Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Reppureissaus AustraliassaReppureissaus Australiassa on unohtumaton kokemus - KILROY
Australian reppureissu kartalla

Matkareitti

🚌 Melbourne - Port Campbell - Grampiansin kansallispuisto - Adelaide - Flinders Ranges - Adelaide - Alice Springs - Kings Canyon - Uluru - Sydney - Arrawarra - Byron Bay - Brisbane - Noosa - Fraser Island - Airlie Beach - Whitsunday Islands - Cairns

Matkan kahden ensimmäisen viikon aikana kilometrejä taitetaan Melbournesta pitkin eteläistä Great Ocean Roadia, jonka jälkeen komeat rannikot vaihtuvat vähitellen vehreisiin kansallispuistoihin ja lopulta outbackin avaraan maisemaan. Toisen reissuviikon huipentaa lentomatka Sydneyyn, josta matka jatkuu pitkin maan itäistä rannikkoa ja sen lukuisia hiekkarantoja.

Heittäydy mukaan Australian reppureissulle - KILROY

Viikko 1: Melbourne – Flinders Ranges

Tämän reissun ensimmäinen viikko johdattelee sinut ja muut reppureissaajat Melbournen hulinasta pitkin Great Ocean Roadia aina Adelaideen ja upealle Flinders Rangesin vuorijonolle. Matkalla ohitat eteläisen Australian parhaat surffirannat, pysähdyt hämmästelemään Great Otwayn kansallispuiston vehreyttä, tutustut Adelaiden kaupungin tarjontaan ja halutessasi voit myös vierailla aboriginaalien kulttuurikeskuksessa. Yksi viikon ehdottomista kohokohdista on Grampiansin kansallispuisto, jossa voit nauttia ympäröivän luonnon ihmeellisyydestä sekä hyvällä tuurilla bongata esimerkiksi emuja ja kenguruita.

Koe outbackin tunnelma Australian reppureissulla - KILROY

Viikko 2: Flinders Ranges – Sydney

Seuraavien seitsemän päivän ajan matka jatkuu Adelaiden tuntumasta syvemmälle sisämaahan, kohti Ulurua (toiselta nimeltään Ayers Rockia). Tälle välimatkalle mahtuu paljon kilometrejä, punertavaa hiekkaa ja avaraa maisemaa. Näiden päivien aikana ehditte myös nautiskella Australian outbackin tunnelmasta leirinuotion äärellä, ihmetellä yllänne kaartuvan tähtitaivaan kirkkautta ja napata kadehdittavia kuvia auringonlaskun punaiseksi värjäämästä Ulurusta.

Viikon huikeiden kokemusten jälkeen luvassa on lentomatka Sydneyyn, jossa sinulla on päivän verran aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Tutustu Sydneyyn reppureissulla Australiassa - KILROY

Viikko 3: Sydney – Fraser Island

Sydneyn visiitin jälkeen luvassa on pysähdys koalasairaalassa, jonka jälkeen matka jatkuu Arrawarraan. Luvassa on surffitunti ja kauniiden rantamaisemien ihmetteleyä. Surffaaminen voi jatkua myös seuraavassa välietapissa, nimittäin Byron Bayssa. Täällä sinulla on mahdollisuus osallistua myös lukuisiin muihin aktiviteetteihin, kuten melontaan ja delfiinien bongailuun.

Meren aalloilta rantauduttuasi reissu jatkuu Brisbaneen, jossa voit halutessasi heittäytyä mukaan kaupungin yöelämään. Heti sen jälkeen onkin luvassa rauhallisempaa menoa vehreällä Noosa Everglades -rämealueella ja Fraser Islandin upealla hiekkasaarella.

Näe upeat Whitsundayn saaret Australian reppureissulla - KILROY

Viikko 4: Fraser Island – Cairns

Neljäs ja viimeinen reissuviikko vietetään melkoisen leppoisissa tunnelmissa. Fraser Islandin visiitin jälkeen hyppäätte yöjunan kyytiin ja matkaatte kohti Whitsundayn saaristoa, jossa luvassa on kolmen päivän purjehdusseikkailu. Näiden päivien aikana tutustutte Whitsundayn trooppisiin saariin ja niiden uskomattomiin maisemiin sekä veneestä että rannalta käsin.

