Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Lasketteluloma

Lasketteluloma Euroopan ulkopuolella - KILROY

10 parasta talvikohdetta Euroopan ulkopuolella

Kun Suomen talvi ei riitä rinneunelmiisi, suuntaa puuterilumen perässä Suomen, ja aina Euroopankin, rajojen ulkopuolelle. Euroopan huippukohteiden lisäksi on maailma täynnä mahtavia vaihtoehtoja skimbailureissulle mihin aikaan vuodesta tahansa.

Listasimme alle 10 parasta talvikohdetta Euroopan ulkopuolella. Lähde siis lumilomalle maailmalle! 

1. Kanada

Sesonki: Marraskuusta toukokuuhun

Mikä olisi osuvampi aloitus talvikohteiden TOP 10 listalle, kuin jokaisen talviurheilufriikin rakastama Kanada? Kanadassa on vuoria, laskettelukeskuksia ja puuterilunta jokaiseen makuun. Laskettelijan ykköspaikka on ilman muuta Whistlerin laskettelukeskus, joka on muuten myös Pohjois-Amerikan suurin keskus. Valitse yli 200 rinteestä itsellesi sopiva kattaus päiväksi ja rentoudu illalla Whistlerin vilkkaassa yöelämässä ja tapaa uusia ystäviä!

Jyrkkien rinteiden haasteita kaipaavien, kokeneiden laskijoiden unelmarinteet löytyvät Revelstokesta ja Ferniestä. Näiden keskuksien rinteissä haastat itsesi ja taitosi lukemattomilla off-piste paikoilla puuterilumessa. Banffin Sun Peaks taas on hyvä vaihtoehto aloittelijalle, sillä sieltä löytyy aloittelijalle sopivia rinteitä ja ohjausta.

Lasketteluloma Kanadassa - KILROY

2. USA

Sesonki: Marraskuusta toukokuuhun

Myös Yhdysvallat tarjoaa puuterinnälkäiselle valikoiman upeita laskettelukeskuksia etenkin Kalliovuorten ympäristössä. Tunnetuimpia näistä ovat Coloradon Aspen, Vail ja Breckenridge, mutta myös viereisessä Utahin osavaltiossa on upeita laskettelukeskuksia aivan Salt Lake Cityn läheisyydessä. Miltä kuulostaisi ensin laskettelu Kalliovuorilla ja siitä roadtrip Las Vegasiin tai vaikka eteenpäin Kaliforniaan asti?

Kokeneemmat skimbaajat ja lautalijat voivat suunnata katseensa Wyomingin Jackson Holeen. The Big One -nimellä tunnettu Jackson Hole ei sovellu heikkohermoisille, sillä siellä sijaitsee osa Yhdysvaltain jyrkimmistä rinteistä. Jos siis otat haasteen vastaan, takaamme sinulle adrenaliiniryöpyn, jota et tule unohtamaan! Vaihda välipäivänä monot vaelluskenkiin ja lähde Grand Tetonin tai Yellowstonen kansallispuistoon, missä voit nähdä esimerkiksi biisoneita tai mustakarhuja ja nauttia alueen luonnosta.

3. Marokko

Sesonki: Tammikuusta maaliskuuhun

Luit oikein! Pohjois-Afrikassa sijaitseva Marokko ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen, kun haaveilet talvikohteista, mutta se on ehdottomasti ansainnut paikkansa maailman TOP10 listalla. Marokko tarjoaa kävijälleen maukasta ruokaa, mielenkiintoisen kulttuurin ja vaihtelevaa luontoa aavikolta merenrannalle tai vuoristoon. Täältä pitäisi siis löytyä jotain jokaiselle.

Oukaimden sijaitsee aivan Marrakechin lähellä, mikä tarkoittaa, että voit lasketella Atlas-vuoristossa päivällä ja tutkia Pohjois-Afrikan jännittävimpää kaupunkia iltaisin. Vietä hieman erilainen lasketteluloma: yhdistä siihen historiaa ja Marrakeshin kaupunkivilinää, surffausta Atlantilla ja kamelisafari Saharassa!

