{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Think you can’t grow fresh produce in Icelandic winter? Think again. This innovative family-run greenhouse uses geothermal energy to grow tomatoes year-round—even when it's freezing outside.
You’ll step inside a tropical oasis heated by the earth, learn how the Friðheimar team grow flavour-first tomatoes sustainably, and see how they’ve transformed a cold northern farm into a flourishing green space. The short tour shows you how tech, tradition, and clever problem-solving can create food systems that work with—not against—nature.
Pyydä maksuton tarjous
1965-friheimar_greenhouse

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.