{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Surffaus

Surffaus on loistava tapa nauttia auringosta ja biitsielämästä - KILROY
Surffimatkat - KILROY

Surffimatkat

Surffaus ei ole vain urheilua - se oma kulttuuri ja mielentila. Surffaus on elämäntapa. Tervetuloa nauttimaan mitä parhaimmista surffispoteista ympäri maailman! 

Tarjoamme surffikursseja ja surffimatkoja ympäri maailman – löydät varmasti omasi oletpa sitten ensi kertaa laudan päällä pyristelemässä tai surffasitpa sitten aaltoja käsillä seisoen!

Kysy surffimatkoista

Surffikurssit ja -matkat 

Surffausta voi harrastaa melkein kaikkialla, jossa aallot kohtaavat kohisten rannan. Mutta vaikka hyviä surffipaikkoja löytyy ympäri maailman ovat toiset spotit parempia kuin toiset. Meidän kautta pääset kiinni surffarin elämäntapaan niin Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa, Oseaniassa kuin Amerikoissakin. Käytännössä siis vaihtoehtojesi lista on koko maailman mittainen!

Surffaus elämäntapana on malliesimerkki rentoudesta ja positiivisesta asenteesta. Buukkaa itsellesi oma spotti tarkkaan valittujen surffikoulujen joukosta ja aloita uusi elämä! Surffaukseen, ja luonnollisesti myös surffikoulujen tarjontaan, kuuluu olennaisesti myös letkeä hengailu, juhlat biitsillä, erinäiset spontaanit seikkailut ja kaiken kaikkiaan hyvä meininki. Suunnitteletpa siis matkaa Marokkoon tai Etelä-Afrikkaan, Porttugaliin tai Australiaan, tai vaikkapa Costa Ricaan, Sri Lankalle, Ecuadoriin, Indonesiaan tai esim. Meksikoon, meiltä löytyy vaihtoehtoja vastaamaan surffiunelmiisi. 

Yhtä lailla vaihtoehtoja löytyy kohteiden lisäksi myös eri tason surffareille. Jokaisella kurssilla opettajat arvioivat kurssilaisten taidot ja jakavat tarvittaessa porukkaa eri ryhmiin, niin että jokainen pääsee haastamaan itsensä ja oppimaan uutta niin lautatekniikan kuin aaltojen lukutaidonkin osalta. 

Kysy surffikursseista

Elämä surffileirillä

Surffaus on paljon muutakin kuin pelkästään aalloilla ratsastusta. Surffielämään kuuluu kaikenlainen rento meno, hyvä ruoka ja yhteisöllisyys. Tutustut tähän kaikkeen surffimatkoilla, tai surffileireillä, tai miksi ikinä niitä haluatkaan kutsua. Surffiyhteisöstä löydät aina ystävällisiä ihmisiä ja kursseilla tapaat muita reissaajia, joten seuran kannalta on ihan se ja sama, oletko lähdössä matkaan yksin tai kaverin kanssa. 

Surffikursseilla ohjelmaan kuuluu surffiharjoituksien lisäksi usein myös joogaa sekä erinäisiä muita aktiviteetteja, grillibileitä ja lähiympäristöön tehtäviä retkiä. Riippumatot ja terassit ovat jotakuinkin surffileirien vakiokalustoa, joten puitteista ei homma ainakaan jää kiinni. Kaiken keskiössä on kuitenkin aina leppoisa tunnelma. Nämä ovat todella hyvän mielen reissuja!

Kysy surffimatkoista

Suunnitelmissa surffimatka?

Jos surffielämä houkuttelee, ota ihmeessä yhteyttä. Sen kuin vain kysyt, niin kerromme lisää surffikursseista, majoituksista ja kuinka yhdistät surffauksen parhaalla mahdollisella tavalla muihin reissusuunnitelmiisi. Räätälöimme matkakokonaisuudet aina juuri sinun toiveidesi ja budjettisi mukaan. Mitä enemmän osaat kertoa vaikka sitten vasta alustavista  suunnitelmistasi, sitä osuvammin osaamme ohjeistaa sinua. Kerro, mitä haluat matkallasi kokea, minne päin maailmaa suunnittelet reissua, milloin ja oletko liikenteessä yksin, kaksin vai porukalla. 

Valitse itsellesi sopiva aika matkasuunnittelulle ja varaa suunnitteluaika päälle Helsingin tai Turun toimistomme. Vaihtoehtoisesti voi varata suunnitteluajan myös puhelimitse käytävälle keskustelulle. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa suunnitteluaika

Miksi surffaamaan KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki surffimatkat

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kertomuksia surffireissuista maailmalta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.