Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Tee vapaaehtoistöitä kilpikonnien hyväksi Costa Ricassa - KILROY
Costa Rica Campagin JUL AUG19 1380X776px FI

Matkaohjelma

Santa Teresa on kotisi ensimmäiset kaksi viikkoa, joiden aikana olet mukana jos jonkinlaisissa seikkailuissa ja aktiviteeteissa! Opit espanjaa – joka on hyödyllinen taito paitsi vapaaehtoistöihin osallistuessasi, myös muualla Väli- ja Etelä-Amerikassa reissatessasi, mikäli matkasi jatkuu näille nurkille – tutustut surffauksen saloihin aalloilla ja etsit sisäistä zeniäsi joogan avulla.

Kahtena viimeisenä viikkona teet vapaaehtoistöitä kilpikonnien parissa ja lähdet huikealle neljän päivän road tripille, joka vie sinut seikkailemaan Monteverden kansallispuiston vehreisiin maisemiin. Joko mennään?

costa-rica-man-with-cap-in-djungle

Viikko 1 Espanjaa & surffia/joogaa

Ensimmäisellä reissuviikolla yhdistyvät espanjan oppitunnit sekä surffauksen tai joogan opettelu. Keskiviikkona pidät breikin näistä aktiviteeteista ja lähdet sen sijaan tutkimusmatkalle Costa Rican upeaan luontoon: patikoit trooppisesta metsiköstä joenvartta pitkin suoraan rantahiekalle - ei ollenkaan huono ajanviettotapa.

Viikonloppuna sinulla on hyvin aikaa tehdä juuri niitä juttuja kuin itse haluat, mutta lisäksi voit halutessasi osallistua vapaaehtoistöihin lauantaina. Sunnuntai-illan kruunaavat huikeat rantakarkelot.

jakera-kuba-spanish-course

Viikko 2 Espanjaa & vapaaehtoistöitä

Seuraavan viikon aikana vietät päivittäin 2 tuntia opetellen espanjaa sekä 2 tuntia tehden vapaaehtoistöitä. Myös tämän viikon keskiviikkona luvassa on patikointia - tällä kertaa kauniille vesiputoukselle.

Viikonloppu näyttää pitkälti samalla kuin edellisellä viikolla: paljon vapaa-aikaa sekä mahdollisuus vapaaehtoistöiden tekemiselle lauantaina. Sunnuntaina on aika hyvästellä Santa Teresa ja siirtyä kilpikonna-hankkeen pariin. Projekti sijaitsee kahdessa eri kohteessa Costa Ricassa, joista toiseen päädyt sen mukaan, mihin vuodenaikaan matkustat.

volunteering-central-america-costa-rica-baby-turtle-cover

Viikko 3 Vapaaehtoistöitä kilpikonnien parissa

Kolmas viikko on omistettu vapaaehtoistöille merikilppareiden parissa. Töitä tehdään joko Playa Ariossa tai Montezumassa, vuodenajasta ja projektien sen hetkisestä tarpeesta riippuen. Hankkeen päämääränä on kilpikonnien pesintäalueiden varjeleminen esimerkiksi erilaisilta petoeläimiltä ja tulvavesiltä.

Viikonloppuna sinulla on jälleen runsaasti aikaa touhuta omia juttujasi, osallistua halutessasi muihin vapaaehtoistöihin sekä irrotella huikeisssa rantabileissä sunnuntai-iltana.

drake-bay-costa-rica-kayaking-cover

Viikko 4 Seikkailuja road tripillä

Neljäs reissuviikko kuluu Costa Ricaan upeaan luontoon tutustuessa. Viikon starttaa 4 päivän road trip läpi Costa Rican mahtavien maisemien aina Monteverden kansallispuistoon saakka. Matkalla pääset patikoimaan pilvimetsien ja trooppisten viidakoitten läpi. Perjantaina voit tehdä juuri niitä juttuja kuin itse haluat, samoin kuin lauantaina, ellet päätä jälleen osallistua vapaaehtoistöihin.

