{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opintomatkat Ranskaan


Opintomatkat Ranskaan - KILROY

Ranska on helppo kohde ryhmämatkoille: yhyt matka, edulliset lentoliput, paljon majoitusvaihtoehtoja sekä runsaasti opintovierailu- ja päiväretkikohteita.

Ranska on perinteinen ja suosittu erilaisten opintomatkojen kohteena, eikä ihme, sillä Ranska on osuva valinta olipa ryhmäsi kiinnostuksen kohteena sitten taide, ruokakulttuuri tai vaikkapa valtiotiede.

Hinta sisältää

  • Lennot Helsingistä Pariisiin
  • 4 yön majoitus usean hengen huoneissa aamiaisella
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ISIC-opiskelijakortti kaikille ryhmän opiskelijoille
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ITIC-opettajakortti ryhmän opettajille

Hintaesimerkki on alk.hinta yhtä matkustajaa kohden, kun ryhmässä 20 henkeä.

Kysy tarkempia hintatietoja

Opintomatkat Ranskaan - KILROY

Ryhmämatka Ranskaan

Metropolista maalaisidylliin ja viiniviljelmiltä vuoristokyliin ja hiekkarannoille – Ranska tarjoaa monipuolisia maisemia ja aktiviteetteja kaikenlaisille ryhmille. Maisemien lisäksi Ranska on monipuolinen myös historiallisten nähtävyyksien ja mielenkiintoisten opintovierailukohteiden osalta. Ranskan matkalla luvassa on myös tietenkin taidetta, herkullista ruokaa ja eloisaa kahvilaelämään. Ja koko matkan ajan olette luonnollisesti jatkuvassa kielikylvyssä.

Räätälöimme kaikenlaisia matkoja ympäri Ranskan. Näillä sivuilla on esitelty vain muutama kohdevaihtoehto, eli jos suunnittelet matkaa muualle Ranskaan, ota ihmeessä yhteyttä. Kerro toiveistasi, niin räätälöimme sinulle ryhmäsi tarpeita vastaavan matkan. 

Pariisi          Strasbourg          Nizza

Opintomatka Ranskaan – Suunnittelu

Monet Euroopan merkittävimmistä ajattelijoista, kirjailijoista ja taiteilijoista olivat ranskalaisia, ja kun maa on vielä kaiken lisäksi toiminut näyttämönä sekä monelle historiallisesti merkittävälle tapahtumalle että filosofiselle keskustelulle, on Ranskan opintomatkalle helppo ammentaa ohjelmaa.

Valmiina opintomatkalle Ranskaan? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään! Autamme sinua suunnittelussa, järjestelyissä ja varauksissa, jotta matkastanne tulee ikuimuistoinen ja saatte siitä maksimaalisen hyödyn tavoitteidenne mukaisesti. Varmistamme aina, että

  • opintomatka vastaa kokonaisuudessaan ryhmän toiveita
  • kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot ovat budjettinne mukaisia
  • matkaan kuuluu vierailukohteita, jotka vastaavat ryhmänne akateemisia ja/tai ammatillisia mielenkiinnonkohteita
  • saat matkajohtajana tarvitsemasi tuen ja avun; säästät aikaa ja vaivaa ennen matkaa ja pystyt itsekin nauttimaan matkasta paikan päällä
  • vastaamme myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä huomaa kysyä. 

Yhteydenotto on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään.

Kysy opintomatkoista Ranskassa

Asiakaskokemuksia

Yhteistyö on ollut aina sujuvaa, teiltä saa vastauksen tosi nopeasti ja myyjä on aina ollut auttavainen ja myös kiinnostunut siitä, että meidän reissu sujuisi hyvin.

Sanna,

Pariisin opintomatka

Miksi KILROY?

Henkilökohtainen palvelu

Ryhmämatkojen asiantuntijamme ovat matkajärjestelyjen ja -varauksien ammattilaisia. Saat aina avun ja tuen järjestelyillesi.

Säästä aikaa

Isojen ryhmien matkajärjestelyihin ja selvittelyyn menee aikaa, mutta kun jätät selvittelyt meille, voit itse keskittyä muihin asioihin.

Varmuus & turvallisuus

Kun teet yhteistyötä luotettavan matkajärjestäjän kanssa, ovat sekä suunnitelmasi että rahasi turvassa.

Tekemistä Ranskassa

Varaukset

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.