{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Aasia

Kaksi poikaa veneessä Thaimaassa
Kiinalainen temppeli

Reppureissu Aasiaan

Heitä reppu selkään ja ota suunta kohti Aasiaa, jossa asuu jotakuinkin 60 prosenttia maailman väestöstä. Rakenna Aasian matkasi reitti sekoitukseksi tuttua ja tuntematonta, rantahiekkaa ja vuoristoja, aktiviteetteja ja löhöilyä. Aasian reppureissu on kokemus, jota ei kannata jättää välistä – sen kuin vain annat mahdollisuuden seikkailuille ja lähdet matkaan!

Harkinnassa Aasian reppureissu? Helpoin tapa päästä eteenpäin matkasuunnitelmissa on varata henkilökohtainen tapaamisaika. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Aasian matkat tarjoavat monipuolisuutta

Astu ulos lentokentältä ja koe aistien ihana ylikuormitus: nenääsi tulvahtaa uusia tuoksuja, silmät havaitsevat ruokia notkollaan olevat katukojut ja kaiken kruunaa suurkaupunkien kilisevä, koliseva äänimaisema. Vastapainona suurkaupunkien vilinälle toimivat Aasian syrjäiset kylät, jotka rauhoittavat reissaajaa ja antavat niin matkantekoon kuin elämäänkin uusia näkökulmia. Näe ja koe paikallista elämää – sitä aitoa ja silottelematonta.

Paikan päällä Aasiassa

Buukkaa paikkasi erilaisilta seikkailumatkoilta, joiden aikana näet ja ennen kaikkea koet paikallista elämää paljon enemmän kuin pelkkiä nähtävyyksiä toljottaessa, ja samalla teet matkaa kaupungista ja maasta toiseen pienryhmässä. Lisää merkityksellisiä Aasian kokemuksia kerrytät vapaaehtoistöissä erilaisissa yhteisö-, eläintensuojelu- ja luonnonsuojeluprojekteissa. Jos taas vaellusretket ja luontoseikkailut kiinnostavat, niin Aasiasta löytyy lukuisia luonnonpuistoja, joista valita juuri se sinulle täydellinen samoilumesta.

Selaa vaihtoehtoja, inspiroidu kohteista ja kysy kysyttävät reissuasiantuntijoiltamme. Lähdit sitten Kambodzaan ihmettelemään Angkor Watin temppeleitä, Laosiin nauttimaan rauhallisesta reissaamisesta, Japaniin tutustumaan sushikulttuuriin tai Indonesiaan sukeltamaan, tulee Aasian reppureissustasi varmasti unohtumaton. Tai yhdistä kaikki yhteen upeaan maailmanympärimatkaan, jolla Aasia on ensimmäinen tai viimeinen pitstop...

Kysy Aasian reissuista

Aasian matkakohteet

Aasian matkaan uppoaa helposti kuukausia, nähtävää vain yksinkertaisesti on niin paljon! Matkakohteena Aasia tarjoilee kaoottisia, alati kehittyviä suurkaupunkeja ja kulttuurikehtoja kuten Bangkok, Delhi, Hongkong, Singapore, Kuala Lumpur, Soul, Peking ja Tokio. Rantaelämän ja valkoisen hiekan perään kuolaaville on taas vaihtoehtoja esimerkiksi Sri Lankalla, Malediiveillä, Indonesian Balilla, Intian Goalla ja jotakuinkin millä tahansa Thaimaan ja Filippiinien saarella. Vuoristoilmaa kaipaava löytää etsimänsä puolestaan ainakin Nepalista, Kiinasta ja Kazakstanista. Listaa siis haaveesi ja aloita Aasian matkan suunnittelu!

Kertomuksia Aasiasta

alt

Suunnittele reppureissu Aasiaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Aasian matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.