{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Sambakarnevaalit Rio de Janeirossa

Sambakarnevaalit Rio de Janeirossa - KILROY

Karnevaalit Rio de Janeirossa tunnetaan miten muutenkaan kuin "the greatest party on Earth". Näissä bileissä riittää räväkkyyttä, väriä, glitteriä, höyheniä ja aivan omanlaista eksoottista tunnelmaa! Rion kadut täyttyvät sambakarnebalien aikaan yli 2 miljoonasta juhlijasta ympäri maailmaa! Elämäsi bileet tässä juhlassa on taattu!

Jos Rion karnevaalihumu houkuttelee, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy mielessä pyörivät kysymyksesi pois, niin pääset alkuun suunnitelmissasi. 

Kysy & saat vastauksia

Ensimmäinen karnevaali Riossa juontaa juurensa pitkälle historiaan, vuoteen 1723. Sittemmin tämä sambajuhla on kasvanut maailman suurimmaksi karnevaaliksi. Rion kuumat karnevaalit kestävät 5 päivää ja alkavat joka vuosi 40 päivää ennen pääsiäistä. Uskonnollinen perinne liittyy juhlien ajankohtaan, sillä päivä karnevaalien jälkeen alkaa katolilainen paastojakso. Paaston aikana kaikista kehon nautinnoista tulee pidättäytyä, minkä vuoksi karnevaalit onkin juhlittava ennen tätä ajanjaksoa. Riossa samba raikuu, tunnet villin vetovoiman tanssimaan ja juhlimaan koko yön läpi!

Milloin Rio de Janeiron karnevaaleja juhlitaan?

Karnevaalia juhlitaan yleensä helmi-maaliskuussa. Seuraava karnevaali järjestetään 17. helmikuuta - 25. helmikuuta 2023.

Rion karnevaalit Brasiliassa - KILROY

Katubileet Rion karnevaalien aikaan

Monet yhdistävät Rion karnevaalit ensisjaisesti suuren sambaparaatiin (Rio Carneval Parade), mutta pienemmät katufestarit (bandas ja blocos) ovat aivan yhtä tärkeä osa juhlahumua. Katujuhlat vaihtelevat kooltaan, suurista velorganiserte-juhlista pienempiin intiimeihin naapurustojuhliin. Molemmissa vaihtoehdoissa pääsee kuitenkin aivan varmasti mukaan tunnelmaan ja rytmi vie mennessään.

Erilaiset sambaorkesterit raikuvat kaduilla ja livemusiikkia kuulee pienemmiltä sivukujilta suurimmille pääteille saakka! Samban rytmi on tarttuvaa eikä näissä karnevaaleissa pidä pelätä mukaan heittäytymistä. Spontaanisuus on tärkeää ja juhliin pitää lähteä avoimin mielin nauttimaan tunnelmasta.

Rion kuuluisa sambaparaati

Rion karnevaali huipentuu suureen äänekkääseen ja värikkääseen sambakulkueeseen Sambadromen alueella. Tällä 700 metriä pitkällä areenalla taitavimmat sambaesiintyjät tanssivat ja yleisö voi nauttia näyttävästä juhlasta.

Värikäs paraati on tosissaa paljon enemmänkin kuin vain kulkue. Itseasiassa sambaparaati on myös kilpailu paikallisten sambakoulujen kesken parhaimmista puvustuksista, lavastuksista ja tanssijoista. Silmänruokaa siis ehdottomasti tiedossa! Jos kuvien katselu ei kumminkaan ole tarpeeksi, kannattaa juhlakansan joukkoon liittyä ja kokea nämä bileet ainakin kerran elämässä!

Sambakarnevaalit, Rio de Janeiro - KILROY

Miten pukeutua Rion karnevaaleihin?

Älä huoli, sinun ei tarvitse pukeutua sambapukuihin osallistuaksesi sambakarnevaaleihin! Oikea asustus kuitenkin tekee bileistä ehdottoman ainutlaatuisen kokemuksen. Pieniä somisteita on hauska käydä hankkimassa vaikka paikan päällä Rioon saavuttua. Upea puku ja koristeet saavat toki huomiota, ja Brasilialaiset eivät pelkää jakaa rakkautta ja halata ventovieraitakin - kannattaa siis varautua: luvassa on paljon fyysistä kontaktia!

Unelmoitko Rion karnevaalihumuun heittäytymisestä?

Siinä tapauksessa kannattaa varata aika maksuttomaan matkasuunnitteluun, niin pääset heti askeleen lähemmäs reissuhaaveesi toteutumista. Matkasuunnittelu meidän kanssamme ei maksa mitään eikä se velvoita sinua mihinkään. 

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.