{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Treeniloma

Kaksi miestä nyrkkeilemässä kuntosalilla
Käsilläseisova mies hiekkarannalla

Lähde treenilomalle ulkomaille

Oletko aina haaveillut siitä voittajafiiliksestä, kun hiki valuu ja olo on vahva ja itsevarma? Kokonaisvaltaisesti treenaukseen heittäytyminen on vaikeaa arjen kiireiden keskellä, joten miksi et lähtisi toteuttamaan tavoitteitasi fitness-lomalle, jossa voit keskittyä omaan hyvinvointiisi ja treenaamiseen. Mene ja työstä itsestäsi parempi, vahvempi versio!

Kysy treenilomista

Terveys, voima & hyvä olo

Fitness-reissut ja treenilomat tarjoavat hieman erilaisen näkökulman maailmaan ja reissaamiseen. Jatka jo valitsemaasi aktiivista elämäntapaasi myös lomalla tai ota tästä inspiroiva startti kohti terveellisempää elämää. Huhki hulppeissa maisemissa, auringon lämmössä, mielettömien ruokaherkkujen energisöimänä. Näe ja tunne edistyminen kehossasi. Lähde mukaan treenaamaan muiden samanhenkisten seikkailijoiden kanssa ja saat varmasti oppeja, intoa ja kokemuksia koko loppuelämäksesi.

Minne lähteä treenilomalle?

Tällä hetkellä meiltä löytyy vaihtoehtoja Indonesian Balilta, Thaimaasta ja Etelä-Afrikasta. Aktiivista tekemistä löytyy tottakai jotakuinkin mistä tahansa reissukohteesta, mutta jos haluat todellisen treeniloman, selaa nämä vaihtoehdot läpi.

Treeniloma Balilla
Kaunis Bali on täydellinen reissukohde myös muunlaiseen matkaan kuin vain rannalla makoiluun. Reppureissaajien suosikkikohde kerää pisteitä mm. auringosta, edullisesta hintatasosta ja mm. mehukkaista hedelmistä, mutta Balin loistavat surffivedet ja monipuolinen joogatarjonta tekee siitä loistavan matkakohteen terveellisestä elämäntavoista nauttiville matkaajille. 

Treeniloma Balilla ei kuitenkaan ole vain meditaatiota, vaan luvassa on myös todellista hikitreeniä. Yhdistä fitness-lomaasi mm. kuntosaliharjoittelua, crossfittiä ja HIIT-harjoittelua. 

Fitness-loma Thaimaassa
Thaimaassa valikoimassamme on Bootcamp-vaihtoehto Phuketissa. Treenileirille voi ilmoittautua kuka tahansa lähtötasosta riippumatta. Kaikille löytyy oman tasoista tekemistä ja ammattitaitoiset ohjaajat puskevat ja kannustavat kaikkia juuri sopivasti, jotta jokainen tuntee yhtä lailla poltteen lihaksissaan kuin onnistumisen fiiliksen oman maksimitason ylittämisestä. 

Phuketissa treenilomaan on helppo yhdistää myös matkailun parasta antia eli paikalliseen kulttuuriin, ruokaan ja maisemiin tutustumista. Ota ilo irti aktiivisesta lomastasi ja lähde vapaa-ajalla pyöräilemään, vaeltamaan tai testaamaan esimerkiksi laitesukellusta.

Kuntoilua Etelä-Afrikassa
Etelä-Afrikan Kapkaupunki on loistava treenilomakohde sinulle, joka kaipaat lomaasi treenihikoilun lisäksi nousseiden adrenaliinilukemien aiheuttamaa hikoilua: ujuta treenisessioiden väliin laskuvarjohyppy, leijalautailukurssi, sukellusta haiden seassa ja surffailusta niin vedessä kuin hiekkadyyneilläkin. Rauhallisempaan menoon kovan treenin ja adrenaaliniryöpyn tasapainoksi sido vaelluskengät kiinni ja patikoi Pöytävuorelle tai suuntaa viinitiloille maistelemaan paikallista tuotantoa.

Reissaamisen yhdistäminen liikuntaan ja terveyteen on näin helppoa!

Miksi treenilomalle KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki treenilomat

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kertomuksia treenireissuista

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.