Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Näe kaunis Varanasi Intian kiertomatkalla - KILROY
intian kiertomatka kartalla

Matkareitti

Intian kiertomatka starttaa Delhistä, jonne reissu myös päättyy vajaata seitsemää viikkoa myöhemmin. Kiertomatkan aikana vierailet esimerkiksi maan upeilla palatseilla, linnoituksilla ja monumenteilla, rentoudut Goan ja Purin hiekkarannoilla, näet kauniit Keralan takavedet, majoitut vieraanvaraisten paikallisten kodissa, käyt teeviljelmillä ja buddhalaisluostarissa Himalajan rinteillä, ihmettelet miljoonakaupunkien vilskettä ja seilaat Ganges-joella auringonnousun aikaan. 

Intia on täynnä yllätyksiä ja junamatka maan ympäri on täydellinen tapa kokea sen monipuolisuus lähietäisyydeltä. Luvassa on uskomattomia maisemia, tärkeitä oppitunteja paikallisesta historiasta ja aimo annos kulttuuria.

Ihastele Jaipurin arkkitehtuuria Intian kiertomatkalla - KILROY

Viikko 1: Delhi - Bundi

Intian kiertomatka starttaa Delhistä, jossa vietetään reissun ensimmäinen päivä ja tavataan muu matkaporukka. Heti seuraavana aamuna hyppäät junan kyytiin, joka vie sinut tutustumaan ikoniseen Taj Mahaliin sekä vaikuttavaan Agran linnoitukseen.

Täältä reissaat kohti Jaipuria, jossa luvassa on vierailut Hawa Mahalin palatsilla ja Amberin linnoituksella. Lisäksi voit vapaa-ajallasi vierailla esimerkiksi Jantar Mantarin observatoriossa tai poiketa läheisessä kylässä tutustumassa käsityöläisten arkeen.

Ensimmäisen reissuviikon päätteeksi pysähdyt pariksi päiväksi Updaipurin kaupunkiin, jossa pääset mm. todistamaan alueelle tyypillistä kulttuuriesitystä. Tämän jälkeen matka taittuu kohti Bundia.

Renoutudu Goan paratiisissa Intian kiertomatkalla - KILROY

Viikko 2: Bundi - Hampi

Tutustu ensin Bundiin omatoimisesti ja nouse sitten yöjunaan: nauti illallista junan kyydissä, nukahda makuuvaunussa ja herää aamulla 20 miljoonan asukkaan Mumbaissa.

Mumbaissa kiertelyn jälkeen hyppäät lentokoneeseen ja matkaat kauniiseen Goan osavaltioon Intian länsirannikolle. Vietät tässä rantaparatiisissa seuraavat neljä päivää - eli toisin sanoen sinulla on hyvin aikaa rentoutua alueen upeissa maisemissa. Samalla sinun kannattaa tietenkin myös tutustua osavaltion pääkaupunkiin, Panajiin, ja testata esimerkiksi paikallisen keittiön antimia.

Ihastele vaikuttavaa Mysore-palatsia Intian kiertomatkalla - KILROY

Viikko 3: Hampi - Kochi

Kolmas reissuviikko alkaa kiertelyllä toinen toistaan vaikuttavammilla temppeleillä ja palatseilla Hampissa ja Mysoressa. Näiden upeiden nähtävyyksien jälkeen pysähdyt vierailulla myös Namdrolingin luostarissa, jossa asustaa lähes 5000 tiibetiläisen buddhalaisuuden munkkia ja nunnaa. Illaksi matka jatkuu Madikeriin, joka tunnetaan Intian kahviplantaasien keskuksena.

Tämän viikon huipentaa tutustuminen Kochin rannikkokaupunkiin, jossa pääset todistamaan esimerkiksi kiinalaisten kalastusverkkojen käyttöä.

Keralan takavedet ovat vierailun arvoinen paikka Intian kiertomatkalla - KILROY

Viikko 4: Kochi - Chennai

Neljännellä viikolla ihastelet Keralan takavesiä: kävelet riisipelloilla ja matkaat kanootin kyydissä pitkin kanavia, joista alue tunnetaan. Pääset myös tutustumaan asukkaiden arkeen lähietäisyydeltä, sillä yöpyminen tapahtuu paikallisten ihmisten kodeissa.