Unohtumaton reppureissu tulee päätökseen Cairnsissa. Täältä käsin sinun on kuitenkin vielä halutessasi mahdollista lähteä tutustumaan Ison valliriutan pinnanalaiseen väriloistoon. Ja tietysti sinun ja muiden matkalaisten pitää kruunata onnistunut reissu juhlimalla Cairnsin yössä.

Lue kaikki kerralla

Reissun kesto

28 päivää

Kohde

Australia

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Mm. majoitukset, osa aterioista, aktiviteetteja

Alk. hinta*
3 637 EUR
Oletko valmis heittäytymään mukaan eeppiselle matkalle kenguruiden, vegemiten ja surffauksen valtakuntaan? Reppureissaus Australiassa on sekoitus henkeäsalpaavia maisemia, suuria kaupunkeja, valkeaa rantaviivaa ja uusia tuttavuuksia – sekä tietysti letkeää elämänmenoa tälle jättiläismaalle tyypilliseen tapaan. Ota aussislangi omaksesi samalla kun koluat maan ikonisimmat nähtävyydet, hiot taitojasi surffilaudalla ja hämmästelet ympäröivän luonnon majesteettisuutta.

Onko Australian reppureissu aina kuulunut omalle bucket listillesi? Jos vastauksesi on ei, nyt on korkea aika miettiä asiaa uudestaan. Ja jos vastauksesi on kyllä, on aika muuttaa haaveet toimintasuunnitelmaksi. 

Tämä kuukauden mittainen reppureissu Australiassa johdattaa sinut ja muut samanhenkiset seikkailijat keskelle Adelaiden ja Sydneyn kuhinaa, ihmettelemään punaisena hehkuvaa Ulurua, samoilemaan keskelle Grampiansin kansallispuiston vuorijonoja, upottamaan varpaat Whitsunday -saarten valkoiseen hiekkaan ja telttailemaan outbackin kirkkaana loistavan tähtitaivaan alle. Lisäksi voit matkan varrella osallistua juuri niin moneen huikeaan aktiviteettiin kuin vain mielenkiintosi ja matkakassasi riittävät: miten olisi esimerkiksi delfiinien bongailu Adelaidessa, sukeltaminen Isolla valliriutalla, helikopterikyyti Kings Canyonin yllä tai päiväretki Kangaroo Islandilla? Australian reppureissulla ei tekeminen eikä näkeminen lopu!

Jos reppureissaus Australiassa houkuttelee ja kaipaat apuja reissun budjetointiin tai suunnitteluun, helpoin tapa päästä alkuun on varata aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun. Kysy, me vastaamme. Matkasuunnittelu on luonnollisesti maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. 

Varaa maksuton suunnitteluaika
Mitä reissuun sisältyy?
 • Majoitukset: 20 yötä hostelleissa, 3 yötä telttaillen, 2 yötä purjeveneessä, 1 yö mökissä, 1 yö junan makuuvaunussa.
 • Paikalliset kuljetukset: Australian reppureissulla välimatkoja taitetaan mm. autolla, junalla, purjeveneellä, lautalla ja lentokoneella (maan sisäinen lento Ulurusta Sydneyyn).
 • Ateriat: 20 x aamiainen, 7 x lounas, 7 x illallinen. Varaa lisäksi 540-700 euroa ohjelmaan kuulumattomien ruokailujen varalle.
 • Osa aktiviteeteista 

Saat tietenkin varattua myös lennot ja vakuutukset meidän kauttamme. Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Australian reppureissun kohokohtia
 • Ihastele Great Ocean Roadin varrelle mahtuvia huikeita maisemia
 • Vieraile Adelaidessa, Sydneyssä ja Brisbanessa 
 • Nauti Great Otwayn ja Grampiansin kansallipuistojen upeasta luonnosta
 • Telttaile outbackin tähtitaivaan alla
 • Kohtaa mystinen, punertavana hehkuva Ayers Rock
 • Opi aboriginaalien perinteistä ja kulttuurista
 • Surffaa Byron Bayn aalloilla
 • Vieraile maailman suurimmalla hiekkasaarella, Fraser Islandilla
 • Vietä kolme päivää purjehtien trooppisilla Whitsunday-saarilla

Kysy tästä reissusta

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Valmiina Australian reppureissulle?

Jos reppureissaus Australiassa tai jokin muu matka houkuttaa ja kaipaat suunnitteluapua isojen unelmiesi toteuttamiseen, ota yhteyttä. Räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman!

