{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Aloita Interrail-seikkailusi täältä!

matkusta junalla Bosnian halki Interrail-seikkailulla euroopassa
nauti Slovenian upeista maisemista suoraan junan ikkunasta

Mikä ihmeen 'Interrail'?

Interrail on junapassi, joka tarjoaa joustavan tavan kiertää Eurooppaa junalla. Junayhteyksiä on yhteensä yli 40 000 kohteeseen ja läpi 33 maan, joten mahdollisuudet oman matkakokonaisuutesi luomiselle ovat käytännössä loputtomat. Interrail Euroopassa voi siis olla melkeinpä minkänäköinen tahansa, riippuen omista toiveistasi, aikataulustasi ja budjetistasi.

Suosittelemme, että lähdet tutustumaan Eurooppaan pintaa syvemmälle, perinteisten turistikohteiden ulkopuolelle ja että testaat myös matkan varrelle osuvia huikeita aktiviteettimahdollisuuksia. Autamme sinua mielellämme unohtumattoman Interrail-seikkailun suunnittelussa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Lue lisää Interrailista täältä.

Lisää inspiraatiota

Lue lisää Interrailista

MIKSI REILAAMAAN KILROYN KAUTTA?

Räätälöidyt matkavinkit
Meidän kauttamme saat hoidettua Interrail-passin lisäksi myös kaiken muun: aktiviteetit, majoitukset, istumapaikkavaraukset, matkavakuutuksen, lauttamatkat ja bussikyydit. Kerro vain meille omista tarpeistasi ja toiveistasi.
Vastuullisempi matkustustapa
Kävelyn ja pyöräilyn jälkeen junamatkustaminen on yleensä kaikkein ympäristöystävällisin matkustustapa. Samalla kun säästät ympäristöä, ehdit näkemään ja kokemaan paljon enemmäin kuin lentokoneella matkustaessasi.
Koe Eurooppa pintaa syvemmältä
Euroopassa on monia kiehtovia paikkoja perinteisten turistikohteiden ulkopuolella. Tällaisia kohteita on esimerkiksi Balkanin niemimaalla, jossa tarjolla on kesyttämätöntä luontoa ja mielenkiintoisia perinteitä.
Rahoillesi vastinetta
Interrail-passin turvin matkustat Euroopan tunnettuihin ja tuntemattomiin kohteisiin edullisesti. Tiesitkö, että tuoppi olutta maksaa noin 1,5 euroa Romaniassa ja Albaniassa?

Mikä ihmeen 'Interrail'?


Interrail on klassinen tapa reissata junalla Euroopassa. Interrail-passin turvin sinun on mahdollista matkustaa 33 eri Euroopan maassa ja kokea, mitä kaikkea tällä maanosalla onkaan tarjottavanaan. Matkusta paikalliseen tyyliin ja tutustu Eurooppaan omaa tahtiasi: päätät itse milloin haluat pysähtyä ja milloin matkustaa. Reilauksen aikana tututstut niin muihin reppureissaajiin kuin paikallisiinkin - ja samalla hämmästelet Euroopan majesteettista luontoa suoraan junan ikkunasta.


Mitä Interrail-liput maksavat?


Koska lipputyyppejä on niin monenlaisia, myös hinnat vaihtelevat. Interrail-passit ovat hintahaarukaltaan 185 - 1202 €. Edullisin lipputyyppi on nuorisolippu, jolla voi matkustaa neljänä päivänä yhden kuukauden aikana, kun taas kallein on aikuisten lippu, jolla voi matkustaa kolmen kuukauden ajan rajattomasti.


Minne voin matkustaa?


Interrail-passi on voimassa 33 eri Euroopan maassa:


Alankomaat, Belgia, Bosnia-Hertsegovina, Bulgaria, Englanti, Espanja, Irlanti, Italia, Kreikka, Kroatia, Latvia, Luxemburg, Makedonia, Norja, Pohjois-Irlanti, Puola, Portugali, Ranska, Romania, Ruotsi, Unkari, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Skotlanti, Suomi (vain maasta poistuminen), Tanska, Tšekki, Turkki, Viro ja Wales.

Takaisin ylös

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.