{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Jennin matka Reykjavikissa

Iceland Reykjavik Panorama Of The City

Harkinnassa opinto- tai virkistysreissu Islantiin ja Reykjavikiin? Ryhmämatka-asiantuntijamme Jenni kävi paikan päällä vierailulla tutustumassa kohteen tarjontaan ja jakaa nyt parhaat vinkkinsä Islantiin suuntaaville!

Kuka: Jenni Helsingistä
Mitä: Suuntasi kahden kollegan kanssa 4 yöksi Reykjavikiin katsomaan, mitä kaikkea kyseisellä kohteella on tarjottavana ryhmille.

Kysy Reykjavikin matkoista

Missä tunnelmissa reissu lähti käyntiin?

Lensimme suoralla lennolla Helsingistä Reykavikiin, joka kesti hieman reilun kolme ja puoli tuntia. Kyseessä ei siis ole mikään turhan pitkä lentomatka, varsinkin kun kyseessä on näinkin "eksoottinen" matkakohde! Me olimme ennakkoon vuokranneet auton, jonka noudimme kentältä ja lähdimme sitten suoraan ajamaan kohti Blue Lagoonia. Blue Lagoon sijaitsee lentokentän ja Reykavikin välissä, ja siksi vierailu on kätevää yhdistää lentokenttäkuljetukseen. Ryhmille voimme esim. varata oman tilausbussin ja yhdistää siihen Blue Lagoon -vierailun. Ilman ennakkovarausta ei kannata edes yrittää Blue Lagoonille, sillä ajanvaraus on nykyään pakollinen.

Kylpylän turkoosi vesi ja sen ympäröimä vuorimaisema oli kertakaikkiaan mykistävä. Olimme paikan päällä lokakuussa, jolloin ilma oli jo erittäin viileä, mutta pulahdettuamme koko porukalla höyryävään veteen, ei kylmyydestä ollut enää tietoakaan. Täydellinen startti matkalle!

Minkälaisia muita aktiviteetteja Reykjavikissa ja sen ympäristössä on tarjolla?

Reykjavikissa on paljon erilaista tekemistä ryhmille. Me kävimme matkamme aikana mm. katsomassa islanninhevosia tilalla, jossa on mahdollista varata ryhmillekin ratsastusta. Kävimme myös Reykjavikin Escape Roomissa, joka oli erittäin mukaansatempaava kokemus. Ulospääsyä yhdessä ratkoessa unohtaa kaiken muun ja ratkaisujen oivaltaminen tuo voitonriemua. Kävimme myös yhtenä iltana veneretkellä katsomassa revontulia. Revontulet ovat luonnonilmiö, joten järjestäjät eivät tietenkään pysty varmuudella takaamaan niiden näkyvyyttä, mutta me olimme onnekkaita ja pääsimme ihastelemaan vihreänä hehkuvia taivaanvaloja retkemme aikana.

Meidän oli matkamme aikana tarkoitus myös yhtenä päivänä lähteä veneretkelle katsomaan valaita, mutta saimme kyseisenä aamuna tiedon, että sääolosuhteiden vuoksi valasretki oli peruttu. Ilma on Reykjavikissa oikukas ja vaihteleva, joten kannattaa varautua siihen, että varauksista huolimatta retkiä saatetaan toisinaan joutua perumaan. Me emme kuitenkaan jääneet peruutusta sen kummemmin murehtimaan, vaan käytimme ajan hyödyksi ja kävelimme ympäriinsä kaupungin keskustassa aistimassa islantilaista hilpeää tunnelmaa!

Viimeisenä päivänä kävimme vielä Kultaisella kierroksella (Golden Circle), joka oli ehdottomasti koko reissun kohokohta. Kultaisen kierroksen merkittävimmät pysähdykset ovat Geysirin ja Strokkurin kuumat lähteet, Gullfossin vesiputous ja Þingvellirin kansallispuisto, joka sijaitsee Euroopan ja Amerikan mannerlaattojen törmäyspisteessä. Kokopäiväretken jälkeen olo on taatusti väsynyt, kun on nähnyt niin paljon kaikkea vaikuttavaa. Suosittelen kyseistä päiväretkeä ihan jokaiselle Reykjavikissa kävijälle. Kokemusta on vaikea kuvailla sanoin, se on ehdottomasti nähtävä ja koettava itse!

Mitä muita vinkkejä antaisit Islantiin suuntaaville?

Matkamme aikana kävimme tarkastamassa useita tarjoamiamme majoituksia Reykjavikissa. Kuulimme yhteistyökumppaniltamme, että Reykjavikin suosio matkakohteena on noussut huomattavasti viime vuosina ja majoitukset täyttyvät hyvin nopeasti, joten varausten kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Myös matkabudjetissa kannattaa huomioida, että Reykjavikin hintataso on melko kallis eli ruokailuihin ja muihin menoihin kannattaa varautua hyvin ennakkoon. Me voimme kuitenkin varata ryhmille ruokailuja ja ohjelmaa jo etukäteen, jolloin matkabudjetti on helpompi arvioida jo ennen matkan alkua.

Kysy Islannin ryhmämatkoista

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.