{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opintovierailut

Opintovierailut - KILROY

Opiskelu, uuden oppiminen ja valittuihin aiheisiin syventyminen ovat keskeinen osa opintomatkaa – onhan matka osa opintoja. Opintomatkojen vaatimukset kasvavat jatkuvasti: ulkomaille lähtö on panostus niin rahallisesti, ajallisesti kuin henkisestikin ja siitä halutaan luonnollisesti saada kaikki mahdollinen irti. 

Kysy opintomatkoista

 

Opintovierailut opintomatkan ytimessä

Opintomatkalle lähtö on pystyttävä perustelemaan. Matka vaatii valmisteluita, jotka vievät aikaa, ja tietenkin myös itse matka on aikaa pois perinteisestä luokkahuoneympäristöstä. Mutta oikein ja ammattimaisesti järjesteltynä opintomatka todella on ainutlaatuinen ja arvokas lisä normaaliin opetukseen ja ympäristönä uusi kaupunki ja opintoala- ja ammattikohtaiset vierailukohteet opettavat varmasti enemmän kuin luokkahuone tai auditorio. Ja kun homma hoidetaan ammattimaisesti ja suunnitellaan hyvin vastaamaan tavoitteita, on perustelu todella helppoa.

Eri kohteiden mahdollistavat opintovierailut ovat juuri se opintomatkan ydin: ainutlaatuiset oppimismahdollisuudet. Haasta oppilaasi soveltamaan oppejaan, testaamaan taitojaan ja näkemään omakohtaisesti esimerkiksi taidetta ja historiallisia paikkoja, joista olette lukeneet oppikirjoista. Museoiden ja gallerioiden lisäksi opintovierailut yrityksiin ja tiedeinstituutteihin tarjoavat mielenkiintoisia näkökulmia, minkälaisia mahdollisuuksia ja urapolkuja tulevaisuus eri aloilla tarjoaa opiskelijoille. 

Tukea opintovierailujen suunnitteluun

Me olemme asiantuntija juuri näissä järjestelyissä. Tunnemme matkakohteet, mikä mahdollistaa hyvän ja nopean suunnittelun; meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita, minkä ansiosta voimme räätälöidä niin akateemisen, sosiaalisen kuin kulttuurisenkin osan matkaanne toiveidesi mukaisesti. Matkalla saa ja ehdottomasti pitääkin olla hauskaa, mutta me varmistamme jo etukäteen oikeanlaisten opintovierailujen muodossa, että myös opintomatkan akateeminen puoli on kunnossa.

Annamme sinulle työkalut – niin neuvojen kuin konkreettisten materiaalien muodossa – joilla rakennat matkan opintosuunnitelman vastaamaan tavoitteita ainekohtaisesti: kieliä, historiaa, maantiedettä, biologiaa, taidetta, uskontoa, filosofiaa, yhteiskuntatietoa ja valtio-oppia, oikeustiedettä jne. Yhdessä löydämme varmasti sopivan matkakohteen, ohjelman ja opintovierailut opintomatkallenne.

Selaa vaihtoehtoja opintovierailuille ja erinäisiin aktiviteetteihin.

Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä – pystymme järjestämään lähes kaikenlaiset vierailut ja aktiviteetit.

Kysy opintomatkoista

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.