{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Lähi-itä

Matka Lähi-itään - KILROY
Matka Lähi-itään - KILROY

Matka Lähi-itään

Tuhansia vuosia vanhat perinteet, jylhän mahtavat aavikot, auringonpalvojan rantaparatiisit ja kaikkia aisteja kutkuttavat mausteet vievät reissaajan mennessään. Lähi-itä heijastaa Aasian, Afrikan ja Euroopan kulttuureja, ja onkin sen vuoksi suuri uskontojen ja tapojen sulatusuuni. Tutustu Tuhannen ja yhden yön satujen maailmaan avoimella asenteella, niin saat kulttuurillisesti rikkaita kokemuksia. Lähi-itä on reissukohde niille, jotka haluavat kokea jotain erilaista! 

Harkinnassa Lähi-idän reissu? Helpoin tapa päästä eteenpäin matkasuunnitelmissa on varata henkilökohtainen tapaamisaika asiantuntijoidemme juttusille. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Lähi-idän kohteita

Jos sinua kiehtoo rantaelämä ja rentoutuminen auringon alla tai shoppailu ja ikivanhat kulttuurit, jokin Lähi-idän kohteista sopii varmasti määränpääksesi. 

Esimerkiksi Dubain rannat, shoppailufestarit, golfkentät ja uskomattomat luksushotellit luovat vastakohtaa Syyrian ja Omanin rönsyileviin, arabialaisiin souq-toreihin – ongelmana onkin, missä kaikkialla ehtii käydä. Jos etsit Indiana Jones -tyyppistä seikkailua, suuntaa kompassisi Petran kaupunkiin Jordaniaan. 

Vesipetojen kannattaa suunnatta esimerkiksi Punaiselle merelle, jonka värikäs merimaailma ja rikas eläinkunta tekevät vaikutuksen kokeneempiinkin sukeltajiin ja snorklaajiin. Eikä matka Lähi-itään ei ole mitään ilman vierailua yhdellä maailman erikoisimmista järvistä! Kelluminen Kuolleessameressä on taatusti ikimuistoinen kokemus!

Seikkailumatkat

Jos Lähi-itä kiinnostaa, mutta reissaaminen omin päin askarruttaa, tsekkaa lukuisat seikkailumatkat. Seikkailumatkalla näet ja koet enemmän paikallista elämää lyhyemmässä ajassa. Esimerkiksi jeeppisafari Jordanian Wadi Rumin läpi tai kamelisafari ovat kokemuksia, joita et tule unohtamaan. Helppo ratkaisu kun kaikki järjestelyt hoituvat puolestamme – sinun ei siis tarvitse kuin nauttia seikkailusta!

Kysy lisää Lähi-idän reissuista

Lähi-itä matkakohteena

Matka Lähi-itään tarjoaa monia kauniita, kiehtovia ja hyvin erilaisia nähtävyyksiä matkalaisen iloksi. Kontrasteja huokuvasta Lähi-idästä löydät sekä maailman vanhimmat kaupungit että taatusti myös ne moderneimmat. 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Lähi-Idässä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.