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Elämää suuremmat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti

Australian reppureissu kartalla

🚌 Melbourne - Port Campbell - Grampiansin kansallispuisto - Adelaide - Flinders Ranges - Adelaide - Alice Springs - Kings Canyon - Uluru - Sydney - Arrawarra - Byron Bay - Brisbane - Noosa - Fraser Island - Airlie Beach - Whitsunday Islands - Cairns

Matkan kahden ensimmäisen viikon aikana kilometrejä taitetaan Melbournesta pitkin eteläistä Great Ocean Roadia, jonka jälkeen komeat rannikot vaihtuvat vähitellen vehreisiin kansallispuistoihin ja lopulta outbackin avaraan maisemaan. Toisen reissuviikon huipentaa lentomatka Sydneyyn, josta matka jatkuu pitkin maan itäistä rannikkoa ja sen lukuisia hiekkarantoja.

Viikko 1: Melbourne – Flinders Ranges

Heittäydy mukaan Australian reppureissulle - KILROY

Tämän reissun ensimmäinen viikko johdattelee sinut ja muut reppureissaajat Melbournen hulinasta pitkin Great Ocean Roadia aina Adelaideen ja upealle Flinders Rangesin vuorijonolle. Matkalla ohitat eteläisen Australian parhaat surffirannat, pysähdyt hämmästelemään Great Otwayn kansallispuiston vehreyttä, tutustut Adelaiden kaupungin tarjontaan ja halutessasi voit myös vierailla aboriginaalien kulttuurikeskuksessa. Yksi viikon ehdottomista kohokohdista on Grampiansin kansallispuisto, jossa voit nauttia ympäröivän luonnon ihmeellisyydestä sekä hyvällä tuurilla bongata esimerkiksi emuja ja kenguruita.

Viikko 2: Flinders Ranges – Sydney

Koe outbackin tunnelma Australian reppureissulla - KILROY

Seuraavien seitsemän päivän ajan matka jatkuu Adelaiden tuntumasta syvemmälle sisämaahan, kohti Ulurua (toiselta nimeltään Ayers Rockia). Tälle välimatkalle mahtuu paljon kilometrejä, punertavaa hiekkaa ja avaraa maisemaa. Näiden päivien aikana ehditte myös nautiskella Australian outbackin tunnelmasta leirinuotion äärellä, ihmetellä yllänne kaartuvan tähtitaivaan kirkkautta ja napata kadehdittavia kuvia auringonlaskun punaiseksi värjäämästä Ulurusta.

Viikon huikeiden kokemusten jälkeen luvassa on lentomatka Sydneyyn, jossa sinulla on päivän verran aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Viikko 3: Sydney – Fraser Island

Tutustu Sydneyyn reppureissulla Australiassa - KILROY

Sydneyn visiitin jälkeen luvassa on pysähdys koalasairaalassa, jonka jälkeen matka jatkuu Arrawarraan. Luvassa on surffitunti ja kauniiden rantamaisemien ihmetteleyä. Surffaaminen voi jatkua myös seuraavassa välietapissa, nimittäin Byron Bayssa. Täällä sinulla on mahdollisuus osallistua myös lukuisiin muihin aktiviteetteihin, kuten melontaan ja delfiinien bongailuun.

Meren aalloilta rantauduttuasi reissu jatkuu Brisbaneen, jossa voit halutessasi heittäytyä mukaan kaupungin yöelämään. Heti sen jälkeen onkin luvassa rauhallisempaa menoa vehreällä Noosa Everglades -rämealueella ja Fraser Islandin upealla hiekkasaarella.

Viikko 4: Fraser Island – Cairns

Näe upeat Whitsundayn saaret Australian reppureissulla - KILROY

Neljäs ja viimeinen reissuviikko vietetään melkoisen leppoisissa tunnelmissa. Fraser Islandin visiitin jälkeen hyppäätte yöjunan kyytiin ja matkaatte kohti Whitsundayn saaristoa, jossa luvassa on kolmen päivän purjehdusseikkailu. Näiden päivien aikana tutustutte Whitsundayn trooppisiin saariin ja niiden uskomattomiin maisemiin sekä veneestä että rannalta käsin.

Unohtumaton reppureissu tulee päätökseen Cairnsissa. Täältä käsin sinun on kuitenkin vielä halutessasi mahdollista lähteä tutustumaan Ison valliriutan pinnanalaiseen väriloistoon. Ja tietysti sinun ja muiden matkalaisten pitää kruunata onnistunut reissu juhlimalla Cairnsin yössä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.