{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
I Malaga har KILROY hittat en riktigt bra och erkänd språkskola, Debla, som grundandes 1979. Den ligger vid foten av Mount Gibralfaro, i en av de grönaste områdena i Málaga med en magnifik utsikt över Medelhavet, på enbart 10 minuters gångavstånd från den gamla delen av staden och med 2 minuter till stranden. Det är Deblas mål att ge sina elever undervisning av hög kvalitet och samtidigt göra deras vistelse till en oförglömlig upplevelse. Efter kursen kommer eleverna inte bara att kunna tala bättre spanska, men de kommer också att kunna förstå vissa aspekter av den spanska kulturen bättre. Den vackra skolbyggnaden med sina stora och soliga klassrum, den vackra trädgården och terrasserna med utsikt över Medelhavet, själva omgivningen, och särskilt den personliga behandlingen av varje enskild elev, skapar den mycket speciella familjatmosfär som de är kända för.
YTTERLIGARE INFORMATION:
• Skolan erbjuder gratis wifi på hela skolan, vilken drivs av danskar.
• Skolan är ackrediterad av Instituto Cervantes och detta garanterar undervisning av hög kvalitet. Alla lärare har universitetsexamen och är specialiserade i att undervisa utländska elever i spanska. De har naturligtvis spanska som modersmål. Debla erbjuder 6 officiella språknivåer: (A1, A2, B1, B2, C1, C2) som är fastställda av the Council of Europe’s Common European Framework of Reference for Languages. Eleverna undervisas i grupper om högst 9 elever.
• Boende på vandrarhem eller hotell, alla inom gångavstånd från språkskolan.
• Särskilda språkpaket innehåller: Läromedel, välkomstpaket, guidad tur i Malaga (minst 15 lektioner) och avskedsarrangemang med paella (minst 15 lektioner) och diplom.
Varje lektion varar 50 minuter.
Pyydä maksuton tarjous
706_debla_language_school_malaga_language-school

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.