Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Teemme etätöitä, joten kaikki matkasuunnittelut toteutetaan tällä hetkellä puhelimitse.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Matkustava luokkahuone - Reissaa ja hanki kielitaito samalla kertaa!Kielikurssi Väli-Amerikassa - KILROY
Kielikurssi Väli-Amerikassa - KILROY

Viikko 1 Panama City ja ensimmäiset espanjan tunnit

Kielikurssiseikkailusi alkaa Panama Citysta, jonne saavuttuasi lentokenttäkuljetus vie sinut hostelliisi. Suoritat alkuun pienen testin espanjan kielen tasosi arvioimiseksi. Tutustut myös muihin kurssilaisiin ja saat ohjaajaltasi yksityiskohtaisen kurssiohjelman: seuraavien viikkojen aikana ummikot pääsevät lausumaan ensimmäiset sanansa espanjaksi, kun taas edistyneemmillä on tilaisuus verestää taitojaan espanjan kielessä. Kielen opiskelun lisäksi ohjelmaan kuuluu myös kulttuuria ja kaupunkiin tutustumista: kävely Panama Cityn vanhassa kaupungissa, Casco Viejossa, tutustuminen Mirafloresin satama-alueeseen, oppeja Panaman kanavan historiasta ja toiminnasta, latinalaisen tanssin pyörteitä ja pikainen kokkikurssi. Vielä ennen luokkahuone...

Kielikurssi Väli-Amerikassa - KILROY

Viikko 2 Boquete - rentoutumista, kulttuuria ja sademetsää

Reissun toinen etappi sijaitsee Panaman Boquetessa, jonne siirrytte paikallisliikenteen kyydissä. Boquete on mahtava paikka keskittyä opiskeluun, mutta yhtä lailla rentoutumiseen, sillä koululla on upea puutarha, jossa riippumatot ja notkuvat appelsiinipuut tarjoavat enemmän kuin suotuisat puitteet espanjan pänttäämiselle.

Boqueten viikon ajan majoitut valintasi mukaan joko koulumajoituksessa tai isäntäperheessä. Reissun toisen viikon aikana pääset myös nostattamaan adrenaliinitasoja, kun viiletät vaijeriratoja pitkin Panaman sademetsässä ihailemaan luonnon kauneuttaa. Boqueten viikon ohjelmaan sisältyy myös kokki- ja tanssitunti sekä barbeque-ilta.

Kielikurssi Väli-Amerikassa - KILROY

Viikko 3 Bocas del Toro - Kielen opintoja Karibian syleilyssä

Seuraavassa ”muutossa” luokkahuone matkaa bussilla ja paatilla Boquetesta kohti Karibian Bocas del Toro -saaria. Ota rennosti ja hyppää katamaraanin kyytiin snorklausreissulle Karibian turkoosina kimaltaviin vesiin: todellinen upottautuminen karibialaiseen elämänmenoon! Karibian viikon aikana tutustutte saarten lukuisiin kauniisiin rantoihin ja muihin maisemiin kajakin, pyörän tai vesitaksin kyydissä - ja pistät samalla kielitaitoasi käytännön testiin. Jotkin reissut vaativat hieman enemmän seikkailumieltä ja aikaa, toiset taas ovat muutaman minuutin kävelyn päässä koululta. Tee omat valintasi mieltymyksiesi mukaan. Viereisessä kylässä on runsaasti ravintoloita ja baareja, (joista moni on rakennettu veden päälle) joten menoa vapaa-ajall...

Kielikurssi Väli-Amerikassa - Costa Rica

Viikko 4 Costa Rica - Pikkukylän elämää ja koskenlaskua Turrialbassa

Seuraava, ja samalla viimeinen muutto, vie porukkanne toiseen – Panamasta Costa Rican puolelle. Costa Rican Turrialbassa haet tuntumaa espanjan kieleen pikkukylän aidosta ympäristöstä ja elämästä. Arkielämän askareet täyttävät viimeisen kurssiviikon: tee ostoksia hedelmä- ja vihannestorilla ja vietä leppoisia rupatteluhetkiä puistoissa paikallisten kanssa. Viimeisten espanjan oppituntien jälkeen kaikki kurssilaiset saavat todistuksen kielikurssin suorittamisesta. Samana iltana vietätte myös tämän reissun viimeistä barbeque-juhlaa. Viimeisen viikon aktiviteetteihin sisältyy kuitenkin vielä koskenlaskuseikkailu Pacuare-joella: jännittäviä hetkiä paatissa, häikäisevän upeita maisemia ja kutkuttavia koskenpätkiä on taatusti luvassa! Leirint...

