{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Filippiinit

Manilan kaupunkisiluetti auringonlaskun aikaan
el-nido-philippines-islands-drone-view-sidebar

Matka Filippiineille

Tuhansien trooppisten saarten maa tarjoaa loputtomasti valkoista hiekkarantaa. Kristallinkirkkaat vedet ja uskomattoman rikas merielämä tekevät Filippiineistä sukeltajan unelman, mutta Filippiineillä on tämän lisäksi paljon muutakin tarjottavaa: vaella tulivuorilla, hämmästele riisiterassien yksinkertaista nerokkuutta ja ime itseesi raukeaa lomafiilistä autioilla rannoilla lekotellen. 

Mielessä matka Filippiineille ja kaipaat neuvoja unelmiesi matkan toteuttamiseen? Varaa henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Filippiinien matka on monipuolisten maisemien ilotulitus

Filippiineiltä et löydä niinkään sitä ns. perinteistä aasialaista kulttuuria, johon olet ehkä tottunut esimerkiksi Thaimaassa ja Malesiassa, vaan ennemminkin omanlaatuisen kulttuurisekoituksen Espanjan ja USA:n siirtomaavaltojen peruilta. Monivivahteisen kulttuurimaiseman lisäksi Filippiinien erikoislaatuinen maantiede on monimuotoisuuden perikuva, todellinen löytöretkeilijän unelmatanner.

Samoile vehreissä sademetsissä, vaella kivikkoisessa vuoristossa ja harhaile vailla kiirettä vuorotellen valkoisilla ja laavan mustaksi värjäämillä autioilla hiekkarannoilla. Palawanin saari on valittu useamman kerran kansainvälisten reissaajien keskuudessa maailman kauneimmaksi saareksi, joten olet todistetusti näkemisen arvoisissa maisemissa. Palawan on kuitenkin vain yksi saari monista. Jos mielit jättää jalanjäkiäsi useammalle paratiisirannalle, varaa Filippiinien matkallesi kunnolla aikaa.

Aktiivinen matka Filippiineille

Suurin osa Filippiinien trooppisista saarista on sademetsien peittämää tuliperäistä vuoristoista maastoa. Jos vaellus houkuttelee, kannattaa suunnata Cebun ja Boholin -saarten lähellä sijaitsevalle Camiguin saarelle, jossa seitsemän tulivuorta odottaa valloittajaansa. Camiguinilla loikoilet myös tuliperäisissä, lämpimissä lähteissä – loistava tapa helliä vaelluksien väsyttämää kroppaa.

Saarista erityisesti Panglaon on sukeltajien ja auringonpalvojien suosiossa. Sen rannoilla kelpaa nauttia elämästä varpaat hiekassa! Rannat ovat kauniita, että silmiin sattuu, ja kirkas meri soveltuu enemmän kuin hyvin snorklaamiseen.

Toinen erityisen värikäs ja palkitseva vedenalainen spotti löytyy Cebun saaren länsipuolelta, Moalboalin rannikolta: ihaile valtavia kalaparvia snorklatessa tai sukella syvemmälle majesteettisten rauskujen, komeiden vasarahaiden ja leppoisien merikilpikonnien sekaan. Filippiineillä sinulla on loistava mahdollisuus myös yhdistää sukellusharrastus ja vapaaehtoistyöt. Anna työpanoksesi paikallisyhteisön ja maailman merten hyvinvoinnille. 

Ja tässä oli vasta pieni pala, mitä kaikkea Filippiinit reissaajille tarjoaa, joten starttaa Filippiinien matkan suunnittelu selaamalla aktiviteettimahdollisuuksia!

Aktiviteetteja Filippiineillä

alt

Suunnittele matka Filippiineille

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.