Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Thaimaan kiertomatka, Kanchanaburi - KILROY
Thaimaan kiertomatka - Kanchanaburi - KILROY

Päivä 1: Bangkok - Kanchanaburi

Matkaohjelman ensimmäinen päivä starttaa aikaisin aamulla Bangkokista. Hyppää muun reissuporukan mukana minibussin kyytiin ja suuntaa Kanchanaburin kaupunkiin. Tämän reissupäivän aikana saatte aimo annoksen toisen maailmansodan aikaista historiaoppia, kun vierailette ensin Thailand–Burma Railway Centre -museossa, liittoutuneiden sotahautausmaalla sekä surullisenkuuluisalla Kwai-joen sillalla. Kaupungista matka jatkuu kohti kahden ensimmäisen yön majapaikkaanne, Kwai Noi -joen tuntumassa sijaitsevaa Hintok River Campia. Täältä käsin vierailette vielä läheisessä Hellfire Pass Memorial -museossa, joka on omistettu liittoutuneiden sotavangeille sekä paikallisille työläisille, jotka menehtyivät sodan aikana. Opettavaisen päivän jälkeen on hyvä ...

Munkit kävelemässä rautatiellä - Thaimaan kiertomatka KILROYn tapaan

Päivä 2: Hintok River Camp

Toinen seikkailupäivä alkaa jälleen aikaisella herätyksellä, mutta tällä kertaa hyppäätte pyörien selkään ja poljette riippusillan yli läheiselle temppelille, jossa pääsette todistamaan buddhalaisia perinteitä, joiden juuret ulottuvat ties kuinka pitkälle historiaan. Yksi paikallisista uskomuksista on, etteivät munkit saa itse ostaa ruokaa, vaan heidän pitää turvautua paikallisten asukkaiden hyväntahtoisuuteen: auringonnousun aikaan munkit kulkevat kaupunkien hiljaisilla kaduilla, jolloin paikalliset käyvät viemässä heille valmistamiaan ruokia. Kun munkki vastaanottaa ruuan, hän samalla siunaa ruuan antajan. Temppelivierailun jälkeen luvassa on aamupala, jonka jälkeen voitkin viettää loppupäivän haluamallasi tavalla. Tutustu ympäröivään...

Nauti luonnon rauhasta - Thaimaan kiertomatkalla

Päivä 3: Hintok River Camp - River Kwai Jungle Raft

Aamupalan jälkeen on aika hyvästellä Hintok River Camp ja kavuta veneiden kyytiin, jotka kuljettavat porukkanne jokea pitkin uusiin maisemiin. Seuraavat kaksi yötä vietät mökeissä, joissa ei ole sähköä ja jotka on rakennettu joessa kelluvien lauttojen päälle. Yksinkertaista ja ah, niin tunnelmallista! Vieraile läheisessä kylässä ja tutustu paikallisten elämään ja arkeen kaukana kaupungin ja modernin maailman hälinästä. Iltapäivä kuluukin sitten uuteen majapaikkaan tutustuen ja perusteellisesti rentoutuen. Hyppää vilvoittelemaan jokeen, ota aurinkoa, varaa itsellesi aika hierontaan tai yksinkertaisesti vain nautiskele olostasi luonnon rauhan ympäröimänä. Tässä kohdin sinulla on myös mahdollisuus, budjettisi salliessa, osallistua erillisii...

Lawa-luola, Kanchanaburi - KILROY

Päivä 4: River Kwai Jungle Raft

Neljännen reissupäivän aamuna luvassa on venekyyditys Sai Yok Yai -vesiputoukselle. Putous on tullut tunnetuksi kuningas Rama V vuoden 1877 vierailun yhteydestä. Sittemmin putos on innoittanut useampiakin runoilijoita.

Historiansa lisäksi itse putous on kaunis: vesi syöksyy kymmenestä metristä, kallionkielekkeiltä alas Kwai Noi -jokeen. Liikkuvan veden äänimaailma on aina jotenkin mystisellä tavalla hypnoottista ja niin myös täällä.

Iltapäivällä ohjelmassa on perinteisellä long-tail-veneellä lipumista sekä Lawa-luolaan tutustuminen. Ihmettele tippukivipuikkoja ja -pylväitä ja hämmästele luolaston massiivisuutta - kokonaisuuden järkeistäminen omaan ymmärrykseen pistää pään nopeasti pyörälle!

Death Railway, Thaimaa - KILROY

Päivä 5: Kanchanaburi - Death Railway - Bangkok

Ota ilo irti tämän reissun viimeisestä päivästä ja pulahda vielä aamu-uinille ennen kuin matka jatkuu aamiaisen ja rauhallisen aamun jälkeen kohti Bangkokia.

