{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Maailmanympärimatkan pituus

Maailmanympärimatkan pituus

Kuinka pitkälle reissulle?

Miten on matkustamiseen varattavan ajan kanssa? Kuinka kauan maailmanympärimatkaan sitten tulisi varata aikaa? Pitääkö elämästä blokata kokonainen vuosi? Kannattaako maailmanympärimatkaa edes haaveilla alle 12 kuukauden aikabudjetilla? Lyhykäisyydessään: ei tarvitse ja kyllä kannattaa.  

Jules Vernen legendaarisessa Maailman ympäri 80 päivässä -kirjassa Phileas Fogg löi vuonna 1872 rohkeasti vetoa, että selvittäisi matkan maailman ympäri 80 päivässä. Voit toki tähdätä samaan, mutta suosittelemme, että teet matkasuunnitelmasi ennemminkin sen mukaan, mitä matkalta haluat kuin jonkin tietyn sattumanvaraisesti valitun numeron perusteella.

Kysy maailmanympärimatkan kestosta

Maailman ympäri päivässä?

Jos otat haasteen kirjaimellisesti, voit toteuttaa matkan maailman ympäri jopa päivässä. Tämä tarkoittaa kuitenkin, ettet nosta ahteriasi lentokoneen penkistä turvatarkastuksien vaatimuksien ulkopuolella. Viisas kuitenkin varaa tähän ikimuistoiseen reissuun vähintään pari-kolme kuukautta.

Maailmanympärimatkan pituus - KILROYFilippiinit on hyvä valinta maailmanympärimatkan välietapiksi. Yli 7 tuhannen saaren valtiossa sujahtaa helposti kuukausi tai vaikka pari!


Muista, että jos ahmit kaiken kerralla, matkasta tulee helposti suoritus etkä nauti reissusta parhaalla mahdollisella tavalla. Jos et pysty irroittautumaan arjestasi 3 kuukautta pidemmäksi aikaa, suunnittele 3 kuukauden mittainen reissu – ja toinen sitten ensi vuonna, tai sitä seuraavana.

Manner per kaksi kuukautta

Jotta ehdit edes hieman pääsemään sisään paikallisen elämänmenon rytmiin ja tapoihin, nyrkkisääntönä voidaan todeta, että jokaista manteretta kohden kannattaa varata pari kuukautta. Esimerkiksi road trip USA:n rannikolta toiselle vie helposti kuukauden verran, ilman mitään mielenkiintoisempia harhareittejä. Osa varaa omalle matkalleen jopa vuoden. Mutta jos haluat nimenomaan ehtiä maailman ympäri ja sinulla on tiukka aikataulu, on 2 kuukautta minimiaika, joka kannattaa pitää mielessä.

Maailmanympärimatkan pituus - KILROYUSA:ssa road trip on paras tapa tutustua paikallisiin kaupunkeihin, maisemiin ja ihmisiin. 

Jos aika on kortilla ja haluat nähdä mahdollisimman paljon, sinun on matkattava suureksi osaksi lentoteitse. Jos taas olet ottanut loparit töistä tai vietät välivuotta opinnoista, eikä sinulla ole kiire, säästät rahaa ja reissaat ekologisemmin maitse. Paikallisbusseissa ja junissa on se hyvä puoli, että näet maisemien muutokset ja tutustut myös paikallisiin matkan varrella.

Omien kokemuksiemme perusteella sanoisimme, että puolikas vuosi on sellainen hyvä optimiaika: ehdit jo aika paljon, mutta matkaväsymys ei vielä ehdi iskemään. Huomaa kuitenkin, että niin kuin kaikki muukin elämässä, on matkustaminen varsin yksilöllinen kokemus.

Kun kaipaat ammattilaisen näkemystä suunnittelemasi matka-aikataulun sopivuuteen, ota yhteyttä. Varaa maksuton tapaamisaika, niin käydään suunnitelmasi yhdessä läpi. Mitä enemmän osaat kertoa jo etukäteen suunnitelmistasi ja toiveistasi, sitä paremmin osaamme vinkata sinua eteenpäin suunnitelmissasi, antaa ehdotuksia ja kertoa sopivista vaihtoehdoista. Matkasuunnitteluajan varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma maailmanympärimatkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.