Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Sisällytä Chicago USA:n kiertomatkaasi | KILROY
USA kiertomatka, Chicago - KILROY

Etappi #1: Chicago

Chicagossa vallitsee tunnelma, jota on vaikea pukea sanoiksi. Kaupunki on kuin elävä organismi, jolla on oma persoona - ja kuinka energinen ja sielukas se onkaan! Chicago on kaupunkikulttuurin ja erilaisten taiteiden, kuten komedian ja musiikin, keskus. Sen arkkitehtuuri on maailmankuulua ja historia täynnä mielenkiintoisia tarinoita.

Chicagon lukuisat museot ja galleriat tekevät vaikutuksen eikä ruokatarjonnastakaan ole pulaa. Yksi hyvä tapa tutustua kaupunkiin on vuokrata pyörä ja kruisailla esim. Chicago Museum Campus -alueella, jossa tutustut esimerkiksi kaupungin 3 merkittävimpään luonnontieteen museoon.

USA kiertomatka, San Francisco - KILROY

Etappi #2: San Francisco

San Franciscolla on paljon tarjottavaan niin eri kaupunginosien ja alakulttuurien, taiteiden, ikonisten nähtävyyksien, arkkitehtuurin, luonnon kuin kulinarististen herkkujenkin saralla. San Francisco on yksi niistä kaupungeista, joissa kannattaa käyttää aikaa ihan vain kaupungilla harhailuun. Toki Alcatraz, Pier 49, Golden Gate -silta ja mäkisiä teitä ylös ja alas lipuvat ratikat ovat mielenkiintoisia, vaikuttavia ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia, mutta San Franciscossa kannattaa myös istua kahvilan terassilla ja katsella ympärillä kuhisevaa kaupungin elämää. Kuuluisien nähtävyyksien lisäksi San Francisco on täynnä myös tuntemattomia spotteja, jotka ovat täydellisiä rentoutumispaikkoja ja toisaalta mainioita tapaamispaikkoja - jutte...

USA kiertomatka - Road trip Kaliforniassa - KILROY

Road Trip San Francisco - Los Angeles

San Franciscosta on aika jatkaa matkaa maanteitse. Istu ratin taakse ja aloita upeiden Highway 1:n maisemien ahminta! Tämä rannikoreitti on todella nautinnollinen ajopätkä ja johdattaa sinut aina Los Angelesiin asti.

Matkan varrelle mahtuu useita mielettömiä näköalapaikkoja, Big Surin kallikielekkeistään ja Bixby Creek -sillastaan kuuluisa rannikkoalue sekä idyllisiä rannikkokaupunkeja, kuten Monterrey ja Pismo. Ja kun kaipaat rentoa tunnelmaa, rantahiekkaa ja viininmaistelua tee välipysähdys Santa Mariassa ja Santa Barbarassa.

USA kiertomatka, Los Angeles - KILROY

Etappi #3: Los Angeles

Tämän reissun road trip -osio päättyy Los Angelesiin, joka tarjoilee taas uudenlaista miljoonakaupungin tunnelmaa aiempien Chicagon ja San Franciscon rinnalle. Hollywood Boulevard, Beverly Hills ja Venice Beach ottavat reissukansasta nopeasti otteensa: näihin maisemiin, elämäntapaan ja jotenkin kumman korostuneesti rentoon tunnelmaan on helppo ihastua. Kaupungin kulttuuritarjonta on yhtä ilotulitusta ja Los Angelesista jokainen löytää varmasti jotakin omasta mielestään mahtavaa, kummallista ja kamalaa. Jos matka-aikataulusi antaa myöden, suosittelemme ehdottomasti, että lisäät reittiisi koukkaukset sekä San Diegossa että Grand Canyonilla - nyt kun kerran täällä asti olet! San Diegon surffikulttuuri on aivan omaa luokkaansa ja täydellinen p...

