Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Teemme etätöitä, joten kaikki matkasuunnittelut toteutetaan tällä hetkellä puhelimitse.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Koe Japani katukeittiössä - Japanin kiertomatka - KILROY
Top10 Japan Map

Matkareitti:

Helsinki - Tokio - Takayama - Kioto - Osaka - Helsinki

Voit varata tämän matkan sellaisenaan tai muokata siitä unelmiesi reissukokonaisuuden yhdessä kanssamme. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Mikäli sinulla on käytettävissäsi enemmän matkustuspäiviä ja haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, yhdistä tämä Japanin kiertomatka osaksi Trans-Siperian junaseikkailua! Reissaa junan kyydissä Helsingistä Vladivostokiin ja jatka sitten lautalla aina Japaniin saakka. Kysy meiltä tarkempia yksityiskohtia.

Aloita Japanin kiertomatkasi häkellyttävästä Japanista - KILROY

Päivät 1-2 Tokio

Yksinkertaisesti sanottuna Tokio on aivan omaa luokkaansa. Tokio on metropoli sanan todellisessa merkityksessä ja kaupunki, jonne seikkailija eksyy mielellään vaikka viikoiksi! Ahmi näkymiä, makuja ja kokemuksia minkä ehdit - voimme luvata, että saavuitpa paikan päälle sitten kuinka monta päivää ennen varsinaisen kiertomatkan alkua, et ehdi tylsistyä Tokioon. Sitä paitsi Tokiossa kannattaa ihan vain myös käppäillä kaduilla ja aistia kaupugin tunnelmaa ihmisvilinän keskellä. Itse matkaohjelma starttaa päivän #2 kohdalta, jolloin koko matkaporukkanne on ehtinyt paikan päälle ja toivottavasti nukkunut pois pahimmat aikaeroväsymykset. Varsinainen reissu alkaa orientaatiolla, jonka avulla saat paremman kokonaiskäsityksen Tokiosta. Vaikka rehe...

Takayama on idyllinen kaupunki, joka tekee takuulla vaikutuksen - KILROY

Päivä 3 Takayama

Takayama on vanha vuoristokaupunki, jota todellakin kuvaa sanonta postikorttimaisemista. Takayama tekee jotakuinkin varamasti vaikutuksen vierailijoihinsa: täällä näet, miltä elämä on näyttänyt Edo-ajan Japanissa. Kaupungin viehättävä vanhan ajan tunnelma lumoaa jotenkin huomaamattaan - tosin osansa asiaan saattaa olla myös paikallisten sake-tislaamojen tarjonnalla. Heti saavuttuanne pääsette oppaan matkassa kierrokselle. Kysy vinkit omien suunnitelmiesi mukaiseen loppupäivän viettoon ja lähde harhailemaan joko yksin tai uusien tuttavuuksiesi kanssa Takayaman viehättäville kaduille. Takayamassa opit asian jos toisenkin Hida no Saton ulkoilmamuseossa ja lepuutat uuden tiedolla rasittunutta mieltäsi kuumissa lähteissä. Jos taas kaipaat ast...

Kioto kuuluu ehdottomasti Japanin kiertomatkan parhaimmistoon - KILROY

Päivät 4-6 Kioto

Kioto on yksi niistä paikoista, jotka tekevät vaikutuksen hetkessä ja varastavat sydämesi ikiajoiksi. Kaupunki on vain niin käsittämättömän vetovoimainen, ainutlaatuinen ja aistikas. Tällä reissulla Kioto on ohjelmassa reissupäivänä #4, jolloin reissuporukkanne saapuu kaupunkiin juna-aseman kautta. Loppupäivä onkin sitten varattu kaupunkiin tutustumiselle. Listalla on upeita puutarhoja, kotoisia, rauhallisia pikkukujia ja yltäkylläinen baarivalikoima - tästä tulee hyvä ilta! Kioton tunnelmaa kannattaa aistia usean päivän ajan, ja siksi matkaohjelmaan on varattu useampi päivä täällä. Tutustu rauhassa kaupungin rikkaaseen kulttuurihistoriaan. Suosittelemme kävelyä tai vaihtoehtoisesti pyörän vuokraamista, jotta näet mahdollisimman paljon ja...

Lue kaikki kerralla

Matkan kesto

1 viikko

Maiden määrä

1

Matkavinkki

Reissaa paikan päälle Trans-Siperiaa pitkin

Hintaan sisältyy

Lennot, kiertomatka, majoitukset

Alk. hinta sis. lennot ja aktiviteetteja. Lue tarkemmin alta.*
1987 € / n. 1 viikko
Tämä kiertomatka on sinulle, joka haluat nähdä paljon lyhyessä ajassa. Valmistaudu hämmentävään viikkoon, joka alkaa aistien ylikuormituksella neonvalojen ympäröimänä Tokiossa, jatkuu Takayaman maaseudun seesteisyydessä ja päättyy lopulta Kioton historiallisiin, kauniisiin maisemiin.

