{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Large C-30 | Cruise America - USA ja Kanada - KILROY
Keskiarvoinen päivähinta korkean sesongin mukaan
Hinta sisältää
Varaa
Large C-30 | Cruise America - USA ja Kanada - KILROY

Cruise American suurin asuntoauto, C-30, tarjoaa loistavat puitteet isommallekin porukalle road trippailuun! Jopa seitsemän henkeä majoittava asuntoauto on loistava vaihtoehto, kun haluat lähteä reissuun USA:an tai Kanadaan koko kaveriporukalla tai isomman perheen kanssa, ja nähdä ja kokea mahdollisimman paljon.

Unohda bussi- ja juna-aikataulujen selvittely ja suuntaa USA:n ja Kanadan road tripille C-30 -asuntoauton matkassa. Nauti menopelin tuomasta vapaudesta ja poikkea juuri siellä, missä itse haluat juuri sinulle sopivaan aikaan! Ja parasta on, ettei sinun tarvitse myöskään käyttää aikaa hotellien tai majoituspaikkojen etsimiseen – C-30 -tilaihmeeseen mahtuu mukavasti seitsemän hengen porukka nukkumaan. Toisin sanoen tämä malli on täydellinen 6-7 hengen kaveriporukalle tai suuremmalle perheelle. Asuntoautoon sisältyy myös esimerkiksi täysvarusteltu keittiö ja kylpyhuone, tehden matkanteosta mukavan helppoa.

Vaikka kyseessä on suhteellisen pitkänmallinen ajoneuvo, sitä on helppo ajaa, eikä siihen tarvita erillistä ajokorttia. Kuten kaikissa Cruise American asuntoautoissa, myös tästä mallista on poistettu kaikki tarpeeton paino. Renkaat on täytetty typellä, mikä mahdollistaa rengaspaineen paremman säilymisen sekä pienemmän polttoaineenkulutuksen.

Vähimmäisikä tämän asuntoauton vuokraamiselle on 21 vuotta.

Kysy asuntoautoista Pohjois-Amerikassa

Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet USA:ssa ja Kanadassa

Vuokrauspisteet USA:ssa ja Kanadassa - KILROY

Vuokraan sisältyy

 • Suuri oleskelutila
 • 7 makuupaikkaa (3 x parivuode + 1 x yhden hengen vuode)
 • Vesihuuhteleva vessa
 • Suihku
 • Suuri jääkaappi ja erillinen pakastinlokero
 • Kaasuliesi
 • Mikro
 • Ilmastointi ja lämmitys
 • Sähkögeneraattori (vain USA:ssa)

Kysyttävää yksityiskohdista? Ota meihin yhteyttä!

Kysy & saat vastauksia

Auton ominaisuudet

 • Ford V10 -moottori & automaattivaihteisto
 • Ohjaustehostin & ABS-jarrut
 • Vakionopeudensäädin
 • Stereo Sound System
 • Energiatehokas LED-valaistus
 • 208 litran polttoainetankki ja 46 litran nestekaasusäiliö
 • 151 litran puhdasvesisäiliö / 22 litran kuumavesisäiliö
 • 94 litran jätevesisäiliö / 83 litran harmaavesisäiliö
 • Ulkoinen säilytystila (2,3 m2)
 • Auton pituus: 9,1 metriä

Kysyttävää auton ominaisuuksista? Vai kaipaatko neuvoja sopivan asuntoauton tai matkapakun valitsemiseen? 

Kysy meiltä

Ajaminen & nukkuminen asuntoautossa

C-30 -asuntoautossa on ohjaustehostin, ABS-jarrut ja automaattivaihteisto helpottamaan ajokokemustasi. Eikä huolta vaikket olisi ikinä aikaisemmin ajanut automaattivaihteisella autolla, sillä tämän taidon oppimiseen ei montaa hetkeä mene!

