{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opintomatka Madridiin


Opintomatka Madridiin - KILROY

Madrid on ollut Espanjan pääkaupunkina jo vuodesta 1561 lähtien. Aikojen saatossa siitä on kasvanut suuri ja moderni n. 6 miljoonan ihmisen asuttama kaupunki. Isossa kaupungissa on paljon nähtävää opintomatkalaisille!

Suuret ja leveät kadut kaupungin sydämessä ovat miellyttävä yllätys vierailijalle. Katujen varsilta löytyy monia pieniä aukioita sekä keskiaikaisia rakennuksia, jotka luovat kaupunkiin viihtyisän tunnelman.  

Kysy opintomatkoista Madridissa

Hinta sisältää

  • Lennot Helsingistä Madridiin
  • 4 yön majoitus usean hengen huoneissa aamiaisella
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ISIC-opiskelijakortti kaikille ryhmän opiskelijoille
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ITIC-opettajakortti ryhmän opettajille

Hintaesimerkki on alk. hinta yhtä matkustajaa kohden, kun ryhmässä 20 henkeä.

Kysy tarkempia hintatietoja

Opintomatka Madridiin - KILROY

Ryhmämatka Madridiin

Madrid on täydellinen matkakohde, kun haluat yhdistää matkaan monta erilaista aktiviteettia. Miten olisi jalkapallo-ottelu tai vierailu Prado-museossa? Kaupunki tarjoilee myös loisteliasta arkkitehtuuria, kauniita puistoja ja herkullisia ruokakokemuksia.

Madrid on niin ikään oiva kohde yöelämää ja shoppausmahdollisuuksia kaipaaville. Paikalliset illastavat suomalaisittain myöhään, joten varaudu tähän, kun teet illallissuunnitelmia. Erinäiset ruokakokemukset ovat ehdottomasti paras tapa kurkistaa madridilaisten tapaan nauttia elämästä ja juhlistaa arkea.

Valmiina opintomatkalle Madridiin? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään! Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. 

Kysy ryhmämatkoista Madridiin

Opintomatka Madridiin – Suunnittelu

Opintomatka Madridiin on helppo toteuttaa ja kaupungin tarjonnasta löytyy runsaasti opintovierailukohteita, joiden ympärille rakentaa tavoitteellinen ja motivoiva ohjelma. 

Autamme sinua suunnittelussa, järjestelyissä ja varauksissa, jotta matkanne vastaa sille asetettuja tavoitteita ja toiveita. Varmistamme aina, että

  • opintomatka vastaa kokonaisuudessaan ryhmän toiveita
  • kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot ovat budjettinne mukaisia
  • matkaan kuuluu vierailukohteita, jotka vastaavat ryhmänne akateemisia ja/tai ammatillisia mielenkiinnonkohteita
  • saat matkajohtajana tarvitsemasi tuen ja avun; säästät aikaa ja vaivaa ennen matkaa ja pystyt itsekin nauttimaan matkasta paikan päällä
  • vastaamme myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä huomaa kysyä. 

Yhteydenotto on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään.

Kysy Madridin aktiviteeteista

Opintovierailu Madridissa – Kuninkaan linna (Palacio Real)

Palacio Real on entinen Espanjan kuninkaallisten koti. Tänä päivänä linnaa käytetään vain virallisten seremonioiden ja juhlallisuuksien aikana. Linna on kauniisti sisustettu kuninkaallisilla maalauksilla, patsailla, taide-esineillä ja antiikkihuonekaluilla.

Opintovierailu Madridissa – Flamenco 

Flamenco on korkojen kopinan, kastanjettien, kitaran soiton, käsien taputuksen ja laulun kiehtova sekoitus. Esityksen aikana yleisö kannustaa tanssijoita ”huutamalla” ja taputtamalla käsiään. Tanssin, sekä elämästä ja kuolemasta, surusta ja ilosta kertovien tunteikkaiden laulujen avulla esiintyjien ja yleisön sielut kohtaavat. Madridin flamencotanssijat ovat maan (ja samalla maailman) huippuja. Tämä on ehdton kokemus Madridissa jo sen kulttuurisen merkittävyyden vuoksi – vaikka tanssi ei muutoin olisikaan opintomatkanne keskiössä.


Nämä ovat vain muutama poiminta eri opintovierailuvaihtoehdoista Madridissa.  Selaa sivun lopusta ryhmällesi sopivia aktiviteettaja ja ota sitten yhteyttä. Järjestämme myös toiveiden mukaisa opintovierailuja alla esiteltyjen lisäksi, joten kerro toiveistasi, niin kartoitetaan vaihtoehtoja yhdessä.

Kysy opintovierailuista

Miksi KILROY?

Henkilökohtainen palvelu

Ryhmämatkojen asiantuntijamme ovat matkajärjestelyjen ja -varauksien ammattilaisia. Saat aina avun ja tuen järjestelyillesi.

Säästä aikaa

Isojen ryhmien matkajärjestelyihin ja selvittelyyn menee aikaa, mutta kun jätät selvittelyt meille, voit itse keskittyä muihin asioihin.

Varmuus & turvallisuus

Kun teet yhteistyötä luotettavan matkajärjestäjän kanssa, ovat sekä suunnitelmasi että rahasi turvassa.

Majoitus

Tekemistä Madridissa

Varaukset

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.