Eksoottinen lasketteluloma Marokossa - KILROY

4. Iran

Sesonki: Marraskuusta toukokuuhun

Iran tarjoaa laskettelufriikille laajan valikoiman ennennäkemättömiä mahdollisuuksia! Alle kahden tunnin automatkan päässä Teheranista ovat esimerkiksi Dizinin ja Shemshakin laskettelukeskukset. Kolmessa kilometrissä ne ovat korkeammalla kuin monet Alppien laskettelukeskukset ja lumiolosuhteet ovat kuivan ilmanalan takia mahtavat, etkä varmasti ole länsimaisten turistimassojen keskellä. Kuulostaa täydelliseltä, eikö?

Maata monia vuosia hallinneista rajoituksista huolimatta on laskettelukeskuksissa hyvä ja rento ilmapiiri. Nauti huippuluokan rinteistä ja maisemista ja ota vastaan paikallisten vieraanvaraisuus laskettelukeskuksen after-skissä vesipiipun äärellä. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu innokkaisiin ja iloisiin paikallisiin, niin pääset näkemään karkeiden stereotypioiden ohi ja tutustumaan uuteen kulttuuriin.

5. Intia

Sesonki: Joulukuusta maaliskuuhun

Jos kuvittelit Intian koostuvan ainoastaan kuumista ja täysistä kaupungeista, maukkaasta currysta, upeista rakennuksista ja värikkäästä kulttuurista, joudut miettimään uudestaan. Toki Intia on tätäkin, mutta tässä monipuolisessa maassa riittää ihmeteltävää jokaiseen lähtöön! Intia on Euroopan ulkopuolisten talvilomakohteiden uusin kuuma tulokas. Pakkaa siis kamat kasaan ja suuntaa Luoteis-Intiaan, Jammu ja Kashmirin osavaltioon ja ota Gulmarg-laskettelukeskuksen rinteet haltuun!

Gulmarg on pitkään ollut pääasiassa ammattilaisten ja vapaalaskijoiden suosiossa. Syystäkin, sillä sen lähes loppumattomalla laskettelualueella ovat rinteet jyrkkiä ja vaihtelevia. Myös lumivyöryriski on tavallista korkeammalla, eikä keskus siksi sovellu aloittelijoille. Jos kuitenkin tiedät, mitä teet ja kaipaat haastetta ja vapautta, on Gulmarg sinua varten. Laskettelu Himalajalla on varmasti kokemus, joka on vertaansa vailla.

6. Japani

Sesonki: Joulukuusta huhtikuuhun

Euroopan ulkopuolisista talvikohteista listalle yltää myös Japani. Maa on ollut pitkään monen laskijan ja snoukkaajan bucketlistillä. Monista keskuksista Hokkaiden saarella sijaitsevat Niseko, Furano ja Tomamu ovat meidän suosikkejamme. Mahtavien lasketteluolosuhteiden lisäksi on Japani matkakohde, jossa koet varmasti jotain uutta myös kulttuurin, ihmisten ja ruoan saralla.

Jos puolestaan haluat pitää Japanin loman kiintopisteenäsi Tokiota, testaa ihmessä Yuzawan alueen lukuisia laskettelukeskuksia. Hurauta junalla päiväreissulle Tokiosta luoteeseen ja nauti sitten hieman totutusta poikkeavaa after-ski-menoa sushin ja saken parissa.

7. Etelä-Korea

Sesonki: Marraskuusta maaliskuuhun

Vuoden 2018 talviolympialaisten isäntämaa Etelä-Korea on luonnollisesti parhaiden talvikohteiden listalla. Upean kulttuurin ja suurten metropolien lisäksi on Etelä-Koreassa myös mahdollisuuksia aktiivilomalle. Vietä kaupunkiloma Soulissa ja siirry siitä suurnopeusjunalla Pyeongchangin kisarinteisiin nauttimaan maisemista, joita muut näkevät vain kisakatsomossa, televisioruudun välityksellä.