Matkan varrella takaisin kaupunkiin ohjelmaan sisältyy tottakai lounastauko sekä vielä vierailu surullisen kuuluisalla juna-asemalla: Death Railway. Nouse kyytiin ja matkaa puolisen tuntia toisen maailmansodan aikaisella junaradalla. Radalla on synkkä historia, mutta nykypäivän hulppeat maisemat tekevät matkasta huikean, positiivisen kokemuksen.

Saavutte takaisin Bangkokiin n. klo 19.

Lue kaikki kerralla

Kesto

5 päivää

Kohde

Kwai-joki, Thaimaa

Reissu tarjoaa

Historiaa, kulttuuria & luontoa

Hintaan sisältyy

Majoitukset, ateriat & aktiviteetteja

Alk. hinta*
659 EUR
Hyppää mukaan 5 päivän seikkailulle pitkin Kwai-joen vartta Thaimaassa. Tällä reissulla on kaikkea: kulttuuri- ja historiaoppeja, ruokaherkuttelua ja luonnon komeutta!

Tällä vajaan viikon kiertomatkalla sinun on helppo ympäröidä itsesi luonnon seesteisyydellä, rauhallisilla ajatuksilla, lomafiilistelyllä ja hyvällä mielellä. Liikut ohjelman mukaisesti paikasta toiseen, muttet hötkyile turhaan; tutustut muihin reissaajiin, muttet tee matkaa massan mukana; kuulet historian vaiheista, mutta uskallamme väittää, että tylsistymisen sijaan koet nämä opit kiehtovina ja silmiäavaavina kokemuksina.

Ota hetkeksi etäisyyttä Bangkokin hälinään ja lähde maaseudulle. Tutustu pikkukylien elämään, joissa aika tuntuu pysähtyneen, ja nauti yksinkertaisesta luksuksesta luonnon helmassa. Tähän reissuun on sisällytetty yhtä lailla aktiivista tekemistä pyöräilyn ja kävelyretkien muodossa, mutta myös vapaa-aikaa, luvan kanssa laiskottelua ja riippukeinussa loikoilua. 

Kysy tästä reissusta

Hintaan sisältyy
 • Majoitus: 4 yötä 
  • 2 yötä "telttahuoneessa": ilmastointi, oma terassi ja kylpyhuone
  • 2 yötä kelluvassa bamboo-lautta-hostellissa: Oma kylpyhuone, terassilla riippukeinuja ja aurinkotuoleja. Ei sähköä. 
 • Paikalliset kuljetukset: Minibussi, longtail-vene, pyöräily
 • Ateriat: 4 x aamiainen, 5 x lounas, 4 x illallinen
 • Matkaohjelman mukaiset aktiviteetit:
  • Thaimaa-Burma -rautatiekeskus
  • Kwai-joen silta ja Allied War Cemetery
  • Hellfire Pass Memorial Museum & Walking Trails
  • Maastopyörä vapaassa käytössä ensimmäisessä majapaikassa
  • Morning Monk Offering Ceremony
  • River Kwai -longtail-veneretki
  • Mon Tribal -kylään tutustuminen
  • Retki Sai Yok -vesiputoukselle
  • Lawa Cave -retki
  • Junamatka Death Railway -radalla

Kysy tästä reissusta

Huomioitavaa

Huomaathan, että osa ruokailuista on omakustanteisia. Reissussa on myös mahdollisuus lisäaktiviteetteihin matkan varrella, joten jos haluat lisää ohjelmaa ja tekemistä, varaudu pieniin lisäkustannuksiin. 

Tämän seikkailumatkan lisäksi saat tietenkin varattua myös lennot, matkavakuutukset ja muut aktiviteetit kauttamme. 

Helpoiten pääset alkuun matkajärjestelyissä, kun kerrot meille suunnitelmistasi ja budjetistasi, niin saat suunnitelmat rullaamaan.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää tästä reissusta?

Jäikö jokin kohta epäselväksi? Heräsikö kysymyksiä Thaimaassa, tai muualla maailmassa, muutoin reissaamisesta? Ota yhteyttä, niin saat vastauksia, vinkkejä ja hintatietoja. Meidän kanssa suunnittelu ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Lisää kulttuurimatkoja maailmalla

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Päivä 1: Bangkok - Kanchanaburi

Thaimaan kiertomatka - Kanchanaburi - KILROY

Matkaohjelman ensimmäinen päivä starttaa aikaisin aamulla Bangkokista. Hyppää muun reissuporukan mukana minibussin kyytiin ja suuntaa Kanchanaburin kaupunkiin. Tämän reissupäivän aikana saatte aimo annoksen toisen maailmansodan aikaista historiaoppia, kun vierailette ensin Thailand–Burma Railway Centre -museossa, liittoutuneiden sotahautausmaalla sekä surullisenkuuluisalla Kwai-joen sillalla. Kaupungista matka jatkuu kohti kahden ensimmäisen yön majapaikkaanne, Kwai Noi -joen tuntumassa sijaitsevaa Hintok River Campia. Täältä käsin vierailette vielä läheisessä Hellfire Pass Memorial -museossa, joka on omistettu liittoutuneiden sotavangeille sekä paikallisille työläisille, jotka menehtyivät sodan aikana.