USA kiertomatka, New Orleans - KILROY

Etappi #4: New Orleans

Tämän USA:n kiertomatkan viimeinen etappi on New Orleans - jazzin, voodoon ja Louis Armstrongin kaupunki. Ennen lentoa kotiin, tähän seikkailukokonaisuuteen sisältyy kuitenkin vielä huikea, vajaa kahden viikon kiertomatka eteläisissä osavaltioissa. Jos musiikki, festivaalit, katujuhlat ja ylipäätänsä hauskanpito kuuluvat mielenkiinnon kohteisiisi, on New Orleans täydellinen kohde USA:n seikkailuillesi. Kun ajoitat matkasi Mardi Gras -juhlinnan (5.3.2018) tai French Quarter -festivaalin (11.-14.4.2019) aikaan, voit merkitä tähän kohdin matkakalenteriasi todelliset bileet ja yliannostuksen hyvää mieltä! Vierailuajankohdasta riippumatta New Orleans tarjoilee mieletöntä ruokaa, lämminhenkisyyttä ja ainutlaatuista yhteisöllistä tunnelmaa. ...

Savannahin idylliset naapurustot kuuluvat USA:n kiertomatkaan - KILROY

Etapit #5-7: Birmingham, Savannah & Charleston

Birmingham on tunnettu muun muassa keskeisestä asemaan USA:n kansalaisoikeusliikkeen nousussa. Vieraile kansalaisoikeuksista ja tasa-arvotaisteluista kertovassa museossa ja tutustu USA:n historiaan.

Birminghamin jälkeen vuorossa on niin ikään histioriaa huokuva ja idyllisiä katuja pursuava Savannah. Ihaile arkkitehtuuria, istuskele tammien katveessa, syö hyvin ja vieraile historiallisilla plantaaseilla.

Charlestonissa pääset kaupunki-idyllin lisäksi rannalle. Ime energiaa merimaisemista ja kauniista kaupunkimaisemista niin kävellen kuin laivan kanneltakin käsin.

Nashvillen musiikkitarjonta on USA:n kiertomatkan parasta antia - KILROY

Etapit #8-10: Atlanta, Nashville & Memphis

"Pikkukyläfiilistelyn" jälkeen on vuorossa Coca Colan ja Martin Luther Kingin kotimaisemat: Atlanta. Arlanta tarjoaa paljon nähtävyyksiä sekä loistavan kattauksen etelän paikallisia ruokaherkkuja ja ikonisia dinereita. Jos satut kaupunkiin kotipelin aikaan, suosittelemme ehdottomasti tien etsimistä baseball-stadionille.

Nashvillen etapilla on luvassa kierros Jack Danielsin tislaamolla, livemusiikkia sekä todellinen cowboy-ilta. Livemusiikkielämykset jatkuvat Memphisissä ja ruoka-annokset tulevay tietenkin suoraan grillistä. Musiikkia ja hyvää ruokaa - mitäpä sitä muuta tarvisikaan hyvän menon takeeksi! Memphis on bluesin ja Elviksen koti, joten nähtävää ja kuultavaa riittää...

New Orleansin värikkäät kadut ovat täynnä yllätyksiä - KILROY

Etappi #11: New Orleans

Tässä vaiheessa kiertomatkaa on aika palata New Orleansiin ja valmistautua hiljalleen kotiinpaluuseen. Ennen lentokentälle lähtöä ohjelmaan sisältyy kuitenkin vielä annos French Quarter -kaupunginosan tunnelmallista elämää ja cajun-herkkuja.

Lue kaikki kerralla

Alk. hinta*
2 662 EUR
Kokosimme tämän kiertomatkan reitin omien ja asiakkaidemme lempikohteiden perusteella: Chicago, San Francisco, Los Angeles, New Orleans, Birmingham, Savannah, Charleston, Atlanta, Nashville ja Memphis. Kasasimme yhteen reittiin kasan mielenkiintoisia kohteita ja pätkän USA:n matkailuun erottomattomasti kuuluvaa road trippailua.

Tämän kiertomatkan ensimmäinen etappi on ganstereidenkin kaupunkina tunnettu Chicago. Parhaiten tutustut tähän kulttuuririkkaaseen kaupunkiin maisemia ja arkkitehtuuria ihmetellen ja hankkimalla pääsylippuja erilaisiin esityksiin ja museoihin. 

