{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Maailmanympärimatkan reitti

Maailmanympärimatkan reitti - KILROY

Minne mennä matkalla maailman ympäri?

Kyltymätön uteliaisuus saa lisää tuulta pyöritellessäsi karttapalloa. Niin monia unelmakohteita, ja kaikki omalla tavallaan kutkuttavia. Matkan suunnittelu alkaa rahapussiin kurkistamisesta ja karttojen tutkailemisesta. 

Suunnitella vai olla suunnittelematta?

Mitä tiukempi on budjettisi sitä enemmän matkakohteita kannattaa miettiä etukäteen. Tietyt matkakohteet ovat yksinkertaisesti kalliimpia kuin toiset – niin lentojen kuin paikan päällä reissaamisen ja majoittumisenkin osalta – ja viimehetkessä tehdyt matkareitin muutokset saattavat tulla yllättävänkin kalliiksi.

Maailmanympärimatkan reitti - KILROYTee Fidzistä rento etappi matkalla maailman ympäri.

Kiinnostavimmat maailmankolkat

Aloita silmäilemällä karttaa. Tutkaile kuvia ja paikkojen etäisyyksiä. Kysy kavereiden ja reissuasiantuntijoiden kokemuksia. Lue matkakohteista ja kirjoita itsellesi listaa paikallisista tapahtumista, luontokohteista ja aktiviteeteista, jotka houkuttelevat. Tee sitten itsellesi kolmen kohdan lista:

  1. Ehdottomasti, aivan pakko, hinnalla millä hyvänsä (noh, melkein ainakin) koettavat kerran elämässä -tyyppiset paikat ja aktiveetit
  2. Mielenkiintoiset, houkuttelevat ja uteliaisuutesi herättäneet matkakohteet, retket ja aktiviteetit, joihin olet valmis panostamaan ajallisesti ja rahallisesti, jos ne sattuvat sopivasti matkareittisi varrelle
  3. Kiinnostavat ja kutkuttavat maat, kaupungit ja aktiviteetit, jotka houkuttelevat, mutta vain jos ne on toteutettavissa pienellä budjetilla

Minne mennä maailmanympärimatkalla - KILROYPoikkea matkalla maailman ympäri Perun Machu Picchun huikeissa maisemissa.

Aktiviteetit ja seikkailut reissun päällä

Kun tiedät, minne ainakin haluat ehtiä maailmanympärimatkallasi, on aika pohtia hieman tarkemmin, mitä kaikkea matkan päällä voikaan kokea. Kurkkaa esimerkiksi reissuasiantuntijoidemme suosikeista ja asiakkaidemme palautteista kootut TOP 10 -seikkailua.

Muista, että ei ole yhtä – eikä edes kahta – ainutta oikeaa reittiä maailmanympäri. Voit suunnitella oman reittisi vaikka millä perustein ja silti päätyä onnistuneeseen lopputulokseen.

Maailmanympärimatkan reitti - KILROYMatka maailman ympäri on värikäs kokemus ja erinomainen mahdollisuus tutustua uusiin kulttuureihin ja heittäytyä ennakkoluulottomasti vieraiden makuelämyksien vietäviksi.

Kun kaipaat apuja kohteiden valintaan, ota yhteyttä. Pitkää reissua varten on hyvä varata oma suunnitteluaika. Näin ehdimme perehtymään jo etukäteen toiveisiisi ja voimme käydä niitä sitten yhdessä läpi. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

alt

Suunnittele oma maailmanympärimatkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.