Tässä asuntovaunussa mahtuu nukkumaan yhteensä 7 ihmistä. Auton takaosassa ja matkustamon yläpuolella on parivuoteet ja lisäksi oleskelutilan sohvan ja istumapaikat saa kätevästi muunnettua yhden ja kahden hengen vuoteiksi. C-30-malli on ihanteellinen isommalle perheelle tai 6-7 hengen ystäväporukalle.

Keittiö & kylpyhuone

C-30-mallissa on täysvarusteltu keittiö ja kylpyhuone. Keittiön hanasta tulee kylmävesipumpulla vettä, ja lisäksi keittiössä on mikro ja jääkaappi pakastinlokerolla. Kylpyhuone on varustettu suihkulla ja erillisessä vessassa on vesihuuhteleva wc-istuin.

Vuokrauspisteet & yhdensuuntainen autovuokra

Cruise Americalla on yhteensä 44 vuokrauspistettä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, joista voit noutaa matkapakun tai asuntoauton. Matkustaminen Meksikoon ei ole sallittua.

Cruise American kaikkien USA:n vuokrauspisteiden välillä on myös mahdollista vuokrata asuntoauto vain yhdensuuntaiselle matkalle (tämä ei ole mahdollista USA:n ja Kanadan välillä). Yhdensuuntaisesta vuokrasta veloitetaan 250-700 dollarin lisämaksu, jonka suuruus riippuu yhdensuuntaisen ajomatkan pituudesta.

Huomaathan, että tällä sivulla esitettyä matkapakumallia ei välttämättä ole saatavilla kaikilla vuorkauspisteillä.

Ilmastointi & lämmitys

Asuntoauton kattoilmastointilaite on helposti säädettävissä ja se pitää sisälämpötilan mukavana, vaikka ulkona olisi hieman turhan lämmin. Ilmastointi toimii kytkettynä joko leirintäalueen ulkoiseen virtalähteeseen tai autossa olevaan generaattoriin (mahdollista vain tietyissä ajoneuvoissa). Ilmastointilaite toimii myös lämmittimenä viileinä päivinä ja öinä.

Vessa

Asuntoauton vessassa toimii vesihuuhtelu, mikä saa ajoneuvon tuntumaan entistä enemmän ihan oikealta kodilta. Suuren jätevesisäiliön ansiosta sinun ei myöskään tarvitse pysähtyä niin usein.

Jääkaappi

Ota keittiö mukaasi minne ikinä matkustatkin! C-30-asuntoauton jääkaappiin mahtuu kerralla mukavasti ruokaa ja juomaa riittämään pariksi päiväksi. Lisäksi jääkapin yläpuolella on erillinen pakastin.

Mikro

Jokaisessa Cruise America -asuntoautossa on mikroaaltouuni, eli nälän yllättäessä välipalan valmistaminen käy kätevästi ja matkaa pääsee jatkamaan nopeasti. Yksi asuntoautolla reissaamisen parhaita puolia onkin juuri se, että aterioita voi itse valmistaa reissun päällä, eikä joka päivä tarvitse pysähtyä kauppaan tai ravintolaan.

Generaattori (vain USA:ssa)

Asuntoautossa on sisäänrakennettu 4KW-generaattori, joka toimii virtalähteenä ilmastoinnille, kaikille pistorasioille, mikrolle ja jääkaapille. Tämä on siis erityisen ihanteellinen vaihtoehto, jos leiriydyt paikassa, jossa ei ole käytettävissä ulkoisia virtalähteitä. Generaattoreita on saatavilla vain Yhdysvalloista vuokrattuihin asuntoautoihin.

Mitä Large C-30 -asuntoauton vuokraus maksaa?

Vuokran hinta vaihtelee kysynnän ja sesongin mukaan. Saat parhaan hinnan asuntoautollesi, kun varaat sen hyvissä ajoin etukäteen. Eli samoin kuin lentolippujen kanssa, myös asuntoautoja varatessa hinnat ovat korkeammat, mitä lähempänä lähtöpäivää se varataan. Lisäksi matkustaminen sesonkiajan ulkopuolella on aina edullisempaa.

Jos haluat tarkan hinnan omille matkustuspäivillesi, ota meihin yhteyttä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.