Chicagon jälkeen vuorossa on lentopyrähdys länsirannikolle ja San Franciscoon. Suosittelemme, että otat ilon irti San Franciscon värikkäästä kaupunkikulttuurista ja viivyt näissä maisemissa ainakin pari-kolme päivää, ennen kuin aloitat road trip -matkasi kohti Los Angelesia. Nähtävyyksillä kiertämisen lisäksi varaa aikaa myös esimerkiksi Haight-Ashbury-kaupunginosaan tutustumiseen, jota pidetään hippiliikkeen syntysijana.

Road trip -reitille San Fransicon ja Los Angelesin väliin mahtuu vaikka mitä, joten älä turhaan kiirehdi. Pysähdy viinitiloilla ja tutustu pieniin, uinuviin rantakaupunkeihin. Näissä road trip -maisemissa mieli lepää, ja hyvä niin, sillä Los Angelesiin on hyvä saapua energiaa täynnä!

LA:ssa on niin paljon tekemistä, että todennäköisesti aikasi loppuu kesken, oli matka-aikataulusi sitten kuinka joustava tahansa. Monen muun vierailukohteen ja aktiviteetin lisäksi, suosittelemme esimerkiksi vierailua Walt Disney Concert Hall -musiikkitalossa ja rauhassa, ajan kanssa MOCA:ssa, eli modernin taiteen museossa, vierailua. 

Länsirannikon seikkailujen jälkeen on aika sitten siirtyä sisämaahan New Orleansiin, jossa katumuusikot kuuluvat vakiona katukuvaan ja French Quarterin ravintolat ja pubit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Live-musiikki ja ystävällinen ilmapiiri tekevät New Orleansista leppoisan matkakohteen, joka saa pakostakin hyvälle mielelle. Nouse ihmeessä myös historiallisen höyrylaivan kyytiin ja seilaa pitkin Mississippi-jokea. New Orleansista käsin teet vielä vajaan parin viikon kierroksen bluesin ja kantrimusiikin syntysijoille ennen paluulentoa kotiin. 

Haaveissa USA:n seikkailu? Kätevin tapa päästä alkuun on varata aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun asiantuntijoidemme juttusille. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Pakettiin sisältyy
 • Lennot: Helsinki - Chicago - San Francisco // Los Angeles - New Orleans - Helsinki
 • Autonvuokra: Vuokra-auto 7 päiväksi (toki voit vuokrata auton juuri niin moneksi päiväksi kuin haluat)
  • Omavastuu 0€
  • Auton nouto San Franciscosta ja palautus Los Angelesin lentokentän vuokrapisteeseen
  • Jos matkaat Kalifornian korkean sesonkiajan (kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun) ulkopuolella, säästyt lisämaksulta, jonka autovuokraamot perivät tavallisesti yhdensuuntaisista matkoista (eli eri nouto-ja palautuskaupunki).
 • Seikkailumatka: 12 päivän reissu New Orleansista - Birmingham - Savannah - Charleston - Atlanta - Nashville - Memphis - New Orleans
  • 11 hotelliyötä
  • 1 illallinen
  • Kuljetukset kaupungista toiseen

Huom. Alk. hinta, kun vuokra-auton kuljettaja on yli 25-vuotias. Hinta ei luonnollisestikaan sisällä vuokra-auton polttoainekuluja. Huomaathan myös, että lopullinen hinta saattaa poiketa tästä alkaen hinnasta riippuen matkustusajankohdastasi. Ota yhteyttä, kun haluat varata tämän koko paketin ja haluat tarkempia hintatietoja omille matkustuspäivillesi.

Tämän reissun lisäksi saat tietenkin varattua myös lennot, matkavakuutukset ja muut aktiviteetit kauttamme. Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun tulet käymään joko Helsingin tai Turun toimistollamme ja kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Matkavinkkejä

Kysy tästä reissusta

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Matkasuunnitteluun?

