{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Tämä kierros kertoo ajasta ennen Prahan miehitystä, sen aikana, ja sen jälkeen, ja vierailet joillain toisen maailmansodan merkittävimmistä tapahtumapaikoista. Opit liittoutuneiden epäonnistumisesta vuonna 1938, tšekkiläisten lentäjien sankarillisesta taistelusta Royal Air Forcessa, Theresienstadtista, sir Nicholas Wintonista, joka pelasti 669 juutalaista lasta Natsien käsistä, miehityksen viimeisistä intensiivisistä päivistä ja Punaisen armeijan miehittämästä Prahasta. Kuulet myös rohkeista tšekkiläisitä laskuvarjojääkäreistä, jotka lensivät Englannista suorittaakseen pahamaineisen ja vaarallisen SS-Obergruppenführer Reinhard Heydrichin salamurhayrityksen.

Aloitat vierailun St. Cyril ja Methodiuksen kirkossa ja museossa tanskaa puhuvan oppaan kanssa. Seitsemän tšekkiläistä laskuvarjojääkäriä piilottelivat kirkon kryptassa Reinhard Heydrichiin kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen. Kesäkuun 18. ja 19. välisenä yönä vuonna 1942 he puolustautuivat useita tunteja satoja SS- sotilaita vastaan. Hyökkäys ja Natsien kauhea kosto jääkäreitä kohtaan on yksi tärkeimmistä toisen maailmansodan tapahtumista Tšekkoslovakiassa. Krypta on nykyään kansallinen muistomerkki.

Jatkat matkaasi Juutalaiskortteliin, jossa kuulet lisää Theresienstadtista ja Hitlerin suunnitelmista Tšekkoslovakiaa varten, jotka lopulta säästivät synagogat Prahassa.

Jatkat kierrosta rakennuksiin ja paikkoihin, jotka todistivat toukokuun 1945 raivokkaita taisteluja miehittäjää vastaan. Jopa 30 000 tsekkiläistä osallistui taisteluun, ja molemmat puolet kokivat raskaita tappioita. Vapautuminen tapahtui toukokuun 9. päivänä, ja viimeiset taistelut käytiin 11. Toukokuuta 1945.

Tämä jännittävä kierros kestää 2,5- 3 tuntia, sisältäen lyhyen tauon. Kierros päättyy Prahan keskustaan.

Hinta per henkilö museoon ja elokuvaan: 6,45e
Pyydä maksuton tarjous
prague-world-war-2-tour

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.