8. Argentiina

Sesonki: Heinäkuusta Syyskuuhun

Argentiina tunnetaan erityisesti tangosta ja intohimoisesta kulttuuristaan, mutta maassa on myös korkeiden vuorten kehystämiä majesteettisia maisemia. Läntinen Argentiina nojaa Andeihin, jotka mahdollistavat loistavat talviaktiviteetit. Kuuluisin paikoista on lähellä Chilen rajaa oleva Las Neñasin laskettelukeskus. Las Neñas on moderni ja trendikäs keskus, jossa on eloisa yöelämä. Jos siis tykkäät hyvästä after-ski-meiningistä, on tämä oikea paikka sinulle!

Muita loistavia vaihtoehtoja laskettelulomalle ovat esimerkiksi Patagoniassa sijaitsevat Cerro Catedral ja Cerro Bayo. Jos kun lisäät reissuusi vielä pysähdyksen Cerro Castorin keskuksessa, voit sanoa käyneesi maailman eteläisimmässä laskettelukeskuksessa. Olisiko tässä hyvä lisä Etelä-Amerikan seikkailun aktiviteettilistalle?

Parhaat laskettelukohteet Euroopan ulkopuolella - Argentiina - KILROY

9. Chile

Sesonki: Kesäkuusta lokakuuhun

Monille laskijoille on laskettelukausi auttamatta liian lyhyt, sillä juuri, kun tekniikka on saatu hiottua kohdilleen, alkavat lumet jo sulaa. Juuri silloin on täydellinen hetki suunnata Chileen, jossa laskukausi on kesäkuun kynnyksellä vasta alkamassa!

Chilen suosituimmat laskettelukeskukset ovat Valle Nevado ja Portillo. Molemmat ovat päivämatkan päässä pääkaupunki Santiagosta. Perinteisten laskettelukeskusten lisäksi Chile houkuttelee laskijoita myös ”tulivuorilaskettelulla”. Chilessä on useita satoja, osaksi vielä aktiivisia, tulivuoria, joiden rinteille sataa suuret määrät lunta joka vuosi. Skimbailu niiden jyrkkiä rinteitä alas takaa huikean laskuelämyksen ja adrenaliiniryöpyn. Lähde testaamaan taitojasi Osornon, Nevados de Chilian ja Ski Pucon tulivuoririnteille ja yliviivaa tulivuorilaskettelu bucket-listaltasi!

10. Uusi-Seelanti

Sesonki: Kesäkuusta lokakuuhun

Missä ikinä päätätkin Uudessa-Seelannissa laskea, on sinulle taattu upea näköala, etenkin kun käytännössä yhdessäkään laskettelukeskuksessa ei ole puita estämässä näkymiä. Korkeat vuoret, siniset järvet ja vieraanvaraisuus, joka saa sinut haluamaan jäädä ikuisesti, odottavat sinua Uudessa-Seelannissa.

Eteläsaarella lyhyen ajomatkan päässä suositusta Queenstownin kaupungista sijaitsee osa Uuden-Seelannin parhaista laskettelukeskuksista: Remarkables, Coronet Peak ja Cardrona. Queenstown tunnetaan myös muista aktiviteettimahdollisuuksista ja eloisasta yöelämästä, joten valmistaudu kokonaisvaltaiseen reissukokemukseen: railakasta menoa aikaisesta aamusta aina myöhäiseen yöhön asti

Canterburyn alueella pääset Christchurchin kaupungista hyvin Mt. Huttin ja Gragieburnin palveluihin ja moniin muihin aktiviteetteihin käsiksi. Laskettelukeskuksista löytyy rinteitä jokaiselle vaikeusasteelle. Lukuisat laskettelukeskukset ovat vain yksi osoitus Uuden-Seelannin valtaisasta aktiviteettitarjonnasta. Kaikki ovat siis tervetulleita tänne!

Laskettelulomalle maailmalle - KILROY

Bonusvinkki!
Tiesitkö, että myös Lesothossa on pieni laskettelukeskus? Se ei ole tarpeeksi iso mahtuakseen listallemme, mutta se silti ansaitsee maininnan. Kuka olisi uskonut, että niinkin eteläisessä Afrikassa voisi löytää laskettelukeskuksen?

Upeita talvikohteita on siis ympäri maailman ja voit valita niistä itsellesi sopivan. Kerää kaverit kasaan ja lähde kokeilemaan jokin yllämainituista huippukohteista!

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.