Jos tämä USA:n suurkaupunkeja yhdistelevä reitti kuulostaa houkuttelevalta, ota ihmeessä yhteyttä. Kerro, mitä haluat vaihtaa vai onko tämä tällaisenaan juuri se, mistä olet aina haaveillut. Me räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Kulttuuria ja makumatkoja

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Etappi #1: Chicago

USA kiertomatka, Chicago - KILROY

Chicagossa vallitsee tunnelma, jota on vaikea pukea sanoiksi. Kaupunki on kuin elävä organismi, jolla on oma persoona - ja kuinka energinen ja sielukas se onkaan! Chicago on kaupunkikulttuurin ja erilaisten taiteiden, kuten komedian ja musiikin, keskus. Sen arkkitehtuuri on maailmankuulua ja historia täynnä mielenkiintoisia tarinoita.

Chicagon lukuisat museot ja galleriat tekevät vaikutuksen eikä ruokatarjonnastakaan ole pulaa. Yksi hyvä tapa tutustua kaupunkiin on vuokrata pyörä ja kruisailla esim. Chicago Museum Campus -alueella, jossa tutustut esimerkiksi kaupungin 3 merkittävimpään luonnontieteen museoon.

Etappi #2: San Francisco

USA kiertomatka, San Francisco - KILROY

San Franciscolla on paljon tarjottavaan niin eri kaupunginosien ja alakulttuurien, taiteiden, ikonisten nähtävyyksien, arkkitehtuurin, luonnon kuin kulinarististen herkkujenkin saralla. San Francisco on yksi niistä kaupungeista, joissa kannattaa käyttää aikaa ihan vain kaupungilla harhailuun. Toki Alcatraz, Pier 49, Golden Gate -silta ja mäkisiä teitä ylös ja alas lipuvat ratikat ovat mielenkiintoisia, vaikuttavia ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia, mutta San Franciscossa kannattaa myös istua kahvilan terassilla ja katsella ympärillä kuhisevaa kaupungin elämää.

Kuuluisien nähtävyyksien lisäksi San Francisco on täynnä myös tuntemattomia spotteja, jotka ovat täydellisiä rentoutumispaikkoja ja toisaalta mainioita tapaamispaikkoja - juttele rohkeasti paikallisten kanssa ja kysy parhaat menovinkit paikan päällä. Nämä ykistyistä ja julkista tilaa sekottavat kattoterassit ja sisäpihat tunnetaan nimellä POPOS (Privately Owned Public Open Space). Osa niistä on helposti löydettävissä, osaa varten joudut tekemään hieman taustatyötä, mutta joka tapauksessa nämä ovat ehdottomia kaupungin helmiä - helmiä, joita paikalliset käyttävät esim. lounas- ja kohtaamispaikkoina. Yksi suosikeistamme on Crocker Galleryn kattoterassi.

Road Trip San Francisco - Los Angeles

USA kiertomatka - Road trip Kaliforniassa - KILROY

San Franciscosta on aika jatkaa matkaa maanteitse. Istu ratin taakse ja aloita upeiden Highway 1:n maisemien ahminta! Tämä rannikoreitti on todella nautinnollinen ajopätkä ja johdattaa sinut aina Los Angelesiin asti.

Matkan varrelle mahtuu useita mielettömiä näköalapaikkoja, Big Surin kallikielekkeistään ja Bixby Creek -sillastaan kuuluisa rannikkoalue sekä idyllisiä rannikkokaupunkeja, kuten Monterrey ja Pismo. Ja kun kaipaat rentoa tunnelmaa, rantahiekkaa ja viininmaistelua tee välipysähdys Santa Mariassa ja Santa Barbarassa.

Etappi #3: Los Angeles

USA kiertomatka, Los Angeles - KILROY

Tämän reissun road trip -osio päättyy Los Angelesiin, joka tarjoilee taas uudenlaista miljoonakaupungin tunnelmaa aiempien Chicagon ja San Franciscon rinnalle. Hollywood Boulevard, Beverly Hills ja Venice Beach ottavat reissukansasta nopeasti otteensa: näihin maisemiin, elämäntapaan ja jotenkin kumman korostuneesti rentoon tunnelmaan on helppo ihastua. Kaupungin kulttuuritarjonta on yhtä ilotulitusta ja Los Angelesista jokainen löytää varmasti jotakin omasta mielestään mahtavaa, kummallista ja kamalaa.

