{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Lähde retkelle noin 90 km Prahasta kaakkoon vanhaan ja kauniiseen keskiaikaiseen kaupunkiin.
Kaupungista löydettiin 1200-luvun lopulla runsaasti hopeaa ja sitä louhittiin paljon aina 1500-luvulle asti. Aluetta pidettiin yhtenä Keski-Euroopan rikkaimmista. Kierros kestää noin yhdeksän tuntia ja kaupungissa on kolme ehdotonta nähtävyyttä:
1. St. Barbaran kirkko, joka näyttää sirkusteltalta kauempaa katsottuna. Kirkko on koristeltu louhinta-aiheisilla freskoilla.
2. Vlasský dvur (Italian Court). Aikoinaan täällä tehtiin hopeakolikoita, nykyään siellä on kolikko- ja vaakunanäyttely.
3. Hradek, joka oli alunperin linnoitus ja siellä toimi myös hopeakaivos. Nykyään linnoitus toimii kaivosmuseona. Kierros kaivoksessa kestää noin 45 min. Vierailu on kiinnostava, mutta paikoitellen hyvin kapeiden käytävien vuoksi se ei sovellu henkilöille , jotka kärsivät klaustrofobiasta. Kierros on varattava ennakkoon. Huomaattehan, että museo on suljettuna marraskuusta maaliskuuhun. Kaivos sijaitsee noin 5 km Kutna Horan ulkopuolella, joka puolestaan on tunnettu 40 000 ihmisen luista ja pääkalloista tehdyistä koristeistaan. Jos et ole varannut opasta vierailupäivälle, varausmaksu veloitetaan ryhmältä kierroksesta Hradekin hopeakaivoksessa. Pääsyliput maksetaan sen jälkeen museoon.
Retken hinta sisältää englanninkielisen oppaan. Hintaan sisältyy varausmaksu.

Sisäänpääsymaksu St. Barbaran kirkkoon 9€ / oppilas
Sisäänpääsy St. Barbaran kirkkoon 12€ / aikuinen
Sisäänpääsy Vlasskyv dvur -kartanoon 12 € / oppilas
Sisäänpääsy Vlasskyv dvur -kartanoon 14 € / aikuinen
Sisäänpääsy Hradek-museoon 12 € / oppilas
Sisäänpääsy Hradek-museoon 14 € / aikuinen
Sisäänpääsy Sedlecin luukirkkoon 9 € / oppilas
Sisäänpääsy Sedlecin luukirkkoon 13 € / aikuinen
Pyydä maksuton tarjous
581-codan-prague-daytrip-to-kutna-hora-and-sedlec

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.