Japani on täydellinen yhdistelmä vanhaa ja uutta, monen sukupolven päähän yltäviä perinteitä ja tulevaisuuteen kurottavia innovaaatioita sekä seesteistä luontoa ja energisesti kuhisevia kaupunkeja. Ja tämä Japanin kiertomatka esittelee sinulle kaikkea tätä!

Liity osaksi pientä matkaporukkaa, joita kaikkia yhdistää halu nähdä ja kokea Japanin parhaat palat. Vedä henkeä ja heittäydy monipuolisen Japanin syövereihin: tutustu kerrokselliseen kulttuuriin ja opi asia jos toinenkin turistipintaa syvemmältä. Ihmettele Tokion pilvenpiirtäjiä, ime energiaa Takayaman vanhan maailman ilmapiiristä ja lumoudu viehkeän ja hengellisen Kioton pauloissa. 

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

Mitä matkaan sisältyy?
 • Lennot: Helsinki - Tokio // Osaka - Helsinki
 • 6 päivän kiertomatka:
  • Majoitukset
  • Kuljetukset

Huomaathan, että tällä sivulla on esitetty alkaen hinta ja lopullinen hinta saattaa vaihdella valitsemasi matkustusajankohdan mukaan. Pyydä tarjous haluamillesi matkapäiville ja kysy samalla kaikki muut mietityttävät kysymykset. 

Kysy & saat vastauksia

Valmiina matkaan?

Toteuta haaveesi ja hyppää elämäsi seikkailuun! Buukkaa reissu sellaisenaan tai muokkaa siitä toiveidesi mukainen reissukokonaisuus yhdessä kanssamme. Kauttamme saat hoidettua myös matkavakuutukset ja muut aktiviteetit unelmiesi matkalle.

Paras tapa päästä alkuun matkasuunitelmissa on tulla käymään joko Helsingin tai Turun toimistollamme. Voit toki varata suunnitteluajan myös puhelintapaamiseen.

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

 

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Houkutteleeko Japani?

Helpoin tapa aloittaa suunnittelu, on kysyä kaikki mietityttävät asiat alta pois. Kerro samalla, mitä haluat reissultasi ja milloin haluat lähteä, niin saat vastauksien lisäksi reissuehdotuksia.

Kysy pois!

Lisää Japanista

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma top 10 -matkasi vuodelle 2020

Haluatko reissata ympäri maailmaa omalla tavallasi?

 1. Luo oma unelmiesi reissu
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme ja varmistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti:

Top10 Japan Map

Helsinki - Tokio - Takayama - Kioto - Osaka - Helsinki

Voit varata tämän matkan sellaisenaan tai muokata siitä unelmiesi reissukokonaisuuden yhdessä kanssamme. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Mikäli sinulla on käytettävissäsi enemmän matkustuspäiviä ja haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, yhdistä tämä Japanin kiertomatka osaksi Trans-Siperian junaseikkailua! Reissaa junan kyydissä Helsingistä Vladivostokiin ja jatka sitten lautalla aina Japaniin saakka. Kysy meiltä tarkempia yksityiskohtia.

Päivät 1-2 Tokio

Aloita Japanin kiertomatkasi häkellyttävästä Japanista - KILROY

Yksinkertaisesti sanottuna Tokio on aivan omaa luokkaansa. Tokio on metropoli sanan todellisessa merkityksessä ja kaupunki, jonne seikkailija eksyy mielellään vaikka viikoiksi!

Ahmi näkymiä, makuja ja kokemuksia minkä ehdit - voimme luvata, että saavuitpa paikan päälle sitten kuinka monta päivää ennen varsinaisen kiertomatkan alkua, et ehdi tylsistyä Tokioon. Sitä paitsi Tokiossa kannattaa ihan vain myös käppäillä kaduilla ja aistia kaupugin tunnelmaa ihmisvilinän keskellä. Itse matkaohjelma starttaa päivän #2 kohdalta, jolloin koko matkaporukkanne on ehtinyt paikan päälle ja toivottavasti nukkunut pois pahimmat aikaeroväsymykset.

Varsinainen reissu alkaa orientaatiolla, jonka avulla saat paremman kokonaiskäsityksen Tokiosta. Vaikka rehellisyyden nimissä on kyllä pakko todeta, että Tokio on sen verran iso, ettet mitenkään voi nimittää itseäsi kaupungin asiantuntijaksi vielä päivän - tai edes vuoden - jälkeen. Mutta älä turhaan anna tämän lannistaa seikkailuintoasi, sen kuin vain heittäydyt virran vietäväksi ja pidät aistit avoinna kaikelle mahdolliselle!