Jos matka-aikataulusi antaa myöden, suosittelemme ehdottomasti, että lisäät reittiisi koukkaukset sekä San Diegossa että Grand Canyonilla - nyt kun kerran täällä asti olet! San Diegon surffikulttuuri on aivan omaa luokkaansa ja täydellinen paikka omiin surffiharjoituksiin, ja mahtipontinen Grand Canyon ei tarvitsene erillisiä myyntipuheita, niin tunnetut ovat sen kansallispuiston hulppeat maisemat.

Etappi #4: New Orleans

USA kiertomatka, New Orleans - KILROY

Tämän USA:n kiertomatkan viimeinen etappi on New Orleans - jazzin, voodoon ja Louis Armstrongin kaupunki. Ennen lentoa kotiin, tähän seikkailukokonaisuuteen sisältyy kuitenkin vielä huikea, vajaa kahden viikon kiertomatka eteläisissä osavaltioissa.

Jos musiikki, festivaalit, katujuhlat ja ylipäätänsä hauskanpito kuuluvat mielenkiinnon kohteisiisi, on New Orleans täydellinen kohde USA:n seikkailuillesi.

Kun ajoitat matkasi Mardi Gras -juhlinnan (5.3.2018) tai French Quarter -festivaalin (11.-14.4.2019) aikaan, voit merkitä tähän kohdin matkakalenteriasi todelliset bileet ja yliannostuksen hyvää mieltä! Vierailuajankohdasta riippumatta New Orleans tarjoilee mieletöntä ruokaa, lämminhenkisyyttä ja ainutlaatuista yhteisöllistä tunnelmaa.

Kaiken kaikkiaan New Orleans täydellin starttiviiva seuraavan 12 päivän reissulle! Seuraavana Birmingham....

Etapit #5-7: Birmingham, Savannah & Charleston

Savannahin idylliset naapurustot kuuluvat USA:n kiertomatkaan - KILROY

Birmingham on tunnettu muun muassa keskeisestä asemaan USA:n kansalaisoikeusliikkeen nousussa. Vieraile kansalaisoikeuksista ja tasa-arvotaisteluista kertovassa museossa ja tutustu USA:n historiaan.

Birminghamin jälkeen vuorossa on niin ikään histioriaa huokuva ja idyllisiä katuja pursuava Savannah. Ihaile arkkitehtuuria, istuskele tammien katveessa, syö hyvin ja vieraile historiallisilla plantaaseilla.

Charlestonissa pääset kaupunki-idyllin lisäksi rannalle. Ime energiaa merimaisemista ja kauniista kaupunkimaisemista niin kävellen kuin laivan kanneltakin käsin.

Etapit #8-10: Atlanta, Nashville & Memphis

Nashvillen musiikkitarjonta on USA:n kiertomatkan parasta antia - KILROY

"Pikkukyläfiilistelyn" jälkeen on vuorossa Coca Colan ja Martin Luther Kingin kotimaisemat: Atlanta. Arlanta tarjoaa paljon nähtävyyksiä sekä loistavan kattauksen etelän paikallisia ruokaherkkuja ja ikonisia dinereita. Jos satut kaupunkiin kotipelin aikaan, suosittelemme ehdottomasti tien etsimistä baseball-stadionille.

Nashvillen etapilla on luvassa kierros Jack Danielsin tislaamolla, livemusiikkia sekä todellinen cowboy-ilta. Livemusiikkielämykset jatkuvat Memphisissä ja ruoka-annokset tulevay tietenkin suoraan grillistä. Musiikkia ja hyvää ruokaa - mitäpä sitä muuta tarvisikaan hyvän menon takeeksi! Memphis on bluesin ja Elviksen koti, joten nähtävää ja kuultavaa riittää...

Etappi #11: New Orleans

New Orleansin värikkäät kadut ovat täynnä yllätyksiä - KILROY

Tässä vaiheessa kiertomatkaa on aika palata New Orleansiin ja valmistautua hiljalleen kotiinpaluuseen. Ennen lentokentälle lähtöä ohjelmaan sisältyy kuitenkin vielä annos French Quarter -kaupunginosan tunnelmallista elämää ja cajun-herkkuja.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.