Sunnuntaina on aika hyvästellä reissun aikana saadut kaverit, kun huikea Costa Rican kuukautesi tulee päätökseen. Aika aloittaa kotimatka tai jatkaa seikkailuja esimerkiksi jossain muualla Väli-Amerikassa.

Lue kaikki kerralla

Reissun kesto

4 viikkoa

Kohde

Costa Rica

Aktiviteetit matkan aikana

Surffaus, jooga, kielikurssi, vapaaehtoistyöt...

Hintaan sisältyy

Mm. majoitus, osa aterioista, aktiviteetteja

Alk. hinta*
2 050 EUR
Valmis viettämään eeppisen kuukauden Costa Rican sademetsän ja rantaparatiisien ympäröimänä? No tottakai olet! Laitoimme yhteen pakettiin surffausta, joogaa, espanjan opiskelua ja vapaaehtoistöitä - täydellistä!

Tämän reissun aikana - kun et ole opettelemassa espanjaa, surffaamassa tai joogaamassa - osallistut paikallisiin hankkeisiin, joiden päämääränä on ympäristön suojeleminen ja sen monimuotoisuuden säilyttäminen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi rantojen siivousta sekä hauskoja ympäristöprojekteja paikallisten lasten kanssa. Työskentelet 2-3 tuntia päivässä tämän viikon aikana, kun taas reissun kolmannella viikolla, joka on omistettu kilpikonnien suojeluprojektille, työtunnit ovat jonkin verran pidempiä.

Viikonloppuisin sinulla on runsaasti vapaa-aikaa, jolloin voit testata kykyjäsi erilaisten aktiviteettien parissa: kokeile koskenlaskua, zipliningia ja surffausta - tai vain hengaile uima-altaalla ja ota rennosti.

Kysy Costa Rican reissusta

Joustavat muutosehdot

Muutimme ehtojamme, jotta sinä voisit tehdä reissuvarauksia luottavaisin mielin.

Haluamme edelleen auttaa reissukansaa unelmien seikkailujen toteutuksessa, ja siksi yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ympäri maailman muutimme väliaikaisesti peruutusehtoja, jotta ne joustaisivat mahdollisesti muuttuvien suunnitelmiesi kanssa. Tutustu joustaviin muutosehtoihin tarkemmin täältä.

Kuukauden seikkailuun sisältyy
 • 4 viikon seikkailumatka Costa Ricassa: "Learn Spanish, Surf or Yoga, Volunteer & Adventure"
  • Majoitus koko reissun ajaksi
  • Espanjan kielikurssi
  • Joogatunteja tai surffitunteja valinnan mukaan
  • Vapaaehtoistöitä kilpikonnien suojeluhankkeen parissa
  • Vaelluksia Costa Rican upeissa maisemissa
  • 4 päivän road trip
  • Aamiaiset ja lounaat (brunssit viikonloppuisin)

Jos jokin yksityiskohta mietityttää tai kaipaat käytännön vinkkejä, ota yhteyttä. 

Kysy tästä projektista

Huomioitavaa

Huomaathan, että lennot eivät sisälly hintaan, mutta autamme toki parhaiden mahdollisten yhteyksien löytämisessä ja varauksissa.

Tarkistathan myös, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus reissua varten. Ja jos vakuutukset eivät ole vielä kunnossa, saat hoidettua myös sen meidän kauttamme. 

Meiltä saat myös lisätietoa kielikurssista, vapaaehtoisten arjesta ja Costa Ricasta ylipäätänsä matkakohteena. 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Valmiina Costa Rican seikkailulle?

Kun haluat tietää lisää Costa Rican matkoista tai kaipaat muutoin vain suunnitteluapua seuraavan reissusi toteutukseen, ota yhteyttä. Kysyminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
sumatra-indonesia-pagang-island-cover

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

sumatra-indonesia-pagang-island-cover

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkaohjelma

Costa Rica Campagin JUL AUG19 1380X776px FI

Santa Teresa on kotisi ensimmäiset kaksi viikkoa, joiden aikana olet mukana jos jonkinlaisissa seikkailuissa ja aktiviteeteissa! Opit espanjaa – joka on hyödyllinen taito paitsi vapaaehtoistöihin osallistuessasi, myös muualla Väli- ja Etelä-Amerikassa reissatessasi, mikäli matkasi jatkuu näille nurkille – tutustut surffauksen saloihin aalloilla ja etsit sisäistä zeniäsi joogan avulla.