Lue kaikki kerralla

Alk. hinta*
2 041 EUR
Onko Väli-Amerikka ollut pohdinnoissasi, mutta epäröit mahdollisen kielimuurin takia? Kielitaidottomuuteen on ratkaisu, joten lopeta turha empiminen. Itse asiassa se, ettei espanja vielä suju soljuvasti on nimenomaan yksi hyvä lisäsyy lähteä reissuun Väli-Amerikkaan!

Voit toki opiskella espanjaa myös kotoa käsin, mutta parempi, ja takuulla mielenkiintoisempi, vaihtoehto on lähteä paikan päälle, missä espanjaa puhutaan kaikkialla. Neljän viikon kurssilla pääset jo pitkälle ja vielä kun tämä luokkahuone ei ole mikään harmaa koppi, vaan kirjaimellisesti paikasta toiseen liikkuva oppimistilaisuus, on oppiminen sekä hauskaa että monipuolista.

Kysy lisää kielikurssista

Liikkuva luokkahuone

Homma starttaa Panaman pääkaupungista Panama Citystä. Tutustu muihin kurssilaisiin ja kiertele kaupungilla: löydä omat lempipaikkasi, käy ihmettelemässä Panaman kanavaa, opettele paikallisen keittiön saloja ja harjoita salsa-, merengue- ja bachata-askelia tannsitunneilla.

Parin urbaanipäivän jälkeen seilaatte San Blas -saarille luonnon helmaan. Näille maisemille on jokseenkin mahdoton tehdä oikeutta sanallisesti, mutta kuvavihjeellä pääset varmasti jo lähelle oikeaa tunnelmaa. On muuten harvinaisen houkutteleva luokkahuoneympäristö!

Kaupungista sademetsään

Toisella viikolla luokkahuone siiryy sademetsään Boqueten pikkukylään. Luvassa on rentoa tunnelmaa, riippumattoja ja tietenkin kieliopintoja. Boquetessa ilmasto on hieman kaupunkia ja San Blasia viileämpi, joten viikon kieliopintojen, zipline-hurjastelujen, kokkaussessioiden ja tanssituntien jälkeen on sitten taas aika palata tropiikkiin: tervemenoa Bocas del Toroon!

Bocas del Toro on yksi niistä paikoista, joihin moni reissaaja suunnittelee parin päivän visiittiä mutta päätyykin viipymään kuukauden tai kaksi. Pulikoi vedessä, juhli hyvässä seurassa, sukella, tee päiväretkiä pikkusaarille, loikoile rannoilla...ja opiskele espanjaa. Bocas del Torossa yksinkertaisesti vallitsee hyvä tunnelma.

Panama on vain yksi maa Väli-Amerikassa ja tämänkin kielikurssin puitteissa vasta ensimmäinen kahdesta mahtikohteesta: reissun neljännen viikon alussa on aika siirtyä Costa Ricaan. Tässä vaiheessa kielitaitosi on jo siinä kunnossa, että pääset testaamaan osaamistasi yhä enemmän ja enemmän myös vapaa-ajallasi. Mitä enemmän käytät kieltä, sitä paremmaksi taitosi ja itseluottamuksesi muokkaantuvat, joten ota rohkeasti espanja käyttöön!

Costa Ricassa luokkahuone parkkeeraa Turrialban pikkukaupunkiin, jonka hulppeat maisemat vuorineen, jokineen ja sademetsineen toimivat loistavana inspiraationa niin kielen kuin kulttuurinkin opiskeluun. Pikkukylän tunnelmasta huolimatta Turrialbasta ei lopu tekeminen kesken, joten sen kuin vain suuntaat kohti seikkailuja!

