{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Eurooppa

Euroopan matkakohteet - KILROY
Euroopan matkakohteet - KILROY

Euroopan matkakohteet

Monet ohittavat Euroopan matkakohteet reissuja suunnitellessaan – meille niin tuttu manner kun on lähellä ja sinne pääsee periaatteessa milloin vain. Mutta juuri se tekee Euroopasta niin loistavan matkakohteen! Yli 50 valtiota kutsuvat luokseen niin pikaiselle viikonloppureissulle kuin pidemmällekin koko kesän rundille. Kokeaksesi ikimuistoisen reissun ei aina tarvitse lähteä kauas – reppureissu Euroopassa odottaa!

Kun kaipaat suunnitteluapua Euroopan reissullesi, kysy meiltä. Kysyminen ei tietenkään maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Reppureissu Euroopassa

Eurooppaan tullaan ympäri maailman kokemaan rikasta kaupunkikulttuuria, näyttävää historiallista arkkitehtuuria sekä uniikkeja maisemia. Ja kohdevaihtoehtoja on lukuisia: loikoile biitsillä Kroatiassa, anna suurkaupungin vilinän viedä mennessään esimerkiksi Berliinissä, unohda einekset ja maista maailmankuulua pizzaa Napolissa tai fiilistele kuninkaallista elämää Lontoossa. Kun tuntuu, että kaupungit on koluttu, on aika suunnata seikkailulle kaupunkien ulkopuolelle – vaella Itä-Euroopan jylhissä maisemissa tai laskettele Alppien täydellisillä puuterilumilla.

Eikä lista tähän lopu! Matka Eurooppaan on mitä mahtavin lomanviettotapa ja kokemuksien kerryttäjä. Lähde vaikka purjehtimaan Kreikan ja Turkin upeisiin purjehdusvesiin, tutustu paikalliseen yöelämään Budabestissä tai kartuta kielitaitoasi espanjan kurssilla Espanjassa. Lisää uniikkeja kokemuksia saat kun hyppäät gondolin kyytiin Venetsiassa tai surffaat Portugalin huippu maisemissa. Aina ei todellakaan tarvitse lähteä kauaksi kotoa kokeakseen paljon!

Jos olet valmis poistumaan Manner-Euroopasta, niin Islanti on ehdoton. Ja muistathan itänaapurin, Venäjän: Trans-Siperian matka on yksi niistä reissuista, joita et tule ikinä unohtamaan.

Kun mietit reissaamista Euroopassa ja kaipaat apua unelmiesi matkan toteuttamiseen, varaa aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Liikkuminen Euroopassa

Euroopassa liikut edullisesti ja nopeasti lentäen, mutta myös junayhteydet ovat pääsääntöisesti kattavat. Varsinkin Schengen-alueella liikkuminen on helppoa, koska voit vapaasti siirtyä maasta toiseen. Jos et halua tyytyä yhteen maahan, vaan haluat nähdä enemmän, selviät edullisimmin reilaamalla. Interrail ei ole jäänne menneiltä vuosikymmeniltä, vaan moderni ja ekologinen tapa nähdä maailmaa junan ikkunasta näet huomattavasti enemmän kuin lentokoneesta, ja voit pysähtyä juuri siellä, missä itse haluat.

Toinen loistoidea on lähteä liikkeelle omalla tai vuokra-autolla – ei ole parempaa fiiliksen luojaa kuin perinteinen road trip ja sen tuoma vapauden tunne! Ei kun siis road trip -reissua suunnittelemaan...
Kysyttävää vuokra-autoista, road trippailusta Euroopassa tai muuten vain Euroopassa reissaamisesta? Lopeta yksin pähkäily ja kysy meiltä!

Kysy matka-asiantuntijoilta

Aktiviteetteja Euroopassa

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.