Seuraavaksi matkareitti vie sinut Intian eteläisimpään kärkeen, Kanyakumariin, josta matka vähitellen jatkuu Maduraihin ja Mamallapuramiin. Maduraissa vierailet mm. Meenakshi-temppelissä ja kiertelet värikkäillä toreilla; Mamallapuramissa tutustut Shore-temppeliin ja Mamallapuramin hiekkarantaan.

Pienen Chennain koukkauksen kautta jatkat jälleen yöjunan kyydissä kohti Hyderabadin kaupunkia.

Rantamaisemaa Chennaissa - KILROY

Viikko 5: Hyderabad - Jalpaiguri

Hyderabadissa opit alueen historiasta ja vierailet upealla Golkondan linnakkeella. Lisäksi sinulla on aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti ennen kuin jatkat matkaa lentäen Bhubaneshwariin ja edelleen autokyydityksellä kohti Puria. Täällä vietät päivän tutustuen Raghuraj Purin kylään ja kauniisiin Purin rantoihin.

Viidennen viikon päätteeksi matka taittuu ensin Kalkuttaan, jossa kiertelet kaupungin muistomerkeillä ja käyt vierailemassa esimerkiksi äiti Teresan talolla ja viimeisellä leposijalla. Tämän jälkeen reissaat yöjunan kyydissä kohti Jalpaiguria.

Vieraile Darjeelingissä Himalajan rinteillä Intian kiertomatkalla - KILROY

Viikko 6: Jalpaiguri - Varanasi

Jalpaigurissa kulkupeli vaihtuu junasta autoksi, kun reitti vie sinut Himalajan rinteille Darjeelingiin. Alue on tunnettu mustasta teestään ja täällä ilmasto ja maisemat ovat aivan toisenlaisia kuin Intian tasankoalueilla. Ihastele auringonnousua Tiger Hill -vuoren yllä, vieraile teeviljelmillä ja hämmästele vuoristomaisemia vanhan höyryjunan kyydistä. Darjeelingista kuljet vielä syvemmälle vuoristoon, Gangtokin kaupunkiin, jossa luvassa on lisää henkeäsalpaavan kauniita näkymiä. Parin päivän pysähdyksen jälkeen on aika aloittaa automatka kohti Kalimpongia ja käydä tutustumassa mm. buddhalaisluostariin. Sitten hyppäätkin jälleen yöjunan kyytiin ja reissaat kohti Varanasia. Täällä ensimmäisen illan ohjelmaan kuuluu vierailu Ganges-jokeen ...

Ihastele Varanasin kauniita maisemia Intian kiertomatkalla - KILROY

Viikko 7: Varanasi - Delhi

Aloita viimeiset reissupäivät risteilyllä Ganges-joella auringonnousun aikaan ja jatka matkaa sitten Lucknowiin, jossa vierailet mm. vaikuttavalla Bara Imambaran monumentilla. Huikean Intian kiertomatkan viimeinen etappi on junamatka Lucknowista takaisin Delhiin, jossa voit lähteä juhlimaan onnistunutta reissua ja muutenkin tutustua kaupungin tarjontaan omatoimisesti.

Jos haluat jäädä Delhiin pidemmäksi aikaa tai yhdistää reissuusi muitakin kohteita, on tämä tietenkin mahdollista. Sen kun vain kerrot meille toiveistasi!

Lue kaikki kerralla

Reissun kesto

46 päivää

Kohde

Intia

Reissu tarjoaa

Kaupunkeja, luontoa, kulttuuria

Hintaan sisältyy

Majoitukset & paikalliset kuljetukset

Alk. hinta*
3 289 EUR
Ikivanhoja temppeleitä, värikkäitä toreja, kiireistä katukuvaa, ihastuttavia rantaparatiiseja - tätä kaikkea on luvassa ikimuistoisella Intian kiertomatkalla. Lähde mukaan ainutlaatuiselle seikkailulle, jonka aikana sinä ja samanhenkinen reissuporukka matkaatte pitkin Intian rautateitä ja tutustutte samalla maan rikkaaseen historiaan, kiehtovaan kulttuuriin ja ainutlaatuisiin maisemiin.