Viikko ja samalla koko reissu huipentuu läksiäisjuhliin, joissa pääset pistämään kuukauden aikaiset tanssituntien opit testiin ja nauttimaan hyvästä menosta muiden kielikurssilaisten kanssa. Juhlinnan päätteeksi on aika sanoa hyvästit ja siirtyä kukin eteenpäin matkaohjelmissaan – kuka kotiin, kuka Väli-Amerikan jatkoseikkailuihin.

Valmiina Väli-Amerikkaan? Varaa aika matkasuunnitteluun ja kysy kaikki mielessä pyörivät kysymykset alta pois, niin olet jo askeleen lähempänä unelmiesi matkan toteuttamista! Matkasuunnittelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Hintaan sisältyy:
 • Kolmen ja puolen viikon espanjan tunnit
 • Kurssiohjaaja koko reissun ajan
 • Dormimajoitus aamiaisineen
 • Paikalliset kuljetukset: Kaikki kuljetukset, mukaanlukien nouto lentokentältä saapuessasi sisältyvät hintaan
 • Viikottainen latinalaisen tanssin tunti
 • Viikottainen paikallisen ruoan kokkitunti
 • Perjantaisten Happy Hour -hetkien drinkki
 • Panama City -kaupunkikierros: Casco Viejo ja tutustuminen Panaman kanavaan
 • Panama City -seikkailumatka: vierailu San Blas -saarille (2 yötä)
 • Boquete: Sademetsän köysirata
 • Bocas del Toro: Katamaraanipurjehdus
 • Turrialba: Koskenlaskuseikkailu Pacuare-joella ja yöpyminen joen varren leirintäalueella

Tämän lisäksi saat tietenkin varattua myös lennot, matkavakuutukset ja muut aktiviteetit kauttamme. Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun tulet käymään joko Helsingin tai Turun toimistollamme ja kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi kielikurssille Väli-Amerikkaan?

Kielikurssi kestää siis 4 viikkoa ja sen puitteissa yhdistät täydellisesti reissaamisen ja espanjan opiskelun. Opiskelun ohessa ohjelmaan sisältyy vaikka kuinka paljon tekemistä ja kulttuuria, joten oppiminen todellakin on kokonaisvaltaista!

Kysy tästä reissusta

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Onko tämä seuraava matkasi?

Kohenna kielitaitoa ja kerää mahtavia muistoja Väli-Amerikasta hulppealla 4 viikon kielikurssilla! Panamassa ja Costa Ricassa sukellat paitsi espanjan kieleen, myös paikalliseen kulttuuriin, elämänmenoon ja totta kai upeisiin luontokohteisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää matkustavan luokkahuoneen kielikurssista tai varaa paikka kielikurssi heti tästä!

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Viikko 1 Panama City ja ensimmäiset espanjan tunnit

Kielikurssi Väli-Amerikassa - KILROY

Kielikurssiseikkailusi alkaa Panama Citysta, jonne saavuttuasi lentokenttäkuljetus vie sinut hostelliisi. Suoritat alkuun pienen testin espanjan kielen tasosi arvioimiseksi. Tutustut myös muihin kurssilaisiin ja saat ohjaajaltasi yksityiskohtaisen kurssiohjelman: seuraavien viikkojen aikana ummikot pääsevät lausumaan ensimmäiset sanansa espanjaksi, kun taas edistyneemmillä on tilaisuus verestää taitojaan espanjan kielessä.

Kielen opiskelun lisäksi ohjelmaan kuuluu myös kulttuuria ja kaupunkiin tutustumista: kävely Panama Cityn vanhassa kaupungissa, Casco Viejossa, tutustuminen Mirafloresin satama-alueeseen, oppeja Panaman kanavan historiasta ja toiminnasta, latinalaisen tanssin pyörteitä ja pikainen kokkikurssi.

Vielä ennen luokkahuoneen ensimmäistä "muuttoa" ohjelmaan kuuluu tutustuminen Kuna-alkuperäisasukkaiden elämään ja kulttuuriin sekä rentoutumista San Blas-saarten trooppisessa kauneudessa.