Hyppää metron kyytiin Yamanote-linjalle ja käväise Uenossa, Shibuyassa, Shinjukussa ja Akihabarassa. Koukkaa Harajukun kaupunginosassa, pysähdy Yoyogi-puistossa, pörrää Asakusan temppelialueella ja katsasta Shibuyan kuuluisa tienristeys. jos aikataulusi suinkin joustaa, varaa aikaa myös kahviloissa istuskeluun ja kaiken nähdyn ja kuullun omaksumiseen - Tokio kun on todellinen 360 asteen kokemus.

Päivä 3 Takayama

Takayama on idyllinen kaupunki, joka tekee takuulla vaikutuksen - KILROY

Takayama on vanha vuoristokaupunki, jota todellakin kuvaa sanonta postikorttimaisemista. Takayama tekee jotakuinkin varamasti vaikutuksen vierailijoihinsa: täällä näet, miltä elämä on näyttänyt Edo-ajan Japanissa. Kaupungin viehättävä vanhan ajan tunnelma lumoaa jotenkin huomaamattaan - tosin osansa asiaan saattaa olla myös paikallisten sake-tislaamojen tarjonnalla.

Heti saavuttuanne pääsette oppaan matkassa kierrokselle. Kysy vinkit omien suunnitelmiesi mukaiseen loppupäivän viettoon ja lähde harhailemaan joko yksin tai uusien tuttavuuksiesi kanssa Takayaman viehättäville kaduille.

Takayamassa opit asian jos toisenkin Hida no Saton ulkoilmamuseossa ja lepuutat uuden tiedolla rasittunutta mieltäsi kuumissa lähteissä. Jos taas kaipaat astetta aktiivisempaa menoa, on tarjolla pyöräilyä hulppeiden vuoristomaisemien katveessa. Mitä ikinä sitten päädytkin tekemään, on Takayaman vastakohta juuri taakse jätettyyn Tokioon valtava.

Tänä yönä yövyt perinteisessä majatalossa, mikä tarkoittaa makoilua tatamilla. Ei kuitenkaan kannata turhaan jännittää mukavuustasoa, sillä tatami on yllättävän miellyttävä sänky. Aamulla oletkin sitten valmis jatkamaan matkaa Japanin vanhaan pääkaupunkiin, Kiotoon.

Päivät 4-6 Kioto

Kioto kuuluu ehdottomasti Japanin kiertomatkan parhaimmistoon - KILROY

Kioto on yksi niistä paikoista, jotka tekevät vaikutuksen hetkessä ja varastavat sydämesi ikiajoiksi. Kaupunki on vain niin käsittämättömän vetovoimainen, ainutlaatuinen ja aistikas. Tällä reissulla Kioto on ohjelmassa reissupäivänä #4, jolloin reissuporukkanne saapuu kaupunkiin juna-aseman kautta. Loppupäivä onkin sitten varattu kaupunkiin tutustumiselle. Listalla on upeita puutarhoja, kotoisia, rauhallisia pikkukujia ja yltäkylläinen baarivalikoima - tästä tulee hyvä ilta!

Kioton tunnelmaa kannattaa aistia usean päivän ajan, ja siksi matkaohjelmaan on varattu useampi päivä täällä. Tutustu rauhassa kaupungin rikkaaseen kulttuurihistoriaan. Suosittelemme kävelyä tai vaihtoehtoisesti pyörän vuokraamista, jotta näet mahdollisimman paljon ja voit kurvailla juuri sinne, minne houkutus sinua ohjaa. Paikallisbussit ovat myös hyvä ja helppo tapa tutustua Kiotoon, jos haluat liikkua hieman isommalla säteellä. Miten tahansa sitten liikutkin vieraile temppeleissä, tutustu teeseremonian taidemuotoon ja rituaaliin, ihastele puuseppiä työn touhussaan ja herkuttele ruokatarjonnan yltäkylläisyydessä.

Kioto todella on Japanin kulttuuripääkaupunki eikä sinulta varmasti lopu tekeminen kesken, vaikka sitten pitkittäisitkin reissuasi vaikka kuukaudella tai parilla. Viidennen päivän ilta on joka tapauksessa tämän kiertomatkan viimeinen ilta, joten on aika suunnata kaupungin yöhön, syödä hyvin ja skoolata reissuporukkanne kesken.

Kuudes matkapäivä on ohjelman mukaan lähtöpäivä. Jatka siis matkaasi eteenpäin Japanissa, tai jos on aika palata kotiin, olet vain lyhyen ja kätevän junamatkan päässä Tokiosta. Japanin raideverkosto on vaikuttava ja junat mitä miellyttävin tapa matkustaa maan sisällä. Jos sinulla ei ole kiire kotiin, jatka ihmeessä junamatkustelua ristiin rastiin Japania.

HUOM. Jos jatkaa reissuelämää junalla, on Japanin junapassi (Japan Rail Pass) ehdottomasti kätevin ja edullisin vaihtoehtosi. Huomaathan kuitenkin, että passi tulee ostaa etukäteen, jo ennen kuin saavut Japaniin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Japanin junapassista.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.