoinnista. Sademetsän hulppeiden näkymien lisäksi tällä reissulla vierailet pienissä aluperäiskansojen kylissä ja opit, millaista on elämä ja arki sademetsän siimeksessä. Tämä jos mikä on ikimuistoinen patikkaretki, joka tekee varmasti vaikutuksen ja jää mieleesi vaikka sitten ilman valokuvan valokuvaa.

Vapaaehstoistyöt Cartagena

Vapaaehtoistyö Kolumbiassa - KILROY

Vapaaehtoistyön lisääminen matkaohjelmaan on täydellinen tapa tutustua kulttuuriin, maan tapoihin ja ihmisten arkeen pintaa syvemmälti. Kun pysähdyt yhteen paikkaan hieman pidemmäksi aikaan, pääset paremmin sisään paikalliseen elämänmenoon, kartutat kielitaitoasi ja teet samalla matkustamisesta asteen verran merkityksellisempää.

Tässä yhteisöprojektissa Cartagenassa on paljon vaihtoehtoja, joten pääset vapaaehtoisena toteuttamaan omia ideoitasi ja hyödyntämään erityistaitojasi. Kaikki tekeminen tapahtuu tietenkin paikallisten työntekijöiden ohjauksessa ja valvonnassa, mutta vapaaehtoisilta odotetaan itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta esittää uusia ideoita.

Työpäivien pituus on tavallisesti 4 tuntia ja töitä tehdään arkisin ma-pe.

Projektin puitteissa saatat päätyä avustamaan englanninopetuksessa tai ohjaamaan iltapäiväkerhoa jonkin oman erikoisosaamisesi teemalla. Tässä projektissa ollaan myös aktiivisia ja urheilullisia, joten esim. uinti-, leijalautailu- ja surffikokemus ovat kysyttyä osaamista. Töihisi vapaaehtoisena saattaa niin ikään kuulua rantojen siivousta ja mm. jalkapallon lajiharjoittelua sekä terveellisen ravinnon oppitunteja.

Vapaaehtoiset myös tukevat erinäisiä kulttuuriaktiviteetteja, musiikkitapahtumia ja ympäristönsuojelutempauksia. Yhteisössä kaivataan myös silloin tällöin apukäsiä eilaisissa rakennus- ja maalausprojekteissa.

Aktiviteettien kirjo on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti se oma, osuva aihealue, jonka parissa työskennellä. Muistathan kuitenkin, että olet paikalla avustamassa ja tukemassa. Lähdethän matkaan siis avoimin mielin, sillä vapaaehtoiset sijoitetaan projekteihin, joissa kulloinkin eniten tarvitaan lisäkäsiä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.