Viikko 2 Boquete - rentoutumista, kulttuuria ja sademetsää

Kielikurssi Väli-Amerikassa - KILROY

Reissun toinen etappi sijaitsee Panaman Boquetessa, jonne siirrytte paikallisliikenteen kyydissä. Boquete on mahtava paikka keskittyä opiskeluun, mutta yhtä lailla rentoutumiseen, sillä koululla on upea puutarha, jossa riippumatot ja notkuvat appelsiinipuut tarjoavat enemmän kuin suotuisat puitteet espanjan pänttäämiselle.

Boqueten viikon ajan majoitut valintasi mukaan joko koulumajoituksessa tai isäntäperheessä. Reissun toisen viikon aikana pääset myös nostattamaan adrenaliinitasoja, kun viiletät vaijeriratoja pitkin Panaman sademetsässä ihailemaan luonnon kauneuttaa. Boqueten viikon ohjelmaan sisältyy myös kokki- ja tanssitunti sekä barbeque-ilta.

Viikko 3 Bocas del Toro - Kielen opintoja Karibian syleilyssä

Kielikurssi Väli-Amerikassa - KILROY

Seuraavassa ”muutossa” luokkahuone matkaa bussilla ja paatilla Boquetesta kohti Karibian Bocas del Toro -saaria. Ota rennosti ja hyppää katamaraanin kyytiin snorklausreissulle Karibian turkoosina kimaltaviin vesiin: todellinen upottautuminen karibialaiseen elämänmenoon!

Karibian viikon aikana tutustutte saarten lukuisiin kauniisiin rantoihin ja muihin maisemiin kajakin, pyörän tai vesitaksin kyydissä - ja pistät samalla kielitaitoasi käytännön testiin. Jotkin reissut vaativat hieman enemmän seikkailumieltä ja aikaa, toiset taas ovat muutaman minuutin kävelyn päässä koululta. Tee omat valintasi mieltymyksiesi mukaan.

Viereisessä kylässä on runsaasti ravintoloita ja baareja, (joista moni on rakennettu veden päälle) joten menoa vapaa-ajalle ja iltoihin on kyllä tarjolla! Oppituntien ja aktiviteettien täyteinen viikko Bocasilla päättyy barbeque-juhliin.

Viikko 4 Costa Rica - Pikkukylän elämää ja koskenlaskua Turrialbassa

Kielikurssi Väli-Amerikassa - Costa Rica

Seuraava, ja samalla viimeinen muutto, vie porukkanne toiseen – Panamasta Costa Rican puolelle. Costa Rican Turrialbassa haet tuntumaa espanjan kieleen pikkukylän aidosta ympäristöstä ja elämästä. Arkielämän askareet täyttävät viimeisen kurssiviikon: tee ostoksia hedelmä- ja vihannestorilla ja vietä leppoisia rupatteluhetkiä puistoissa paikallisten kanssa.

Viimeisten espanjan oppituntien jälkeen kaikki kurssilaiset saavat todistuksen kielikurssin suorittamisesta. Samana iltana vietätte myös tämän reissun viimeistä barbeque-juhlaa. Viimeisen viikon aktiviteetteihin sisältyy kuitenkin vielä koskenlaskuseikkailu Pacuare-joella: jännittäviä hetkiä paatissa, häikäisevän upeita maisemia ja kutkuttavia koskenpätkiä on taatusti luvassa!

Leirintäalue viidakon sydämessä tarjoaa mahtavat puitteet rentoutumiselle riippumatossa, kielen opiskelulle ja sademetsän ekosysteemistä oppimiselle. Bongaa tukaaneja ja laiskiaisia ympärilläsi, vedä syvään henkeä ja paina mieleen nämä ainutlaatuiset sademetsän näkymät.

Viimeisen päivän ohjelmassa on vielä paluu Turrialbaan. Paluun aikaan kello on jo pitkälti illan puolella, joten suosittelemme, että varaat vielä yhden ylimääräisen yöpymisen, jotta saat levätä rauhassa ja jatkaa seikkailuasi sitten täydellä energialla seuraavana päivänä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.