Kiinnostaako Intian kiertomatka? Kätevin tapa aloittaa matkasuunnittelu ja haaveiden muuttaminen konkreettisiksi suunnitelmiksi on kysyä kaikki mahdolliset mielessä pyörivät kysymykset. Varaa henkilökohtainen aika suunnittelulle, niin keräämme vastaukset ja juuri sinulle sopivat vinkit ja ehdotukset valmiiksi. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Hintaan sisältyy
 • Majoitukset: Yöpymistavat vaihtelevat perinteisistä hotelleista yöjunien makuuvaunuihin ja homestay-kokemuksiin.
 • Paikalliset kuljetukset: Junamatkat, maan sisäiset lennot.
 • Osa aterioista: Varaa lisäksi noin 945-1240 EUR hintaan kuulumattomia ruokailuita varten.
 • Osa aktiviteeteista

Tämän kiertomatkan lisäksi saat varattua meiltä tietenkin myös lennot, matkavakuutukset ja muut aktiviteetit unelmiesi matkalle. Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Reissun kohokohtia
 • Vierailut ikivanhoissa palatseissa ja temppeleissä
 • Rentoutuminen Goan rantaparatiisissa
 • Vilkkaiden torien värit ja tuoksut
 • Yöpyminen paikallisten asukkaiden luona
 • Vierailu tiibetiläisen buddhalaisuuden luostarissa
 • Himalajan henkeäsalpaavat vuoristomaisemat
 • Risteily Ganges-joella auringonnousun aikaan

Kysy tästä reissusta

 

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää tästä kiertomatkasta?

Jos Intian kiertomatka houkuttelee, ota ihmeessä yhteyttä. Kerro toiveistasi ja me autamme. Räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Elämää suuremmat unelmamatkat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti

intian kiertomatka kartalla

Intian kiertomatka starttaa Delhistä, jonne reissu myös päättyy vajaata seitsemää viikkoa myöhemmin. Kiertomatkan aikana vierailet esimerkiksi maan upeilla palatseilla, linnoituksilla ja monumenteilla, rentoudut Goan ja Purin hiekkarannoilla, näet kauniit Keralan takavedet, majoitut vieraanvaraisten paikallisten kodissa, käyt teeviljelmillä ja buddhalaisluostarissa Himalajan rinteillä, ihmettelet miljoonakaupunkien vilskettä ja seilaat Ganges-joella auringonnousun aikaan. 

Intia on täynnä yllätyksiä ja junamatka maan ympäri on täydellinen tapa kokea sen monipuolisuus lähietäisyydeltä. Luvassa on uskomattomia maisemia, tärkeitä oppitunteja paikallisesta historiasta ja aimo annos kulttuuria.

Viikko 1: Delhi - Bundi

Ihastele Jaipurin arkkitehtuuria Intian kiertomatkalla - KILROY

Intian kiertomatka starttaa Delhistä, jossa vietetään reissun ensimmäinen päivä ja tavataan muu matkaporukka. Heti seuraavana aamuna hyppäät junan kyytiin, joka vie sinut tutustumaan ikoniseen Taj Mahaliin sekä vaikuttavaan Agran linnoitukseen.

Täältä reissaat kohti Jaipuria, jossa luvassa on vierailut Hawa Mahalin palatsilla ja Amberin linnoituksella. Lisäksi voit vapaa-ajallasi vierailla esimerkiksi Jantar Mantarin observatoriossa tai poiketa läheisessä kylässä tutustumassa käsityöläisten arkeen.

Ensimmäisen reissuviikon päätteeksi pysähdyt pariksi päiväksi Updaipurin kaupunkiin, jossa pääset mm. todistamaan alueelle tyypillistä kulttuuriesitystä. Tämän jälkeen matka taittuu kohti Bundia.

Viikko 2: Bundi - Hampi

Renoutudu Goan paratiisissa Intian kiertomatkalla - KILROY

Tutustu ensin Bundiin omatoimisesti ja nouse sitten yöjunaan: nauti illallista junan kyydissä, nukahda makuuvaunussa ja herää aamulla 20 miljoonan asukkaan Mumbaissa.

Mumbaissa kiertelyn jälkeen hyppäät lentokoneeseen ja matkaat kauniiseen Goan osavaltioon Intian länsirannikolle. Vietät tässä rantaparatiisissa seuraavat neljä päivää - eli toisin sanoen sinulla on hyvin aikaa rentoutua alueen upeissa maisemissa. Samalla sinun kannattaa tietenkin myös tutustua osavaltion pääkaupunkiin, Panajiin, ja testata esimerkiksi paikallisen keittiön antimia.

