{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Safarimatkat

Safari - KILROY
Safari - KILROY

Safarimatkat maailmalle

Villieläinten ihastelu lähietäisyydeltä on upea kokemus. Lähde ja koe itse, miltä tuntuu olla lähes kosketusetäisyydellä majesteettisia savannin eläimiä. Monille leijona tarkoittaa safaria, mutta näillä safarimatkoilla näet paljon muutakin – toki ei kuninkaan asemaa käy kiistäminen! Kamerat siis valmiiksi, täältä tulevat norsut, sarvikuonot, leijonat, vesipuhvelit, leopardit, kirahvit, seeprat, antiloopit, flamingot ja muut villieläimet!

Kysy safarimatkoista

Safarimatkat & muut luontoseikkailut

Suuntaa suurilta osin savannin peitossa olevaan Afrikkaan, kun haluat ikimuistoiselle safarimatkalle. Tällä mantereella villieläimiä voi nähdä monessa maassa ja monenlaisilla safariseikkailuilla. Sana safari tulee itse asiassa swahilin kielestä, jossa se tarkoittaa pitkää matkaa. Meiltä löydät niin pitkiä kuin lyhyitäkin safarimatkoja – Afrikan lisäksi myös Aasiasta!

Perinteisten safareiden lisäksi voit seikkailla myös muunlaisilla safarimatkoilla. Tutustu tiikereiden kiehtovaan maailmaan Intiassa, käy moikkaamassa norsuja Nepalissa, liity gorillasafarille Ugandassa ja hämmästele joukkoa harvinaisia lajeja Madagaskarilla.

Kiehtovia safarimatkavaihtoehtoja on paljon, joten älä huoli valintaa tehdessäsi: kun valitset hyvän, hyvän ja hyvän vaihtoehdon väliltä, voit päätyä ainoastaan hyvään ratkaisuun!

Miksi safarimatkalle KILROYn kanssa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki safarimatkat

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kertomuksia safarimatkoilta

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.