Kahtena viimeisenä viikkona teet vapaaehtoistöitä kilpikonnien parissa ja lähdet huikealle neljän päivän road tripille, joka vie sinut seikkailemaan Monteverden kansallispuiston vehreisiin maisemiin. Joko mennään?

Viikko 1 Espanjaa & surffia/joogaa

costa-rica-man-with-cap-in-djungle

Ensimmäisellä reissuviikolla yhdistyvät espanjan oppitunnit sekä surffauksen tai joogan opettelu. Keskiviikkona pidät breikin näistä aktiviteeteista ja lähdet sen sijaan tutkimusmatkalle Costa Rican upeaan luontoon: patikoit trooppisesta metsiköstä joenvartta pitkin suoraan rantahiekalle - ei ollenkaan huono ajanviettotapa.

Viikonloppuna sinulla on hyvin aikaa tehdä juuri niitä juttuja kuin itse haluat, mutta lisäksi voit halutessasi osallistua vapaaehtoistöihin lauantaina. Sunnuntai-illan kruunaavat huikeat rantakarkelot.

Viikko 2 Espanjaa & vapaaehtoistöitä

jakera-kuba-spanish-course

Seuraavan viikon aikana vietät päivittäin 2 tuntia opetellen espanjaa sekä 2 tuntia tehden vapaaehtoistöitä. Myös tämän viikon keskiviikkona luvassa on patikointia - tällä kertaa kauniille vesiputoukselle.

Viikonloppu näyttää pitkälti samalla kuin edellisellä viikolla: paljon vapaa-aikaa sekä mahdollisuus vapaaehtoistöiden tekemiselle lauantaina. Sunnuntaina on aika hyvästellä Santa Teresa ja siirtyä kilpikonna-hankkeen pariin. Projekti sijaitsee kahdessa eri kohteessa Costa Ricassa, joista toiseen päädyt sen mukaan, mihin vuodenaikaan matkustat.

Viikko 3 Vapaaehtoistöitä kilpikonnien parissa

volunteering-central-america-costa-rica-baby-turtle-cover

Kolmas viikko on omistettu vapaaehtoistöille merikilppareiden parissa. Töitä tehdään joko Playa Ariossa tai Montezumassa, vuodenajasta ja projektien sen hetkisestä tarpeesta riippuen. Hankkeen päämääränä on kilpikonnien pesintäalueiden varjeleminen esimerkiksi erilaisilta petoeläimiltä ja tulvavesiltä.

Viikonloppuna sinulla on jälleen runsaasti aikaa touhuta omia juttujasi, osallistua halutessasi muihin vapaaehtoistöihin sekä irrotella huikeisssa rantabileissä sunnuntai-iltana.

Viikko 4 Seikkailuja road tripillä

drake-bay-costa-rica-kayaking-cover

Neljäs reissuviikko kuluu Costa Ricaan upeaan luontoon tutustuessa. Viikon starttaa 4 päivän road trip läpi Costa Rican mahtavien maisemien aina Monteverden kansallispuistoon saakka. Matkalla pääset patikoimaan pilvimetsien ja trooppisten viidakoitten läpi. Perjantaina voit tehdä juuri niitä juttuja kuin itse haluat, samoin kuin lauantaina, ellet päätä jälleen osallistua vapaaehtoistöihin.

Sunnuntaina on aika hyvästellä reissun aikana saadut kaverit, kun huikea Costa Rican kuukautesi tulee päätökseen. Aika aloittaa kotimatka tai jatkaa seikkailuja esimerkiksi jossain muualla Väli-Amerikassa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.