Viikko 3: Hampi - Kochi

Ihastele vaikuttavaa Mysore-palatsia Intian kiertomatkalla - KILROY

Kolmas reissuviikko alkaa kiertelyllä toinen toistaan vaikuttavammilla temppeleillä ja palatseilla Hampissa ja Mysoressa. Näiden upeiden nähtävyyksien jälkeen pysähdyt vierailulla myös Namdrolingin luostarissa, jossa asustaa lähes 5000 tiibetiläisen buddhalaisuuden munkkia ja nunnaa. Illaksi matka jatkuu Madikeriin, joka tunnetaan Intian kahviplantaasien keskuksena.

Tämän viikon huipentaa tutustuminen Kochin rannikkokaupunkiin, jossa pääset todistamaan esimerkiksi kiinalaisten kalastusverkkojen käyttöä.

Viikko 4: Kochi - Chennai

Keralan takavedet ovat vierailun arvoinen paikka Intian kiertomatkalla - KILROY

Neljännellä viikolla ihastelet Keralan takavesiä: kävelet riisipelloilla ja matkaat kanootin kyydissä pitkin kanavia, joista alue tunnetaan. Pääset myös tutustumaan asukkaiden arkeen lähietäisyydeltä, sillä yöpyminen tapahtuu paikallisten ihmisten kodeissa.

Seuraavaksi matkareitti vie sinut Intian eteläisimpään kärkeen, Kanyakumariin, josta matka vähitellen jatkuu Maduraihin ja Mamallapuramiin. Maduraissa vierailet mm. Meenakshi-temppelissä ja kiertelet värikkäillä toreilla; Mamallapuramissa tutustut Shore-temppeliin ja Mamallapuramin hiekkarantaan.

Pienen Chennain koukkauksen kautta jatkat jälleen yöjunan kyydissä kohti Hyderabadin kaupunkia.

Viikko 5: Hyderabad - Jalpaiguri

Rantamaisemaa Chennaissa - KILROY

Hyderabadissa opit alueen historiasta ja vierailet upealla Golkondan linnakkeella. Lisäksi sinulla on aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti ennen kuin jatkat matkaa lentäen Bhubaneshwariin ja edelleen autokyydityksellä kohti Puria. Täällä vietät päivän tutustuen Raghuraj Purin kylään ja kauniisiin Purin rantoihin.

Viidennen viikon päätteeksi matka taittuu ensin Kalkuttaan, jossa kiertelet kaupungin muistomerkeillä ja käyt vierailemassa esimerkiksi äiti Teresan talolla ja viimeisellä leposijalla. Tämän jälkeen reissaat yöjunan kyydissä kohti Jalpaiguria.

Viikko 6: Jalpaiguri - Varanasi

Vieraile Darjeelingissä Himalajan rinteillä Intian kiertomatkalla - KILROY

Jalpaigurissa kulkupeli vaihtuu junasta autoksi, kun reitti vie sinut Himalajan rinteille Darjeelingiin. Alue on tunnettu mustasta teestään ja täällä ilmasto ja maisemat ovat aivan toisenlaisia kuin Intian tasankoalueilla. Ihastele auringonnousua Tiger Hill -vuoren yllä, vieraile teeviljelmillä ja hämmästele vuoristomaisemia vanhan höyryjunan kyydistä.

Darjeelingista kuljet vielä syvemmälle vuoristoon, Gangtokin kaupunkiin, jossa luvassa on lisää henkeäsalpaavan kauniita näkymiä. Parin päivän pysähdyksen jälkeen on aika aloittaa automatka kohti Kalimpongia ja käydä tutustumassa mm. buddhalaisluostariin.

Sitten hyppäätkin jälleen yöjunan kyytiin ja reissaat kohti Varanasia. Täällä ensimmäisen illan ohjelmaan kuuluu vierailu Ganges-jokeen johtavilla portailla ja lisäksi pääset todistamaan paikallisten rukoushetkiä.

Viikko 7: Varanasi - Delhi

Ihastele Varanasin kauniita maisemia Intian kiertomatkalla - KILROY

Aloita viimeiset reissupäivät risteilyllä Ganges-joella auringonnousun aikaan ja jatka matkaa sitten Lucknowiin, jossa vierailet mm. vaikuttavalla Bara Imambaran monumentilla. Huikean Intian kiertomatkan viimeinen etappi on junamatka Lucknowista takaisin Delhiin, jossa voit lähteä juhlimaan onnistunutta reissua ja muutenkin tutustua kaupungin tarjontaan omatoimisesti.

Jos haluat jäädä Delhiin pidemmäksi aikaa tai yhdistää reissuusi muitakin kohteita, on tämä tietenkin mahdollista. Sen kun vain kerrot meille toiveistasi!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.