{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 päivän opintomatkoja

Ryhmämatka Strasbourgiin - KILROY

Kaikenlaiset ryhmämatkat Eurooppaan ja muualle

Porukalla maratonia juoksemaan Berliiniin? Kisa- tai esiintymismatkalle joukkueen kanssa? Kulttuuriin tutustumaan opiskelijaryhmällä? Ruoka- ja viinimatka kielikurssilaisten kesken? Olitpa suunnittelemassa sitten minkälaista ryhmämatkaa tahansa, meiltä löytyy sekä vaihtoehdot että suunnittelu- ja varausapukin. 

Suunnittelemme ohjelmaa matkan varrelle, suosittelemme hotelleja ja järjestämme ryhmällenne bussikuljetukset, tai mitä nyt sitten tarvitsettekaan. Keräsimme tälle sivulle muutamia esimerkkimatkoja Euroopassa, mutta älä anna näiden rajottaa, jos suunnitelmasi suuntautuvatkin aivan jonnekin muualle – sen kuin vain pyydät tarjouksen!

Aloita matkasuunnittelu

5 päivän matka Maltalle | 615€ / hlö*
*alk. hinta yhtä matkustajaa kohden, kun ryhmässä 20 henkeä

Paketti sisältää:
- Lennot Helsinki - Valletta - Helsinki
- 4 yön majoitus hostellissa usean hengen huoneissa
- Lentokenttäkuljetukset
- Kokopäiväretki Gozon saarelle sisältäen kuljetukset, lauttamatkat, puolen päivän jeeppisafari, lounas, puolen päivän veneretki Gozon ja Cominon saarten lähistöllä ja kokopäivän opastus engl.

Ryhmämatka Maltalle | 5 päivää, 4 yötä

Malta on loistava valinta, jos ryhmänne on kiinnostunut rikkaasta välimerellisestä kulttuurista ja haette miellyttävän, leppoisan ilmaston kohdetta. Maltalla arvostetaan myös taiteita, mikä näkyy maan aktiviteettivalikoimassa: matkasuunnitelmiin kannattaa ehdottomasti sisällyttää gallerioita, teatteriesityksiä tai vaikka musiikkia.

Täydellisen kulttuurin ja tietenkin herkullisen ruoan täyttämän matkan aikana kannattaa  myös nousta haukkomaan henkeä Maltan korkeimmalle paikalle, Dingli Cliffsin huipulle, auringonlaskun aikaan.

Suosittelemme varaamaan ainakin päiväreissun verran aikaa Gozon saarella vierailuun. Samaan retkeen on helppo yhdistää veneretki myös Cominon saaren tuntumassa, jossa pääsette nauttimaan auringon lämmöstä ja kristallinkirkkaista vesistä.

Malta on kooltaan melko pieni, ja yhden kaupungin sisällä liikkuminen kävellen on helppoa  – toisinaan jopa ainoa vaihtoehto. Mikäli ryhmänne haluaa liikkua Maltalla paikasta toiseen, suosittelemme bussin vuokraamista ennakkoon, jolloin kuljetukset hoituvat koko ryhmälle varmasti ja siirtymiset on helppo aikatauluttaa matkasuunnitelmiinne sopiviksi.

Aloita matkasuunnittelu 

5 päivän matka Firenzeen | 529€ /hlö*
*alk. hinta yhtä matkustajaa kohden, kun ryhmässä 20 henkeä

Paketti sisältää:
- Lennot Helsinki - Firenze - Helsinki
- Majoitus 4 yötä hostellissa usean hengen huoneissa*
- Lentokenttäkuljetukset
- Kävelykierros Firenzessä sis. 3h engl. opastus
- Vierailu Cattedrale di Santa Maria del Fiore
- Koskenlasku- tai melontaretki Arno-joella
- Puolenpäivän patikointi Fiensolella

*Turistivero ei sisälly hintaan vaan tulee maksaa paikan päällä suoraan majoituksen vastaanottoon

Ryhmämatka Firenzeen | 5 päivää, 4 yötä

Firenze on kulttuurinjanoisten matkakohde. Jos ryhmäsi tavoitteena on päästä aistimaan aitoa italialaista tunnelmaa ja mahdollisesti jopa oppia asia jos toinenkin italialaisesta kulttuurista ja taiteesta, on Firenze juuri oikea valinta.

Kaupunki tunnetaan renessanssin kehtona, joka tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle. Firenzen tunnetuin vetonaula on varmasti Santa Maria del Fioren katedraali, jossa vierailu kannattaa ehdottomasti sisällyttää matkasuunnitelmaan.

Firenze on huikean kulttuuritarjontansa ansiosta mielenkiintoinen matkakohde. Firenzessä on kuitenkin myös paljon muuta: tämä monipulinen kaupunki on osuva valinta myös ryhmille, jotka innostuvat esimerkiksi koskenlaskusta tai puolenpäivän mittaisista patikointiretkistä. 

Aloita matkasuunnittelu

5 päivän matka Strasbourgiin | 475€ /hlö*
*alk. hinta yhtä matkustajaa kohden, kun ryhmässä 20 henkeä

Paketti sisältää:
- Lennot Helsinki - Frankfurt - Helsinki + bussi Frankfurt - Strasbourg - Frankfurt
- Majoitus 4 yötä hostellissa usean hengen huoneissa
- Kävelykierros Strasbourgissa sis. 3h engl. opastus
- Strasbourg-risteily
- Alsacelainen museo, englanninkielisellä opastuksella

Ryhmämatka Strasbourgiin | 5 päivää, 4 yötä

Strasbourg on osuva valinta opintomatkakohteeksi ryhmille, joiden tavoitteena on tehdä akateemisia ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja, kuten esimerkiksi yritysvierailuja tai tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin. Strasbourg on kaunis keskiaikainen kaupunki, jossa on myös vilkkaasti liikennöity jokisatama.

Strasbourgin keskustassa on helppo liikkua paikasta toiseen kävellen, mutta pidemmille matkoille kannattaa hyödyntää raitiovaunuja tai etenkin suurikokoisille ryhmille suosittelemme bussin vuokraamista. Tällöin kuljetukset hoituvat samassa paketissa muiden palveluiden kanssa, eikä matkan aikana tarvitse pohtia, miten ryhmä pääsee siirtymään paikasta toiseen.

Aloita matkasuunnittelu

Valmiina aloittamaan matkasuunnittelu?

Kun kaipaat apuja ryhmämatkan suunnittelussa, ota yhteyttä ja kysy apuja. Ison ryhmän lentojen, majoitusten ja aktiviteettien varaaminen on asteen verran työläämpää kuin oman, tai vaikka sitten perheenkin, lomamatkan suunnittelu, mutta siksi me olemme täällä avustamassa matkajärjestelyissä. 

Aloita pyytämällä tarjous

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.