{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Maailmanympärimatkan ajoitus

Maailmanympärimatkan ajoitus - KILROY

Paras aika maailmanympärimatkalle?

Onneksi kotiplaneettamme on pyöreä. Turha siis hajoilla märissä räntäkeleissä, kun voi paistatella päivää auringon lämmössä maailmanympärimatkalla!

Aina hyvä sää

Maailmanympärimatkassa on se(kin) hyvä puoli, että jossakin on aina kesä, joten voit helposti matkata aina auringon säteiden lämmön alla. Tai yhtä lailla, jos helle ei ole se sinun juttusi, valitse jokin toinen ilmasto ja seuraa sitä pallon ympäri.

Milloin lähteä maailmanympärimatkalle - KILROYCookinsaaret on sään osalta varma valinta maailmanympärimatkalle.

Pallonpuoliskoista pohjoisemmalla kesää on karkeasti ottaen toukokuusta lokakuulle, kun taas eteläisellä juuri päinvastoin kesäpäivien vallitessa marraskuulta huhtikuulle. Lue tarkemmin lämpötiloista, sateesta ja auringosta.

Vietä kesä kotona

Jos et ole pimeyden, sateiden ja kylmyyden ystävä, niin älä suotta kärvistele Suomen kaamoksessa. Suunnittele siis maailmanympärimatkasi syksylle ja talvelle. Vuosi tuntuu aivan erilaiselta, kun reissaat pimeän ajan yli kaukana syrjäisillä seuduilla, maailman metropoleissa ja sademetsiä ihmetellen.

Maailmanympärimatkan ajoitus - KILROYMaailmanympärimatkalla ehtii rantojen lisäksi mielettömiin kaupunkeihin, jotka nekin ovat tietenkin parhaimmillaan sään suosiessa.

Välivuosi: mikä ihana mahdollisuus

Kun mietit maailmanympärimatkan ajankohtaa, kyse ei tietenkään aina ole kuukausista tai sadekausista. Joskus mietinnät koskevat ennemminkin elämäntilannetta.

Koska maailmanympärimatka kannattaa suunnitella ja toteuttaa rauhassa, sille kannattaa varata kunnolla aikaa. Ja kun tiedossa on, että reissua varten on säästettävä matkakassaa ja elettävä hetki tiukalla budjetilla, niin tässä vaiheessa ei kannata tehdä liikoja kompromisseja: älä siis kitsastele matka-ajan kanssa, vaan varaa kalenteristasi suoraan kokonainen vuosi reissaamiselle! Miksipä et siis ottaisi itsellesi välivuotta koulutus- tai uraputkesta ja lähtisi sen turvin maailmalle?

Lue lisää välivuoden vaihtoehdoista ja päätökseensä tyytyväisten reissaajien kertomuksia, kuinka he viettivät välivuotta maailmalla.

Maailmanympärimatkan ajoitus - KILROYIguassun putoukset Etelä-Amerikassa ovat upea näky kaikkina vuodenaikoina. Maalis-huhti- ja elo-syyskuu ovat kuitenkin parasta aikaa, jos haluat yhdistää lämpimän ilman ja näyttävät kuohut.

Kun tiedät suunnilleen, milloin haluat lähteä ja milloin palata, ota yhteyttä. Vinkkaamme, kuinka vältät valitsemiesi kohteiden mahdollisista sesonkiaikoihin sidotut hintapiikit. Varaa oma suunnitteluaika, niin pääset nopeasti eteenpäin suunnitelmissasi. Mitä enemmän osaat kertoa niin aikataulustasi, reittisuunnitelmastasi, joustomahdollisuuksistasi ja toiveistasi aktiviteettien osalta, sen paremmin osaamme neuvoa sinua eteenpäin. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

alt

Suunnittele oma maailmanympärimatkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.