Opettavaisen päivän jälkeen on hyvä vaihtaa aivan toisenlaisiin aktiviteetteihin. Alueella on synkkä historia, mutta se tunnetaan myös hurmaavasta luonnostaan ja vuoristoisista maisemistaan. Lähde siis iltapäivän päätteeksi maastopyöräilemään, vieraile läheisessä pikkukylässä tai pulahda uima-altaaseen rentoutumaan.

Päivä 2: Hintok River Camp

Munkit kävelemässä rautatiellä - Thaimaan kiertomatka KILROYn tapaan

Toinen seikkailupäivä alkaa jälleen aikaisella herätyksellä, mutta tällä kertaa hyppäätte pyörien selkään ja poljette riippusillan yli läheiselle temppelille, jossa pääsette todistamaan buddhalaisia perinteitä, joiden juuret ulottuvat ties kuinka pitkälle historiaan.

Yksi paikallisista uskomuksista on, etteivät munkit saa itse ostaa ruokaa, vaan heidän pitää turvautua paikallisten asukkaiden hyväntahtoisuuteen: auringonnousun aikaan munkit kulkevat kaupunkien hiljaisilla kaduilla, jolloin paikalliset käyvät viemässä heille valmistamiaan ruokia. Kun munkki vastaanottaa ruuan, hän samalla siunaa ruuan antajan.

Temppelivierailun jälkeen luvassa on aamupala, jonka jälkeen voitkin viettää loppupäivän haluamallasi tavalla. Tutustu ympäröivään luontoon, polskuttele joko uima-altaalla tai joessa tai lähde jälleen maastopyöräilemään ja tutustumaan lähemmin "kotinurkkiisi".

Päivä 3: Hintok River Camp - River Kwai Jungle Raft

Nauti luonnon rauhasta - Thaimaan kiertomatkalla

Aamupalan jälkeen on aika hyvästellä Hintok River Camp ja kavuta veneiden kyytiin, jotka kuljettavat porukkanne jokea pitkin uusiin maisemiin. Seuraavat kaksi yötä vietät mökeissä, joissa ei ole sähköä ja jotka on rakennettu joessa kelluvien lauttojen päälle. Yksinkertaista ja ah, niin tunnelmallista!

Vieraile läheisessä kylässä ja tutustu paikallisten elämään ja arkeen kaukana kaupungin ja modernin maailman hälinästä. Iltapäivä kuluukin sitten uuteen majapaikkaan tutustuen ja perusteellisesti rentoutuen. Hyppää vilvoittelemaan jokeen, ota aurinkoa, varaa itsellesi aika hierontaan tai yksinkertaisesti vain nautiskele olostasi luonnon rauhan ympäröimänä.

Tässä kohdin sinulla on myös mahdollisuus, budjettisi salliessa, osallistua erillisiin aktiviteetteihin: lähde melontaretkelle tai osallistu vaikka viidakkovaellukselle.

Päivä 4: River Kwai Jungle Raft

Lawa-luola, Kanchanaburi - KILROY

Neljännen reissupäivän aamuna luvassa on venekyyditys Sai Yok Yai -vesiputoukselle. Putous on tullut tunnetuksi kuningas Rama V vuoden 1877 vierailun yhteydestä. Sittemmin putos on innoittanut useampiakin runoilijoita.

Historiansa lisäksi itse putous on kaunis: vesi syöksyy kymmenestä metristä, kallionkielekkeiltä alas Kwai Noi -jokeen. Liikkuvan veden äänimaailma on aina jotenkin mystisellä tavalla hypnoottista ja niin myös täällä.

Iltapäivällä ohjelmassa on perinteisellä long-tail-veneellä lipumista sekä Lawa-luolaan tutustuminen. Ihmettele tippukivipuikkoja ja -pylväitä ja hämmästele luolaston massiivisuutta - kokonaisuuden järkeistäminen omaan ymmärrykseen pistää pään nopeasti pyörälle!

Päivä 5: Kanchanaburi - Death Railway - Bangkok

Death Railway, Thaimaa - KILROY

Ota ilo irti tämän reissun viimeisestä päivästä ja pulahda vielä aamu-uinille ennen kuin matka jatkuu aamiaisen ja rauhallisen aamun jälkeen kohti Bangkokia.

Matkan varrella takaisin kaupunkiin ohjelmaan sisältyy tottakai lounastauko sekä vielä vierailu surullisen kuuluisalla juna-asemalla: Death Railway. Nouse kyytiin ja matkaa puolisen tuntia toisen maailmansodan aikaisella junaradalla. Radalla on synkkä historia, mutta nykypäivän hulppeat maisemat tekevät matkasta huikean, positiivisen kokemuksen.

Saavutte takaisin Bangkokiin n. klo 19.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.